Jump to content

Scartait Stergator

Matrixu
 Share

Postare recomandată

Ploaia de azi m-a facut sa mor de nervi si sa scriu problema sa vad daca cineva a mai avut-o sau o are.

Problema: La viteze pana in 80km/h stergatorul din dreapta incepe sa scartaie pe parbriz atunci cand il folosesc.. Am observat ca scartaie cam atunci cand intersecteaza urma lasata de stergatorul din stanga. Am curatat bine lamele dar tot degeaba. Cel putin azi m-a scos din minti cu ploaia asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La urma urmei sunt consumabile si stergatoarele astea, asta sa fie singura problema pe care sa o ai la masina!

Poti sa iti iei un alt set, iar pe astea de acum sa le folosesti iarna cand se distrug la greu stergatoarele datorita ghetei de pe parbriz, eu asa am procedat la fosta masina .

Link către comentariu

aceeasi problema ca si tine.

s-a rezolvat cu schimbare. mare diferenta dupa inlocuire.

Eu le-am luat de la alto (o gramda de bani)

Recomand sa cauti in alta parte

Link către comentariu

incearca sa le stergi cu o carpa

apoi sa le dai cu silicon si sa le lasi un pic asa. apoi le stergi cu o carpa uscata. incearca si cu o alta solutie de parbriz. Am trecut si eu prin asta si ti-am zis ce am facut si am scapat. :D

Link către comentariu

Nu e vorba de bani. Ca am dat o gramada de bani pe o gramada de prostii pana acum.

Numai ca mie mi-a facut asa de mult timp si mi se pare aiurea sa tina vreo 9 luni un stergator.

Oricum acum am observat ca scartaie numai daca e apa pe parbriz. Daca il dau pe uscat nu mai scartaie.

Vroiam sa ma asigur ca nu e vorba de alta problema ci doar oboseala stergatorului. O sa incerc sa le dau cu silicon sa vad cum sunt.

Daca nu da rezultate le schimb.

Link către comentariu

Aceeasi problema am avut-o si eu, inainte de a schimba stergatoarele. Se pare ca durata lor de functionare in conditii bune e undeva la un an si jumatate, dupa aceasta perioada incep sa scartaie si sa lase urme pe parbriz. Am fost impreuna la Alto cand le-am schimbat pe ale mele, ti-am zis atunci ca e mare diferenta. Nu sunt chiar ieftine, 140 RON setul au fost la Ibiza, insa sa ai stergatoare ok pe masina chiar nu e un moft.

Link către comentariu

Poate vorbesc prostii, dar imi dau si eu cu parerea ... incearca o degresare a parbrizului (si a masinii evident) ca o ultima varianta inainte de a da bani pe stergatoare noi.

Link către comentariu

Subscriu la cele zise de BC78ADI...Mie mi-a inceput sa scartie dupa ce am fost la spalatorie si mi-au dat cu ceara lichida pe masina. Baietii au pus si pe parbriz si nu au clatit bine. Scartaiau ambele stergatoare foarte puternic. La mine s-a rezolvat problema prin spalarea si curatirea amanuntita a parbrizului si a lamelor stergatoarelor. Am masina din 2005 si nu am schimbat niciodata stergatoarele, la mine inca functioneaza ireprosabil..

Link către comentariu

exact asa mi sa intimplat si mie.dar am degresat parbrizul si acum nu mai am probleme.si asa urit facea.mai ales cind te afli in trafic si ploua si tre sa le folosesti. era f deranjant.dar ma bucur ca sa rezolvat asa usor. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!