Jump to content

My Beast

DjHojd

Postare recomandată

Salut...super masinutza..sa o stapanesti sanatos..am si eu una tot neagra, dar din 2003 si m-am apucat, deocamdata, sa strang componente pentru un soft tuning...as avea nevoie de niste sfaturi de la tine, ca de la unul care a trecut deja prin asta..A mea are motor 1.9 TDI dar doar de 90CP. Unde si cum ii pot mari puterea? faruri am cumparat tot cu Angel de la JOM..Sa inteleg ca tu ai reusit sa le montezi in carcasele celor vechi, celor cu lentila de sticla? Si daca da, cum? Am vazut ca ai jante pe 17". Nu iti afecteaza calculatorul? Modelul standard este prevazut cu maxim 16. Ai jonglat din talonul anvelopei sau nu te mai intereseaza ce arata kilometrajul si calculatorul? Merci..

Pentru a mea a mai cumparat stopuri pe leduri tot de la Jom, semnalizatoare laterale tot pe led de la JOM si am instalat deja o statie Clarion de 400 w care ia semnal direct din decodorul de la dioda de ceitire de la un Sony Explode. Stiu ca Sony nu e de top, dar am preferat modelul acesta pentru ca este dotat cu un car-kit integrat si nu mai trebuie sa fac nici o modificare pentru asta...

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DjHojd

26

• JonDoe2

5

• Circoloco

4

• Rust-eze

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut...super masinutza..sa o stapanesti sanatos

Salut. Multumesc :P

..am si eu una tot neagra, dar din 2003 si m-am apucat, deocamdata, sa strang componente pentru un soft tuning...as avea nevoie de niste sfaturi de la tine, ca de la unul care a trecut deja prin asta

Pai cati cai inseamna "soft tuning"? :icon_thumright:

Nu pot spune ca am trecut prin multe legat de mai multi cai...modificari la motor nu am facut inca, doar m-am interesat ce implica.

..A mea are motor 1.9 TDI dar doar de 90CP. Unde si cum ii pot mari puterea?

Vrei modificari la motor? Vrei doar soft? Care-i budgetul pt asa ceva ? :frigbaitata:

faruri am cumparat tot cu Angel de la JOM

Arata-mi modelu (da-mi link spre topicul masinii tale) pentru JOM e si distribuitor si daca-mi zici faruri de la JOM nu stiu exact la ce model te referi.

..Sa inteleg ca tu ai reusit sa le montezi in carcasele celor vechi, celor cu lentila de sticla? Si daca da, cum?

Eu am luat un model de la SONAR (dectane) si am schimbat cercurile cu unele cu lumina CCFL (neon). Cum am schimbat am scris mai sus :frigbaitata:

Am vazut ca ai jante pe 17". Nu iti afecteaza calculatorul? Modelul standard este prevazut cu maxim 16. Ai jonglat din talonul anvelopei sau nu te mai intereseaza ce arata kilometrajul si calculatorul? Merci..

Viteza masinii aratata in bord difera cu cea care mi-o arata climatronicul sau GPS-ul, mai exact la 100km/h pe ceas in bord viteza reala e 94, nu prea ma deranjeaza.

Pentru a mea a mai cumparat stopuri pe leduri tot de la Jom, semnalizatoare laterale tot pe led de la JOM si am instalat deja o statie Clarion de 400 w care ia semnal direct din decodorul de la dioda de ceitire de la un Sony Explode. Stiu ca Sony nu e de top, dar am preferat modelul acesta pentru ca este dotat cu un car-kit integrat si nu mai trebuie sa fac nici o modificare pentru asta...

Da-mi un link spre un topic unde vad ce modele de faruri si stopuri ai sa-mi spun si eu parerea.

Si eu am avut un sony explode dar acu 2 sapt am trecut pe alpine si vreau sa-ti spun ca diferenta e mare.

Bafta si tie la modificari si multi km fara incidente :Driver:

Link către comentariu
Salut. Multumesc :)

Pai cati cai inseamna "soft tuning"? :)

Nu pot spune ca am trecut prin multe legat de mai multi cai...modificari la motor nu am facut inca, doar m-am interesat ce implica.

Vrei modificari la motor? Vrei doar soft? Care-i budgetul pt asa ceva ? :)

Arata-mi modelu (da-mi link spre topicul masinii tale) pentru JOM e si distribuitor si daca-mi zici faruri de la JOM nu stiu exact la ce model te referi.

Eu am luat un model de la SONAR (dectane) si am schimbat cercurile cu unele cu lumina CCFL (neon). Cum am schimbat am scris mai sus :)

Viteza masinii aratata in bord difera cu cea care mi-o arata climatronicul sau GPS-ul, mai exact la 100km/h pe ceas in bord viteza reala e 94, nu prea ma deranjeaza.

Da-mi un link spre un topic unde vad ce modele de faruri si stopuri ai sa-mi spun si eu parerea.

Si eu am avut un sony explode dar acu 2 sapt am trecut pe alpine si vreau sa-ti spun ca diferenta e mare.

Bafta si tie la modificari si multi km fara incidente :)

Sal..Merci de raspunsul detaliat. prin "soft tuning" inteleg un tuning minimal, de suprafata, fara interventii cu flexul sau modificari ale caroseriei sau ale partilor mecanice de la motor, cutie de viteze, evacuare, etc...Este acceptabil, sb acest concept, modarea calculatorului sau montarea unui chip pentru cresterea puterii...eu ma voi limita doar la atat...voi tine oricum seama si de sfaturile tale si de experienta prin care ai trecut...la jantele de 17 renunt, avand in vedere ca nu mai pot avea acuratete asupra vitezei si implicit a km, a consumului etc...Oricum, felicitari pentru ceea ce ai realizat..link catre faruri si stopuri:

1. stopuri: http://www.jom.de/products/de/Beleuchtung/...f-IV-97-03.html

2. faruri: http://www.jom.de/products/de/Beleuchtung/...nkleuchten.html

Link către comentariu

@Grisham: farurile sunt exact ca si cele de pe masina lui DjHojd, sunt facute de Sonar. bafta

Modificat de dox99
Link către comentariu

Multumesc tuturor. La Multi Ani !!! Un an nou fara incidente si plin de succese.

Sal..Merci de raspunsul detaliat. prin "soft tuning" inteleg un tuning minimal, de suprafata, fara interventii cu flexul sau modificari ale caroseriei sau ale partilor mecanice de la motor, cutie de viteze, evacuare, etc...Este acceptabil, sb acest concept, modarea calculatorului sau montarea unui chip pentru cresterea puterii...eu ma voi limita doar la atat...voi tine oricum seama si de sfaturile tale si de experienta prin care ai trecut...la jantele de 17 renunt, avand in vedere ca nu mai pot avea acuratete asupra vitezei si implicit a km, a consumului etc...Oricum, felicitari pentru ceea ce ai realizat..link catre faruri si stopuri:

Am inteles :vaidecapulmeu: da un chip e suficient si util la efectuarea depasirilor, pentru o siguranta mai mare. Dupa cum am zis JOM nu e producatorul doar distribuitorul. Farurile sunt ca ale mele doar ca eu le-am modificat putin, stopurile nu sunt pe gustul meu. Spor la modificair.

Modificat de DjHojd
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

poze noi cu noua plafoniera si aerisiri de BORA

post-17897-1232714744_thumb.jpg

post-17897-1232714768_thumb.jpg

post-17897-1232714781_thumb.jpg

post-17897-1232714987_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

multumesc. pe drum se afla o nuca de schimbator de la Rieger iluminata rosu, suspensie reglabila (nu-i nu stiu ce firma), eleron R32 look (modelul acela mic)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta se pare ca avem acelasi motoras :icon_cool: !!

Apropo de eleron, pune o poza cu el sau cel mai bine astept sa il vad pus pe masina ca si pe mine ma intereseaza un eleron, dar ceva mic si elegant :D

Link către comentariu

poza cu eleronul de R32, nu de GTI e o mica mare diferenta intre ele, de vreo 2 degete :)) am atasat si niste poze cu modelul de eleron pe masina

Frumoasa! Nu mai rezistai fara suspensie. Sa inteleg ca e reglabila pe inaltime?

momentan am doar arcuri sport si sunt multumit de cat este de lasata masina insa face prea mare balans la unele denivelari si de multe ori ating asfaltul...vreau sa o schimb cu una complet sport (arc+telescop) si daca tot fac aceasta modificare o cumpar reglabila pentru a regla masina la nivelul care este acum DAR si pentru a o ridica in momentul in care vreau si eu sa merg pe drumuri care momentan le parcurg pe jos :rolleyes:

post-17897-1233179929_thumb.jpg

post-17897-1233179955_thumb.jpg

post-17897-1233179971_thumb.jpg

post-17897-1233179980_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

DAR si pentru a o ridica in momentul in care vreau si eu sa merg pe drumuri care momentan le parcurg pe jos :P

Asta a fost tare ! :lol: Faci si tu ca Michael, dai zapada de pe masina si de langa si apoi pleci pe jos. Bafta.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Maisnutza este superba :) aa si merge demential :P Suspensiile sport fac toti banii :P Succes in continuare mister si ramane sa ne auzim pt comenzile alea pe cand revin :P

Link către comentariu

ms Luci, distractie in concediu!

Bestia a fost acum 4-5 luni la un chirurg bun, i-am schimbat distributie, ulei, toate filtrele, turbina de 131 CP noua, intercooler in bara, traseu din aluminiu si scut motor dupa care a mers la vopsit

la vopsit (spre final)

post-17897-1252184890_thumb.jpg

imediat dupa vopsire, prima spalare

post-17897-1252184915_thumb.jpg

prima vizita acas + montat grila Kamei

post-17897-1252185181_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Culoarea este negru-mat? Parca nici nu luceste, nici mata incat sa nu reflecte nimic nu este!

Link către comentariu

Suuper tare masina ! Imi place mult mult :) !

Alea din bara sunt dalea "stroboscoape" [scuze daca am scris gresit] ! Cum are garda ... dar se cam observa...

Nu ai avut probleme ?

Masina arata bestial ! Bravo... !

Link către comentariu
Culoarea este negru-mat? Parca nici nu luceste, nici mata incat sa nu reflecte nimic nu este!

:) pai aia mi-a placut si mie la genu asta de lac, este un negru semi-mat adica nu observi prea bine obiectele care le reflecta si in acelasi timp luceste

Suuper tare masina ! Imi place mult mult ;) !

Alea din bara sunt dalea "stroboscoape" [scuze daca am scris gresit] ! Cum are garda ... dar se cam observa...

Nu ai avut probleme ?

Masina arata bestial ! Bravo... !

Mersi! in bara se vad furtunele de la intercooler care sunt rosi, legat de garda nu stiu sa-ti spun cat e, nu am masurat :icon_thumright: probleme? pai daca mergi ca un tramvai nu prea dai de drumuri grele si daca chiar dai, parchezi si mergi pe jos :)

revenind la viata bestiei....dupa o luna de la montarea turbinei si intercooler-ului i-am schimbat senzorul de presiune cu unul de 150cai si am refacut soft-ul, au rezultat vreo 170cai (netestati) dupa care i-am mai cumparat

antena mica

post-17897-1252189110_thumb.jpg

semnale fumuri

post-17897-1252189125_thumb.jpg

volan Golf 5 GTI cu comenzi (care nu merg inca...)

post-17897-1252189162_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Cred ca ar fi fost "mai al ei" unul de G4 R32. Nu da rau, dar e diferenta de generatie si e complicata treaba cu functionarea comenzilor. Sa-l manuiesti cu placere ;)

Link către comentariu

bineinteles ca ar fi fost "mai al ei" unul de R32 (cu toate ca a mea nu e R) dar nu dau 200euro pe unu de R32 care e doar mai gros si are doua umflaturi pe el cand pot sa dau 300 pe unu de G5 GTI care e tot nou, cu comenzi, piele perforata, alta forma mult mai frumoasa si am insistat sa-mi iau ornament pe care nu scrie nimic (cel din partea de jos care lucesce) nu ma amagesc sigur sa-mi fac R look sau GTI look sau altele si masina mea sa fie un 1.4 16V...pana si angel-urile stiu "ca sunt de BMW" insa nu am renuntat la ele pentru ca ii ofera o personalitate masinii, ii ofera un look agresiv si in plus sa simt bine ca sunt faruri custom si nu doar buy, plug & drive

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!