Jump to content

Seat Toledo

andrei.toledo

Postare recomandată

Multumesc de aprecieri.

Urmeaza sa ma hotarasc intre rosu si negru.Asa nu ii voi lasa pentru ca de aproape arata urat.

Link către comentariu
  • 4 months later...

N-am mai scris de mult timp aici.

Masina merge bine in continuare , fara nicio problema.

Azi i-am activat deschiderea/inchiderea geamurilor din butoanele de pe cheie.Super tare setarea , din pacate activata doar pe Audiurile din acea perioada.

Din pacate masina este de vanzare.Ma gandesc la un upgrade.

Link către comentariu

mi-ar placea ori un Golf5 ori un Leon 2 ;) .Dar mai intai sa o vand pe asta.

Modificat de ToledoGl
Link către comentariu
  • 2 months later...

Mi-au trecut gandurile de a o vinde la preturile de acum si am mai facut unele investitii de la ultimul post.

I-am pus un kit xenon pe faza scurta deoarece cu vechile becuri nu vedeam mai nimic , acum totul este ok.

De asemenea i-am schimbat jantele cu unele originale de Ibiza Fr pe 16 cu cauciucuri Michelin Pilot Primacy 205 55 R16.

Pun si cateva poze :))

imgp4231.th.jpg imgp4233.th.jpg imgp4234.th.jpg imgp4238.th.jpg imgp4239.th.jpg imgp4242.th.jpg imgp4243.th.jpg imgp4229.th.jpg

Link către comentariu

frumoase jantele,dar esti sigur ca sunt de FR?

nu de alta da' eu stiam ca cele FR sunt pe 17''

oricum arata bine

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri.

Jantele sunt de pe Ibiza Fr inainte de facelift-ul din 2006.Acestea veneau cu jante pe 16 , 17 fiind optional :icon_thumright:

post-23327-1239614453_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoase noile jante si foarte bine ca ai ales 16 cum am zis eu si asa cu 205/55/16 nici nu se mai vede urata si prea cocotata masina cum ar fi fost cu 17.

Planuri ceva pentru viitor?

Ca recomandari ar fi folia 50%, o toba sport, etrieri rosii, un eleron finut si triple smoked.

Bafta in continuare cu modificarile si astept sa vad live cum vin jantele. :blink:

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari.

Etrierii rosii si tripla smoked urmeaza cat de curand.Restul in timp.Ma tenteaza tare si o suspensie sport -3 dar cam greu cu finantele.

Link către comentariu

ulterior mi-am dat seama ca sunt de pe ibiza...my bad

ai grija la vopseaua pt etrieri pt ca se cojeste repede.iti recomand cea de la foliatec

spor la modificari :))

Link către comentariu

Vazand ce vreme frumoasa era astazi m-am hotarat sa o spal si sa ii fac niste poze!

aV2qKFKi.jpgaV2qKZHr.jpgPq2tHSqJ.jpggx1xfYAi.jpgPq2tI3Ur.jpggx1xgf2i.jpggx1xgu09.jpg

Link către comentariu

salutare ... off topic : a trecut ceva timp de cand nu ne-am mai intalnit si nu am reusit sa va multumesc pt ajutorul acordat .....

on topic : dau foarte bine jantele pe masina iar cu etrierii rosii arata mult mai bine ... asa ca o idee personala cred ca o folie pe geamurile din spate si pe luneta ar da un aspect mult mai agresiv :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut!

Multumesc de aprecieri.Folie va urma.

Poate ne gasim pe la urmatoarele intalniri la care voi fi prezent!

Numai bine!

Link către comentariu
  • 3 months later...
andrei.toledo

Nu am mai postat de ceva timp pe acest topic.Ca noutati ar fi faptul ca a cedat o clema de la macaraua soferului si am schimbat toata macaraua la reprezentanta Seat din Galati.

Ieri am schimbat si bateria.Era cea originala a masinii.Am pus Bosch Silver de 60A.

In privinta aspectului , i-am pus folie carbon pe V-ul capotei.Mie imi place foarte mult cum arata.Urmeaza cat de curand si stalpii de la usi.

86463049.th.jpg83607297.th.jpg61225587.th.jpg24953487.th.jpg71874403.th.jpg

Masina este si de vanzare : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=60370&hl=

Link către comentariu

Frumoasa jucaria

Sa o stapanesti sanatos daca o sa o mai tii .

Daca nu Bafta la Vanzare .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
andrei.toledo

Multumesc de urari.Eu ce pot sa mai zic de masina ta ? :rolleyes:

Legat de vanzare , ce va fi va fi , nu e graba.

imgp5236.th.jpg

imgp5231.th.jpg

imgp5224.th.jpg

imgp5228.th.jpg

Link către comentariu
  • 11 months later...

As vrea eu jante ca ale tale...Arata minunat masina. Aceeasi motorizare ca si a mea. Ce parere ai despre acest motor? Este adecvat in combinatia urban/extraurban?

Link către comentariu
andrei.toledo

Salut!

Nici nu am observat ca a mai postat cineva pe aici.

Motorul este unul foarte fiabil , eu in 2 ani si jumatate nu am avut nicio problema.Doar reviziile obisnuite si benzina :)

Consumul de asemenea mie mi se pare multumitor.In oras este cam 9 iar in afara in jur de 6.Eu unul sunt multumit.Referitor la putere si aceasta este ok daca stii la ce turatie sa o tii.

post-23327-1281722993_thumb.jpg

post-23327-1281723001_thumb.jpg

post-23327-1281723008_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

frumoasa foc masina ta! nu te intereseaza un schimb de jante? le ofer pe cele stock de pe leonul meu + o diferenta din partea mea :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Multumesc de apreciere.Din pacate pentru doritori rotile nu sunt de vanzare.Imi plac foarte mult , sunt foarte rezistente si nu stiu ce as putea sa imi cumpar de banii primiti pe ele.

Mai pun cateva poze din timpul unei escapade la Vulcanii Noroiosi. :)

post-23327-1283294320_thumb.jpg

post-23327-1283294325_thumb.jpg

post-23327-1283294331_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!