Jump to content

Jante Originale Seat Sport

georges
 Share

Postare recomandată

buna ,

nu gasesc codurile pentru versiunile black si dark grey la jantele seat.

am o oferta de la metrotehnica de pe site in care se dau preturile pentru variantele pe argintiu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La care model de jante te referi? Am codurile de la toate jantele originale Seat, te pot ajuta, dar imi trebuie si denumirea.

Am presupus ca te referi la cele care au in relief scris "Seat Sport"...Fiecare are o denumire (Titanium, Polished, Silver etc). Se mentioneaza de asemenea daca au 5 sau 6 spite (spokes), single sau double. Pune niste detalii, eventual o poza si te ajut.

Link către comentariu

Nu ar strica sa pui aceasta lista la dispozitie pe forum (asta binenteles daca nu te deranjeaza sau iti creaza vreun neajuns).

Ar fi foarte interesant de vazut o astfel de lista.

Link către comentariu

Din pacate nu e o lista...e un set de fotografii cu denumirea si codul jantelor. O sa incerc zilele astea sa fac un excel si o sa-l pun la dispozitia tuturor doritorilor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stiam ...

sunt niste variante pe gri , un gri sobolan. am cautat din nou pozele dar nu am reusit sa dau de ele , era o altea albastra la un motorshow care avea jantele gri cu logo seat .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Modelul jantelor de pe "asa-zisul" Leon Copa nu sunt in oferta de jante originale Seat. Sau cel putin eu nu am reusit sa le gasesc. Exista niste modele mai inchise la culoare (18'') dar sunt un gri antracit. Sau exista jantele Orion 18'' (de pe Cupra) care se pot comanda si pe negru.

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Publicat (modificat)
Modelul jantelor de pe "asa-zisul" Leon Copa nu sunt in oferta de jante originale Seat. Sau cel putin eu nu am reusit sa le gasesc. Exista niste modele mai inchise la culoare (18'') dar sunt un gri antracit. Sau exista jantele Orion 18'' (de pe Cupra) care se pot comanda si pe negru.

buna ,

cred ca sunt editie limitata. as vrea ceva jante negre pe 17-18 dar nu gasesc ceva cu specificatiile date de seat : 7J17 5x112 et54 sau 7,5J18 5x112 et51 ... nu vreau sa dau bani si sa ma trezesc ca imi bate in aripa....

Modificat de georges
Link către comentariu

post-5905-1211663901_thumb.jpgpost-5905-1211662517_thumb.jpg Ar mai fi si astea:negre Seat se numesc LUPUS si sunt de la Ibiza FR,sunt de 7Jx17 insa nu stiu ce ET au,in culorile gri,alb sau negru;in schimb daca nu ma insel sunt de 5X100 si nu vor merge pe Altea.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!