Jump to content

Skoda Octavia 2 Elegance

peles

Postare recomandată

Dupa 40 de zile de chinuitoare asteptare a sosit si skoda mea.

Elegance, neagra, tapiserie crem textila, maxi-dot, incalzire scaune fata, ESP, pachet sumar piele, stergator luneta, pachet drumuri grele, jante Lyra 16".

post-23080-1209121290_thumb.jpg

post-23080-1209121311_thumb.jpg

post-23080-1209121363_thumb.jpg

Link către comentariu

nu-mi place. e prea noua :D. glumesc. sa o stapanesti sanatos. si sa nu te stresezi cum face multa lume la inceput. lasa masina sa se aseze cu toate ca o sa mai ai ceva greierasi sau zgomote ciudate. sa stii ca dupa putin timp dispar. oricum o sa simti masina mai bine decat cand era noua abia pe la 20.000 km. atunci sa vezi ce mult o sa iti placa :rolleyes:. si... sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos! :D a grija cu scaunul din dr fata pt ca ala s a murdarit primul la mine :D ! ai grija pe cine cari in masina ca nu toti stiu sa respecte lucrul altuia si fac murdar fara sa le pese ! :D

Link către comentariu

Te invidiez pt masina. Felicitari! Superba...eu inca nu sunt hotarat pe tapiserie...da cu cat mai multe modele ivory vad imi doresc tot mai mult acest interior.

Link către comentariu

e superba, dar ai grija mare sa nu mergi cu geamurile deschise.

si sa nu cobori lasand usa deschisa nici 2 secunde, e deajuns sa treaca un camion care ridica in urma un nor din ala de praf imens....si e pacat de interiorul ala!

recomand aspirarea la 2 -3 zile, cu manuta proprie!ca la spalatorie aia cu o mana aspira si cu labutza ailalta se sprijian de bancheta!

Link către comentariu

Da, ai dreptate cu spalatoriile, eu insa frecventez una unde baietii spala masinile ca si cum ar fi ale lor.

E drept ca si dureaza mai mult ca la alte spalatorii, dar merita sa astepti ca sa pleci cu masina bibelou de acolo.

Iar eu sunt unul din ala care interzice mancatul, fumatul si alte activitati cu posibile urmari negative pt. masinuta mea.

Multumesc la toata lumea pt. urari !

Link către comentariu
Da, ai dreptate cu spalatoriile, eu insa frecventez una unde baietii spala masinile ca si cum ar fi ale lor.

Daca tot arunci o bomba, macar spune unde este :-)

Link către comentariu

Este in Oradea, de aia n-am precizat locatia, pt ca voi de pe forum majoritatea sunteti bucuresteni.

Am uitat sa va zic pretul : 19.100 euro a costat skoda mea, incalzirea in scaune a fost cadou de la dealer.

Imi pare rau ca nu am pus senzori de parcare si sistemul audience printre optiuni.

Link către comentariu

Minunata masina ! La cat mai multi km fara probleme ;) Interiorul e demential ;) O fi el pretentios, dar cu o mica grija din partea ta si a celor care o sa aiba privilegiu a merge cu masinutza....nu vad alt neajuns :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari pentru alegere. Combinatia interior bicolor crem+putin negru si exterior negru e absolut superba. Sunt cateva nuante de vopsea care dau foarte bine cu interior crem. La varianta ta m-am gandit inainte sa dau comanda dar m-am razgandit in curtea dealer-ului cand am vazut una identica cu actuala mea masina (mi s-a parut deosebita combinatia grena cu crem). Vechea masina non VAG era Bleu-marin inchis cu interior crem si cred ca atmosfera creata de un interior deschis la culoare iti induce o stare placuta si relaxata in timpul condusului.

Intretinerea este intr-adevar mai pretentioasa dar cu putina grija si niste reguli de genul (fara ketchup sau alte alimente lichide / semisolide restul petelor se curata usor) Eu am scos chiar o bucatica de ciocolata topita de caldura pe scaun, sa nu mai vorbesc de pete formate din combinatia de praf + transpiratie care ies usor folosind o spuma pentru tapiterie textila si o perie fina.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!