Jump to content

My Beast

DjHojd

Postare recomandată

Va fac cunostinta cu Bestia din Timisoara:

Model: Golf MK4

An: 2002

Motor: 1.9 TDI 115CP AJM

Cutie: 6+1 trepte

Dotari: climatronic, piele, incalzire scaune, comp. bord, full electric,

Modificari aduse ulterior:

- chip

- ceasuri de bord de V6

- suspensie sport

- jante 17" Rial Nogaro (225 fata, 245 spate)

- bodykit Rieger (din plastic)

- grila kamei

- stopuri cu led

- faruri cu angel-eye

- xenon 6000K

- badboy

- oglinzi M-look (electrice, heliomate si incalzite)

- mp3 Sony + difuzoare Pioneer + amplificator JBL + lada JBL (600RMS)

- folie

- evacuare

- stergator luneta eliminat

post-17897-1208954105_thumb.jpgpost-17897-1208954120_thumb.jpg

post-17897-1208954130_thumb.jpgpost-17897-1208954253_thumb.jpg

Modificat de DjHojd
Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DjHojd

26

• JonDoe2

5

• Circoloco

4

• Rust-eze

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte rea masina !!! Arata foarte bine si pare a fi completa, ca si modificari estetice. Cam joasa, totusi, pt drumurile patrie, da' oricum, daca ai grija reusesti sa o protejezi. Sa o conduci cu placere (ceea ce nu ma indoiesc ca o faci deja) si fara incidente !

Numai bine!

Link către comentariu

Doamne zici ca e monstru care mananca asfaltul. Felicitari! Badboy 4 life :offtopic:

Link către comentariu

Masina-i intr-adevar foarte reusita, ai gusturi bune. De eliminarea stergatorului de pe luneta ti-a parea rau in curand, spatele Golfului atrage mizeria ca si un pamatuf.

Pune niste poze si cu interiorul, sau acolo a ramas standard?

Link către comentariu

@DAaWeed: mersi mult

@ierdnA: este aproape completa. Posibil sa-i pun un eleron micut si sa o fac alta culoare, un negru cu ceva perla ;). Da, este joasa dar dupa cum ai zis si tu daca ai grija poti circula fara probleme, oricum gropile le feresti cu orice masina personala :). Mersi si numai bine

@Georgik: iti dai seama ca circul/parchez cu atentie mare :)

@ZBENG: Nu pot spune ca manca asfaltul cu toate ca 115+30 cai se simt bine :) poti spune mai mult ca e monstru care "curata" asfaltul :) Badboy 4 life :)

@TitvsCaivs: Mersi mult. Legat de stergator luneta...am golf 4 de 1 an si nu l-am folosit o data :) da, se umple repede de praf si mizerie dar tot se vede prin el. eu nu suportam cum sta stergatorul ala intr-o parte, oricum l-am blocat sa fie pe mijloc...imi place sa fie un echilibru cand privejti masina exceptie face toba care daca pun numa de forma pe dreapta e urat ca se va innegrii numa cea din stanga si sa fac evacuarea completa si pe dreapta am inteles ca e putin mai complicat, repet o consider o exceptie :). Urmeaza si poze cu interiorul cu toate ca e standard

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

foarte frumoasa masina :) si intretinuta :) Un singur lucru nu prea ma multumeste..(dar deh..fiecare cu gusturile :) Bara din fata nu prea mi se pare potrivita pe golf 4 :) Mi se pare un pic cam patratoasa si prea bagata in interior (acolo la mijloc)..dar in rest masina arata superb, atat interior cat si exterior (cu exceptia de mai sus) :)

P.S.: mie defapt nu-mi place buza aia de la spoiler ;) ca in rest arata ok :)

Oricum..s-o stapanesti sanatos si fara incidente (fara italieni !!! :)) !

Link către comentariu
  • 7 months later...

Ce ochi frumosi are :))! Ai schimbat cumva ledurile "angelurilor" cu unele de culoare alba? Am si eu faruri cu acelasi sistem si nu sunt multumit de ledurile care sunt acum pe angel. (sunt cu tenta albastra si nu se vad ziua)

Link către comentariu

da, aceeasi problema o aveam si eu. problema e ca nu se gasesc faruri de golf 4 cu angel-uri albi (neon) apropiati si egali, un singur model stiu de la Hella Celis cu angel neon dar un cerc mare si unu mic si cercul subtire si costa 340euro parca. bine nici farurile astea nu au ajuns sa fie prea ieftine, imi stau acu in 400euro de euro deci chiar mai mult ca ceva de firma gen Hella insa mi-am atins visul :))

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Pai n-ai spus ce ai facut... sau pastrezi pentru tine :)). Oricum eu te felicit pentru masina ta si as vrea sa vedem poze si cu interiorul. Cel putin din descriere cred ca ai cu ce te lauda.

Link către comentariu

mersi :))

Am luat farurile noi 160euro, am dat jos sticla cu un aparat de suflat aer cald, am pun angel-urile alea +100euro, am vopsit coltul acela gri +15euro, am pun motorase +40euro am pus xenon 6000K 35W Philips +75euro, stroboscoape in lupa de ceata +30euro

Poze cu interiorul nu am inca, oricum am montat o cotiera cu capac de piele, am schimbat statia si voi mai pune inca una separat pentru lada, statia curenta va ramane pentru difuzoare de voce si inalte toate de 100RMS fiecare, am schimbat MP3 player-ul cu un Alpine iDA X200, plafoniera W8 si pe drum sunt aerisirile tip bora si mai vreau si leduri pentru plafon

Am pe drum si un eleron de R32, vreau suspensie reglabila la anu, o voi vopsii negru cameleon

voi revenii cu detalii si poze si din interior :unsure:

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

mersi mult.

a avut oglinzi stock, cu lopetile alea arata ca si cum ar fi fost urecheata :unsure: si mai ales ca avea una mica una mare, POATE daca as fi gasit oglinda mica si pentru stanga, cele care sunt acu au doar tenta de M-Look si FOARTE important sunt perpendiculare pe masina, nu sunt in sus (ciulite :)) ca cele care le gasiti in piata, au costat 200euro (acu parca s-au mai ieftinit putin), cele de la BMW sunt cu un singur brat si au alta forma....daca e pana acolo nici angel-urile nu au ce cauta pe un VW insa nu cred ca dau inspre kitch, tziganii sau altele deoarece se aliniaza cu linia masinii si cu stilul de tuning.

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Tine-o tot asa ca masina arata super. Cand ma uit la ea parca as da Golf meu 5 pe unul modificat ca al tau, mai rau e ca la noi asfaltul e terminat si nu stiu daca as putea sa circul cu ea asa joasa din cauza gropilor si denivelarilor. In stadiul in care este momentan masina stai linistit ca arata foarte bine cu angel-eyes si cu oglinzile sport. :D

Asteptam poze de la interior sa vedem acolo cum stai.

Link către comentariu

mersi.

Da, asa e, masina nu-i practica deloc la noi, costurile sunt destul de mari pentru intretinere (ma refer la tot ce face parte din aspectul exterior), pe langa atentia care o acorzi celor din jur mai trebuie sa fii atent si la gropi (orice groapa putin mai mare poate rupe o janta, un prag, o bara), sunt muulteee locuri neaccesibile (adica ai masina si o iei pe jos :D sau nu mergi) vrei sa pleci la drum lung si nu stii ce vei intalnii pe drum...DACA se lucreaza la drum si e taiat asfaltul? (am prins asa in Arad, am dat cu spatele si am mers pe alt drum) si sansele de a gasi un loc de parcare sunt reduse...insa nimic nu ma satisface mai mult decat sa o conduc (nici prietena :censur:). Sunt pasionat de masini, mi-am dorit de mic o masina modificata si daca nu la varsta asta ... cand ? :D

Link către comentariu

Va multumesc !

Vreau sa afisez lista cu ce modificari vreau sa-i mai aduc (ordinea e aleatorie, perioada intregul an 2009):

1) Eleron R32 Look (cel mai mic, scurt posibil)

2) Vopsea Negru-Cameleon sau Perla (nici nu stiu daca e vreo diferenta)

3) Statie de 600W RMS doar pentru lada iar la statia curenta curenta voi lega 4 difuzoare de 100RMS fiecare (medii + inalte)

4) Upgrade turbina + intercooler (posibil cele de la GTI)

5) Suspensie reglabila

6) Manere Audi A4-A6 (model 2002)

7) Deschidere portbagaj prin apasarea dopului care astupa locul stergatorului de pe luneta

8) Senzori de parcare (spate)

9) Evacuare dubla

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!