Jump to content

Noul Meu Polo 1.4 Tdi

dorneanucostel

Postare recomandată

dorneanucostel

Salut tuturor...sunt nou pe forum-ul asta si inca nu stiu prea multe.De ieri sunt noul posesor al unui Polo 1.4 TDI 70cp.Prima impresie a fost placuta......si sofat la fel....am fost posesor de dacie pana acum dar am condus si multe alte masini "destul" de puternice si luxoase.E un polo happy cu urmatoarele optiuni

-pachetul electric(inchidere centralizata, geamurile electrice fata si incalzire in oglinzi)

-scaune reglabile pe incaltime

-volan reglabil inaltime

-RCD200 cu mp3 4 incinte acustice

si culoarea la preferinta.

E masina care miam dorito de mult si cat de curand sper sa pun si cate poze cu ea ("bondarul meu " :)).Aseara am si scoso in oras si chiar mia placut foarte mult cum merge.Astept sa ii fac cat mai repede rodajul si sa pun zilele astea si ceva poze cu ea.

Link către comentariu

Sa te distrezi cu ea si ea sa se simta bine! Numai de bine sa auzim!

Felicitari! Sa ne tii la curent cu detalii despre Polo Happy TDI - sa vedem fata de o alta echipare si fata de Happy benzina ce diferenet sunt.

Abs ai ? - intreba cineva pe forum daca Happy Tdi are abs sau daca se poate pune optional.

Si sa pui poze :icon_thumright:

Bafta!

Modificat de Aditu
Link către comentariu
dorneanucostel

Abs nu are.....dar e foarte eficienta frana...chiar azi mergeam cu dansa si ma uitam in bord si era sa il pup pe unu in spate...a functionat foarte bine.....cred ca este si optional ABS...masina care am luato eu era data deja spre comanda si era fara dotarea asta ;)...am facut si azi vreo 80 km si a mers chiar foarte bine....imi place cum "toarce" la relanti :P

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pentru achizitie !

Poti sa ne spui care au fost costurile de achizitie ?

Numai bine !

Link către comentariu
dorneanucostel

Pai masina ma ajuns 12770 Euro.Am mai platit acolo cand am ridicato inca 130 Ron si mai trebuie sa platesc inca 163 euro taxa de inmatriculare.....in rest motorina si la drum :)

Link către comentariu
dorneanucostel

salut tuturor.....am promis ca o sa revin cu cateva pareri despre "bondarul meu".....am facut deja cu ea 900 km intro saptamana....pot sa zic ca merge super....fara probleme.......defapt una mica.....un difuzor cand dau mai tare parca distorsioneaza un pic.....posibil sa fie bassul melodie prea puternic.....deci cum ziceam......am dat o raita cu ea pe la munte......super la drum ......chiar mia placut foarte mult cum se intinde la drum drept si cum sta in curbe....super multumit si de consum......un consum mediu de 4.5 (asa a arata comp de bord)....poze inca nu am facut cu ea ...e urat afara....astept soarele si vor aparea si poze cu ea :)....sa ne auzim cu bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!