Jump to content

Am Montat Parbriz Cu Loc Pentru Identificare Sasiu

LUFY
 Share

Postare recomandată

Mica mea problema este ca in urma inlocuirii parbrizului la reprezentanta locala, desteptii de la service nu au avut grija, sau poate nu au observat, ca acel mic cartonas...sau ce o fi...cu numarul de identificare al masinii cazuse, si evident ca au montan parbrizul nou fara sa ii intereseze, mai mult de atat avand si tupeul sa imi spuna la momentul cand le-am atras atentia ca eu nici inainte de schimb nu exista acel numar.

Intrebarea mea este ce as putea face ?! Arata urat acel colt al parbrizului...parca ar fi o gaura...pentru ca se vede normal suportul lucios al acelui cartonas.

Ma gandeam ca as putea vopsi cumva pe dinauntru .... numai ca locasul intre bord si geam e foarte ingust...sau sa incerc sa introduc o bucata de hartie innegrita....dar oricum este extrem de greu.

A mai patit oare cineva acest lucru ?! Daca da...la ce alte solutii a recurs ?! :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar trebui sa ai loc sa bagi o folie neagra. La mine nu e seria scrisa sub parbriz, dar noul parbriz venise cu acel spatiu pentru vederea seriei. Am avut noroc ca am stat langa mecanic, si l-am pus sa o acopere cu crema aceea neagra care se aplica inainte de lipirea parbrizului.

Link către comentariu

Ia un spray negru mat si incearca sa pulverizezi acolo. Unele spray-uri au un fel de teava (ca la WD 40) care intra mai usor in locuri stramte.

Folia arata si mai urat deoarece conturul gaurii se va vedea oricum.

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

pune nr. de telefon, ca atunci cand parchezi pe undeva si nu poae iesi cineva de tine, sa te sune, sa nu iti lase o zgarietura in loc de asta...

Link către comentariu

:Driver: Faza cu numaru de tel nu mi-a trecut prin cap :) Suna interesant :P

Pai ce sa zic...buna si ideea cu vopsitu....poate chiar am noroc de gasesc un spray cu pai din acela. Maine dau o tura pe la magazine in cautare de asa ceva :D

Link către comentariu

Sau poate strecori o cartela telefonica vopsita in negru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!