Jump to content

Schimbare Fuzeta Si Amortizator

MihaiIonescu
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor skodistilor.

Am si eu una din 2001 si a aparut o problema la directie. De fapt imi trage volanul dreapa iar in mers are o mica trepidatie dreapta-stanga(ca si cum roata ar invarti de volan 2 - 3 grade).

A fost la cei de la Skoda din Brasov si mi-au zis ca ar trebui sa schimb si fuzeta si amortizatorul. Acuma daca sunt duse asta e, dar nu cred ca o astfel de problema ar fi generata si de amortizator si de fuzeta - poate de una dintre ele, insa chiar de amindoua?

Mai e cineva care a avut problema asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu are absolut nici o treaba cu nici o fuzeta si cu nici un amortizor. cauzele sunt multe.

Link către comentariu

Verifica bieleta dreapta, joc la prinderea in caseta.

Link către comentariu

• 2 months later...

sau vezi sa nu fie janta strimba sau cauciucul sa nu aiba galma...echilibrare etc. :huh:

Modificat de Alex_shaolin
Link către comentariu

Poti verifica daca nu ai joc in bucsa-rulment se sus de la amortizor, eu am schimbat-o aia , verifici asa:

scoti capacelul ala de sus de la telescop din cap, un prieten tine mana pe tija si tu iei de volan stag-dr maxim. Trebuie sa simta joc in ax daca e dusa bucsa.

Modificat de saboteur
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Help : http://vwforum.ro/index.php?showto...0&start=120 Postul 132.

Am postat acolo. Vreau sa ii gasesc o rezolvare ca ma streseaza tare.

Multumesc!

Sper sa nu fiu sanctionat dar e urgent. Daca e sa le schimb trebuie sa le schimb saptamana asta. Service-ul unde am schimbat amortizoarele nu a avut pe stoc si nici nu am gasit nicaieri in oras flansele ca sa le schimb atunci, odata cu amortizoarele. Si mi-au zis ca daca vreau nu mai imi iau bani pt manopera. Totusi as vrea sa evit iar sa imi demonteze masina. Fenomenul era prezent si inainte si dupa schimbul amortizoarelor. Nici nu ma asteptam sa se schimbe, poate doar odata cu schimbul flanselor. So... :icon_thumright:

Saboteur, ceva pareri pls?

Link către comentariu

• 6 years later...

Buna tuturor. Am de putin timp masina din semnatura si ma intereseaza de unde imi dau seama ce amortizoare ar trebui sa iau. Am observat ca sunt 3 feluri: Amortizoare standard; amortizoare drumuri grele si amortizoare sport. As dori sa stiu care se pot monta si ce diferente sunt intre ele. Unul din codurile scrise pe stikerul din portbagaj este J04-Suspention range 04 (ce inseamna?) Multumesc anticipat. O zi buna

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si eu am probleme cu flansele amortizoarele in sensul ca sunt gripati rulmenti si zgomotul produs (rezontanta in arcuri) este foarte mare DAR directia este perfecta, nu trage stanga-dreapta , nu merge greoi sau orice altceva.

Ass1, amortizoare sport pe drumurile noastre personal nu ti-as recomanda.

Modificat de catamblin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!