Jump to content

My Beast

DjHojd

Postare recomandată

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DjHojd

26

• JonDoe2

5

• Circoloco

4

• Rust-eze

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

DjHojd antena de unde ai achizitionat-o? Receptia semnalului radio este acceasi?

FoliaTec.com (http://shop.foliatec.com/), scrie si pe ea :P semnalul eu zic ca e la fel, prind aceleasi posturi radio ca pana acum

Superb bro .... iar volanuu :D :icon_thumright:

ms bro

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Felicitari pentru masina si tot respectul pentru munca depusa si banii investiti! Culoarea e foarte tare :cool: , bad-boy-ul foarte reusit (nu sunt primul care ti-l complimenteaza si nici ultimul), spatele imi place mult (apropo, farurile pe care le-am pus pe a mea sunt ca ale tale...banuiesc ca tot dectaine), insa cu toate ca e rieger, prelungirea barii fata nu ma atrage (e parerea mea)! Vopseaua are cumva un fel de textura ceva mai "rugoasa"? ...se vede intr-un mare fel! Si spune-mi de unde ai luat semnalizatoare fumurii si volanul?..... Vreau sa schimb si eu pe a mea volanul, si daca tot veni vorba, ce imi recomanzi, ca eu as merge spre un volan de gti (asta daca tot am luat aproape tot de pe un gti :offtopic: ) sau unul de r32... Te intreb pt ca ai vazut stilul spre care am optat, per total! Multa bafta!

Link către comentariu

mersi lightmanv, da farurile sunt dectane. nu-i nimic daca nu te atrage, e facut sa atraga sexul opus :D (jocking) ... nu are nimic special :D poate in poza se vede praful pe ea :D semnalizarile de pe eBay :) volanul din Timisoara de la un "dealer" ;)) la golf 5 nu stiu daca difera cel de GTI fata de cel de R32 poate doar ornamentul acela de jos, daca iti cumperi unul de R32 de G4 e mai simplu ca ii plug&play, la asta de G5 trebuie sa iti cauti si mufa de 4 si sa faci o legatura intre ele (nu-i complicat deloc) ... eu si acum daca ar fi sa aleg intre volan de 4 sau de 5 tot de 5 as alege, are alta forma, e alta senzatie cand il ti in mana si cred ca si pe a ta ar da bine insa cel mai important e sa-ti placa si tie :)

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Foarte tare masina, dar de fiecare data cand ma uit la o poza cu ea ma intreb cum de reusesti sa mergi cu ea asa de joasa, cred ca ai un traseu pe care il cunosti foarte bine si ca nu mergi deloc cu ea pe drumuri care nu le cunosti :vaidecapulmeu: , in orice caz arata intr-un mare fel asa joasa.

Culoarea este foarte reusita si ea, iar referitor la volan, ca posesor de volan de Golf 5 Gti, care l-am pus ulterior pe masina ca un upgrade pot sa spun ca este senzatie si ca este destul de mare diferenta dintre el si volanul de R de pe Mk4

Link către comentariu

ms Auras am scris si mai sus, din lipsa de multi bani (airride), merg pe drumuri care le cunosc (evit drumurile necunoscute) insa daca ajung pe un drum greu de trecut ma dau jos si merg pe jos :vaidecapulmeu: sau ma intorc

legat de volan sunt complet de acord cu tine, este altceva :offtopic:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

superba masina,modificata cu simt si bun gust,te-am vazut prin unirii zilele trecute,cum te descurci cu ea prin frumosul nostru oras asa joasa ? felicitari.multi km fara probleme

Link către comentariu

multumesc.

pai merg pe drumuri care le cunosc :icon_cool: in rest incet si sigur :)) las ca incep si la noi sa fie drumurile mai bune si acusi e gata si centura (sper)

Link către comentariu

:icon_thumright: AM vazut masina live de multe ori... dar dupa ultima "cosmetica" .. :( Sa ai grija de ea in continaure .. ce mai urmeaza ? :blah_:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Super Golf. Poate o sa am ocazia sa il vad si live pe la vreo intalnire, pentru ca fotografiile rar reusesc sa exprime realitatea.

Un look f agresiv.

Ce impresie o fi avand ala care o vede in retrovizoare?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salut

modificata cu gust masina, felicitari:)

suspensia care o ai pe masina ce marca e si cat a coborat masina 40mm sau mai mult? vreau si eu sa imi pun si nu stiu cum ar venii .....de joasa

bafta

Link către comentariu

salut si mersi :icon_thumright:

suspensia de pe masina este de la RaceLand, este ceea ce si comercializez in aria Anunturi Online, dupa montarea suspensiei pe masina vei putea regla intre -35mm si -90mm fata de stoc insa TUV-ul recomanda sa nu treci de -75mm, uite aici un DIY cu poze http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4567292

mai pun niste poze facute recent

post-17897-1256608254_thumb.jpg

post-17897-1256608267_thumb.jpg

post-17897-1256608272_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Daca nu ati mai vazut de mult masina prin oras va spun eu de ce. Ultima suspensie montata e atat de joasa incat masina nu mai poate iesi fizic din garaj . Glumeam ...

Arata foarte bine asa jos lasata si culoarea e chiar faina, originala . E cum a spus un coleg ... nici mata dar nici lucioasa.

Spor in continuare la modificari!

Link către comentariu

Super frumoasa masina ! :icon_thumright: Sa o conduci cu placere in continuare ! Bad boy look`ul arata intr-un mare fel ! :) Referitor la garda la sol, cred ca as fi preferat sa merg pe jos decat sa merg cu teama ca as putea sa o ating ! :)

Drive safely !

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

e intr-un mare fel masina...F E L I C I T A R I ! Nuca de schimbator cat a fost? spune-mi te rog daca inelele de la angel au o anumita dimensiune? am faruri exact la fel si ma bate gandul sa schimb inelele ca ziua nu se vede nimic. si daca recomanzi ceva in sensul asta

Link către comentariu
mai multe poze cu interiorul nu ne pui?sa se bucure si ochiul nostru

o sa vina si pozele alea dar nu-i vreme de poze din pacate :icon_thumright:

e intr-un mare fel masina...F E L I C I T A R I ! Nuca de schimbator cat a fost? spune-mi te rog daca inelele de la angel au o anumita dimensiune? am faruri exact la fel si ma bate gandul sa schimb inelele ca ziua nu se vede nimic. si daca recomanzi ceva in sensul asta

mersi, nuca a fost 90euro de la Rieger. Inelele au 10cm in diametru si pot sa le schimbi cu CCFL uri, asa cum am facut eu, este singura ta sansa sa se vada ziua insa fara un bad-boy angel-eye pe golf mi se pare cam ciudat

mi se pare mie sau prelungirea capotei nu e dreapta in fata??

daca te referi la prima poza din ultimul grup de 3 poze este doar o impresie din cauza umbrelor, uita-te si la alte poze anterioare si o sa vezi ca e drept

Modificat de DjHojd
Link către comentariu
  • 1 month later...

super faina masina!o sa incerc sa fur unele idei de la tine...!:D

plafoniera lumineaza noaptea consola centrala?

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut,

Cam tarziu iti raspund dar sa-ti fie de folos :rolleyes: da, lumineaza toata consola centrala, chiar iti schimba mult aspectul interior pe timp de noapte acele doua LED-uri

Claudiu

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!