Jump to content

Geamuri ionizate

crash
 Share

Postare recomandată

pe mine m-ar interesa un centru unde-mi pot ioniza geamurile (omologat RAR).

masina fiind in 2 usi, geamurile dinspate nu sunt folosite, asa k nu va fi nici o problema cu ele.

prin buc stiti vre-unul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SSorin

4

• crash

4

• geox1973

3

• B_85_DIZ

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incearca aici: www.expertauto.ro ... vreau si eu sa le fac o vizita dupa ce dau un "refresh" la buget.

Link către comentariu

Mea culpa, trebuia sa casc ochii mai bine, dansii pun folii !

Link către comentariu

Vreau sa stiu si eu daca si-a ionizat cineva geamurile la octavia 2 si unde :D

Link către comentariu

• 5 months later...

Nu mai a pus nimeni poze cu folia? Din exterior si din interior, ca sunt cum se vede si in afara.

Link către comentariu

Geamuri ionizate am eu pe Golf I si nu recomand la nimeni

1. dupa prima iarna pe luneta mi-au aparut decolorari de la folosirea dezaburiri ...

2. de zgiriat se zgirie foarte usor si raman urme .

3. daca le atingi cu mana raman patate

4. se sterg foarte greu fiecare urma se curata foarte greu

Parerea mea sincera este ca nu merita .

Avantaje decit unu : nu se leaga politia de tine ...le spui ca sunt facute in Militari la firma Gip ...care a facut si Vento-urile de radar si masinile jandarmeriei si baieti stiu ca sunt omologati de RAR ...chiar daca nu ai hirtia la tine ...eu o pierdusem pe a mea si m-am dus sa-mi dea alta ,foarte amabili cei de la GIP nici nu sau uitat la masina si mi-au dat o hirtie stampilata de ei pe care scrie nr masini .

Acum vreau sa-mi pun folie pe Golf IV dar vreau sa merg la o firma cunoscuta si agreata RAR ca sa nu am probleme cu "curcanii" .

Link către comentariu

• 4 months later...

Cine vorbeste ca nu merita ionizarea geamurilor in favoarea foliilor , vorbeste prostii !!! Eu am la o Dacie geamuri ionizate din 1994, deci cam de 12 ani, si nu am avut nici o problema cu ele.Sigur ca acum nu mai sunt exact ca si la inceput, dar arata muuuult mai bine decat dupa 12 ani cu folie.Spunea cineva ca dupa ionizare geamurile nu se mai pot face la loc. Gresit ! Geamurile revin la culoarea initiala daca se spala cu acid sulfuric. In plus la geamurile ionizate nu am vazut sa apare zgiriaturi, sau bule de aer sau te mai miri ce. Singura treaba ca un pic am impresia ca sau mai decolorat usor.Dat repet sunt din 1994. :(

Link către comentariu

problema e cum arata... eu nu mi-as ioniza geamurile in veci (strict parere personala)

Link către comentariu

Eu am avut pe o Supernova geamuri ionizate la Pitesti si am fost multumit de ele. Problema apare intradevar la luneta daca ai deconectari la dezaburire. Cu politia nu am avut probleme avand omologare de la ei. Am mai avut o berlina la care am avut ionizare facuta in Militari dar acolo era ceva mai scump.

Acum pe A3 am folii pe gemurile din spate (asa am luat-o si nu am omologare) de care sunt foarte multumit. Diferenta de aspect e foarte mare ( la ionizate risti sa apara efectul de oglinda care mie prsonol nu-mi place) iar la folie este un negru perfect.

Acum caut sa pun si pe gemurile celor 2 usi niste folii mai deschise dar as vrea sa fac rost si de omologare :)

Link către comentariu

Eu mi-am pus de ceva timp folie omologata LLumar pe spate este cea mai inchisa posibil si este omologata.Am si pe fata dar dupa cum se stie nu exista omologare pentru fata dar este destul de deschisa 50% si nu se observa.Cat despre ionizare nu mi-as fi facut niciodata asa ceva.Mai bine nu ii mai pun deloc decat sa ionizez geamurile

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

www.send92.ro cei mai tari in ionizat geamuri

Link către comentariu

Eu am avut folie cea mai inchisa la culoare pe Skoda Octavia Combi, pe geamuri laterale spate si luneta. Pe geamurile laterale fata mi-am pus o folie antiefractie transparenta. Si cele colorate sunt antiefractie, dar au un grad mai mic de rezistenta.

Folia am pus-o la ExpertAuto. Am fost foarte multumit de rezultat :P , baietii chiar se pricep. Foliile sunt de calitate (3M) si omologate RAR.

Despre politie, m-a oprit de 2 ori in 3 ani si de fiecare data le-am dat hartia pe care am primit-o impreuna cu foliile si totul a fost OK (poate dupa un pic de discutii vreme de 5 minute :D ).

Dupa 3 ani folia arata impecabil. Nu se vedea nimic de afara inauntru, insa dinauntru in afara se vedea perfect. Garantia este de 7 ani.

Pe prima mea masina, o Dacia 1310 breack, am avut (si mai am, ca i-am dat-o lu' taica-meu) geamuri ionizate, facute cred tot in Militari (eu asa am luat-o de la varu-meu). Dar se facusera nasol de tot, arata ca draq :P , cel putin luneta, iti e si sila... :P Deci, parerea mea despre geamuri ionizate este ca mai bine nu :P

Eu recomand folia :D

Link către comentariu

pe mine m-ar interesa un centru unde-mi pot ioniza geamurile (omologat RAR).

masina fiind in 2 usi, geamurile dinspate nu sunt folosite, asa k nu va fi nici o problema cu ele.

prin buc stiti vre-unul?

suna la astia si intreaba de pretzuri.0727100122

baietii sunt mai noi dar incearca...numai pentru ionizare cu autorizatie, nebunii.. sediul este pe B-dul Basarabia

bafta

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

• 2 weeks later...

La Send 92 mi-am ionizat si eu geamurile cam de 1 an 1/2 si masina arata impecabil. Tin sa mentionez ca alegerea folie/geamuri ionizate tine foarte mult si de culoarea masinii...Eu spre exemplu am un gri metalizat care da f. bine cu ioniz. In plus geamurile(cel putin cele de la send92) au diferite nuante in fct de ora .Spre exemplu noaptea ai impresia ca sunt negre negre (mi-a zis cineva :,,Ce folie marfa ai" si i-am zis nu man sunt ionizate si i-a picat fata) .Asa ca cei care si-au pus folie nu au facut o alegere deloc rea si la fel cei cu ionizat .Repet tine de gust si de culoarea masinii! :D

P.S. Ca mi-am adus aminte cu Politia: Nu am avut deloc probleme si unul singur a intrebat de acte.Cei care au folie au un motiv in plus sa atraga atentia politiei pt ca exista folii peste tot de cumparat iar procesul fiind reversibil configurarea si dispunerea foliilor in functie de intensitate se poate face dupa bunul plac!

Intr-adevar la ionizare se poate decolora dar si la recoacere (sa zicem dupa inca 5 ani de utilizare--timp in care estimez ca nu o sa patesc nimic la geamuri--o sa coste si mai putin) o sa arate beton, ca noi

Modificat de dannyb_ro
Link către comentariu

Bine mah fratilor....dar hai sa ne organizam un pic....pana la urma unde e cea mai ieftina folie...unde e cea mai ieftina ionizare...si preturile....(as vrea sa-mi pun si io folie da sunt cam stramtorat acum si d-aia as vrea ceva mai ieftineanu)

Link către comentariu

Stie cineva unde as putea sa-mi pun folie pe geamuri in Brasov ( la un pret rezonabil) 3M sau ceva autorizat...

Link către comentariu

Bine mah fratilor....dar hai sa ne organizam un pic....pana la urma unde e cea mai ieftina folie...unde e cea mai ieftina ionizare...si preturile....(as vrea sa-mi pun si io folie da sunt cam stramtorat acum si d-aia as vrea ceva mai ieftineanu)

desigur la send92 munca buna si de calitate : 3500000 pe un clio symbol Pe Vw nu stiu In schimb stiu ca in cazul in care luneta nu se prinde cu un adeziv special te costa cam 1 500 000 depinde de masina.

Folie nu stiu si nici nu ma intereseaza :banghead:

Link către comentariu

pe geamurile din spate+luneta, unde intrebasem au de cele autorizate LLumar..costa 450 RON. sa mai astepte...zic eu!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Cu 2 luni in urma a fost un prieten cu un Golf 4 la send92.A iesit super marpha si nu la costat nici mult 250 Ron + o mica atentie la baietii care i-a dezmembrat-o ,dar eu zic ca merita.Send92 sunt cei mai tari in ionizari :Driver:

Link către comentariu

am si io o intrebare ... un pic off topic ... geamurile ionizate pot sa iasa si negre (si atat!... mat daca se poate zice asa despre un geam) ? adica sa arate la fel cu alea cu folie. sau doar maroniu` ala oglinda ? (sau ce culoare o fi aia ... ) mie alea mi se par f urate alea oglinda...

Link către comentariu

• 3 weeks later...
am si io o intrebare ... un pic off topic ... geamurile ionizate pot sa iasa si negre (si atat!... mat daca se poate zice asa despre un geam) ? adica sa arate la fel cu alea cu folie. sau doar maroniu` ala oglinda ? (sau ce culoare o fi aia ... ) mie alea mi se par f urate alea oglinda...

nu cataaaa, ionizarea este oglinda care nu-ti place tie, noaptea ea avand aspect de folie, doar atat.

Link către comentariu

• 1 month later...

ionizarea poate sa aibe o multime de culori. de la verde, maro...negru.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Vreau sa imi pun si eu niste folii pe geamuri.Sa fie de cat mai buna calitate si autorizate RAR.Daca aveti recomandari va rog sa imi comunicati si mie.Ma intereseaza in mod deosebit sa mi le puna cineva priceput si care nu da rasolul specific romanesc.

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!