Jump to content

Geamuri ionizate

crash
 Share

Postare recomandată

Vezi la AutoEpert (www.autoexpert.ro). Ca persoana de contact d-l Pop Cristian, tel 0722.122.222

Lucreaza cu folii Llumar. Inainte lucrau cu 3M. Eu la ei mi-am pus pe Skoda pe care am avut-o niste 3M PAnther, iar pe PAssat-ul actual niste Llumar. In ambele cazuri am fost multumit. Si sunt autorizati RAR.

Bafta si sa ne spui ce ai facut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SSorin

4

• crash

4

• geox1973

3

• B_85_DIZ

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

noroace la toat lumea, ce stiti daca ionizez geamurile si ma plictisesc de ele se pot reface la culoarea lor initiala sau ma rog fara prea mari defecte? stau in dubii cu ionizarea vs folie...

thx

Link către comentariu

Din pacate nu prea. Ionizarea e ca un fel de tatuaj, asa ca...

Link către comentariu

• 7 months later...

sall.. am sunat si eu azi la pitesti si maine dimineata ma duc sa-mi ionizez geamurile la masina din semnatura. costul lor este de 340ron , sau 3.400.000 :vaidecapulmeu: sa vedem ce e pe acolo... urmeaza pozele

Link către comentariu

am fost la pitesti la "Send 92" super ok ! am ionizat geamurile cu 340 ron exact cum am aflat si la telefon , in pretul asta se fac cu 30 -fata 70-spate .demontat -montat -asteptat sa lipeasca luneta = 5 ore

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 1 month later...

Eu am ajuns la o concluzie ... unde dai ban putin si marfa e proasta. Eu am avut geamuri ionizate si in 4 ani nu am avut nici o problema. Este foarte adevarat ca am si bagat mana in buzunar. Cat despre politie (cum spunea cineva mai sus) daca le ai legale ... 30 cu 70 nu iti face nimeni nimic. Eu m-am interesat la RAR si mi-au trimis pe mail legea care prevede aceste lucruri.

Link către comentariu

Eu am ajuns la o concluzie ... unde dai ban putin si marfa e proasta. Eu am avut geamuri ionizate si in 4 ani nu am avut nici o problema. Este foarte adevarat ca am si bagat mana in buzunar. Cat despre politie (cum spunea cineva mai sus) daca le ai legale ... 30 cu 70 nu iti face nimeni nimic. Eu m-am interesat la RAR si mi-au trimis pe mail legea care prevede aceste lucruri.

Poti sa ne zici si noua despre ce lege e vorba? un copy paste daca se poate :icon_thumright:

Link către comentariu

Geamurile ionizate se pot des-ioniza(n-am gasit alta formulare) tot de catre firmele care le ionizeaza, am intrebat eu la Bucuresti, in Militari, pe Valea Cascadelor e o firma de ionizat (imi scapa numele) si mi-au confirmat ca se poate.

Link către comentariu

Recomand geamurile ionizate. Arata mult mai profi decat folia, la care pe marginea lunetei de ex. se vede acea dunga alba f urat.

Link către comentariu

Daca se ionizeaza geamurile,se pierd proprietatile termoizolante pe care le au din fabrica sau nu?

Link către comentariu

Dupa cum spunea si un alt user mai sus :

1.Dupa prima iarna pe luneta apar decolorari dupa folosirea dezaburirii .

2.Daca le atingi cu mana raman patate si se curata foarte greu .

3.Daca tii geamul deschis si ai norocul sa intre ceva "praf mai mare " intre cheder si geam , deschizi geamul si-l inchizi de ~5 ori si zici ca ti l-au zgariat 10 pisici :P .

Parerea mea proprie si personala este ca ionizare nu merita iar multi care o fac o fac din cauza costurilor reduse (nu vreau sa supar pe nimeni dar asa cred eu) !

Modificat de puff
Link către comentariu

• 1 month later...

geamuri ionizate la send 92 ' pitesti... nu ca sunt mai ieftine , dar sunt 90 % spate 50% fata

post-15552-1208166345_thumb.jpg

Modificat de B_85_DIZ
Link către comentariu

• 1 year later...

Am ionizat geamurile la Send `92 Pitesti.Problema a aparut dupa ce au montat geamurile pe masina si au inceput sa le stearga,au aparut niste puncte albe care erau vizibile doar din interior pe geamul din sanga spate pentru ca inainte sa le bage in camera aia de vidare nu le-a sters bine de praf iar la sters s-a luat cu tot cu stratul acela care se depune dupa electrozii de inox.A urmat reclamatia care bineinteles ca nu a avut urmari in favoarea mea,sefii lor ne fiind acolo la momentul respectiv am vorbit cu seful de atelier dar asa a ramas.Acum singura solutie este de a schimba geamul si al trimite la ionizat.Daca puneam folie eram mai castigat pentru ca folia o puteam da jos si sa pun alta nu sa schimb geamul.

Recomand folia!

Link către comentariu

• 2 months later...

Eu mi-am pus folie pe toata masina si am dat in jur de 500 ron cu garantie 7 ani si o am cam de jumatate de an. Pana acum vad ca nu sa intamplat nimic cu ea si este in stare exceptionala dar cine pune folie bine cu siguranta va da geamurile jos de pe masina.

Am un prieten care ma tot batea la cap sa ma duc sa le ionizez dar am vazut ce se intampla cu multe geamuri ionizate si am zis ca e mai bine cu folie.

Acum ramane la alegerea fiecaruia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!