Jump to content

Geamuri ionizate

crash
 Share

Postare recomandată

m-am tot gandit la folie dar am ajuns la concluzia ca nu merita ,costa o gramada ,se zgarie,scade prea mult vizibilitatea din interior afara

Am gasit in pitesti la 2 mil ionizare pt A4 sedan cu luneta pe cheder

4 mil ionizarea pt A4 sedan cu luneta lipita

Probleme:1.unii spun ca se pot deioniza altii ca nu

2.in talonul masinilor cu geamuri din fabrica ionizate este specificat undeva?

3.stiti voi alte service-uri care sa ionizeze in bucuresti(sau in afara) si sa nu aiba preturi astronomice?

Am dat exemplul celor din pitesti deoarece sunt laudati de cei care au apelat la ei

Am inteles ca problemele cu politia practic dispar deoarece politistii se iau de cei cu folie pe cand la ionizate poti zice ca asa sunt din fabrica

La toate cele afirmate astept pareri si raspunsuri la intrebari

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SSorin

4

• crash

4

• geox1973

3

• B_85_DIZ

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut Crash !

Pt. ionizare poti intreba la firma din Bd. Preciziei nr.1C,in spate la cladirea Connex (nu vreau sa le fac reclama ,asa ca nu le dau numele).

434.15.72,434.15.82,434.15.87

L->V = 08.30-17.30

S = 08.30.-13.30.

La masina mea mi-au cerut pt. toate geamurile laterale + luneta = 7.800.000 lei cu TVA inclus.

Pt. ca le-am vrut "legale" mi-au raspuns ca le fac 30% laterale fata si 70% laterale spate+triunghiuri+luneta si imi pun la dispozitie o hartie cu acreditarea lor de la RAR.

Timp de executie 5-7 ore, garantie 6 luni.

Nu am intrebat , dar s-ar putea sa monteze si folie.

Succes.

Link către comentariu

merci de raspuns insa pretul e dublu fata de ceea ce am gasit eu

De 3.800.000 platesc benzina,cazare si ma aleg si cu o plimbare

fa si tu niste poza ziua la masina sa vad rezultatul(lasa ceva alb pe bancheta din spate si fa o poza de afara )

Link către comentariu

Sa nu ma uiti cu poza sau sa ne intalnim sa vad cum arata geamurile ionizate in limita legii!

Link către comentariu

Salut Crash !

La masina mea mi-au cerut pt. toate geamurile laterale + luneta = 7.800.000 lei cu TVA inclus.

Pt. ca le-am vrut "legale" mi-au raspuns ca le fac 30% laterale fata si 70% laterale spate+triunghiuri+luneta si imi pun la dispozitie o hartie cu acreditarea lor de la RAR.

Timp de executie 5-7 ore, garantie 6 luni.

Nu am intrebat , dar s-ar putea sa monteze si folie.

Succes.

<{POST_SNAPBACK}>

La folie,garantia este 5 (cinci) ani.

Tragem o concluzie ? :banghead:

Link către comentariu

nu merita sa dai geamurile jos ...mai bine optezi pt folie . Parerea mea este ca se vede mult mai bine folia . Cauta si tu 'expert auto' sau 'gip service'. Sunt firme specializate in domeniu.

Link către comentariu

Azi am vazut un bmw cu tuning frumos facut;si ce avea mai special e ca avea "folie cu puncte"

Stie cineva unde gasesc asa ceva?

Link către comentariu

@crash

Salut. Din pacate nu pot sa postez nici-o poza deoarece niste prieteni m-au convins sa le ionizez la Pitesti.Eram foarte hotarat sa ma duc astazi la 10.00 la firma care le face in Bucuresti, dar asa cum ai spus si tu si prietenii mei este mult mai bine la Pitesti.

Asa ca in curand voi face un drum pana acolo.Cand sunt gata postez pozele.

Salutare.

Link către comentariu

• 5 months later...
@crash

Salut. Din pacate nu pot sa postez nici-o poza deoarece niste prieteni m-au convins sa le ionizez la Pitesti.Eram foarte hotarat sa ma duc astazi la 10.00 la firma care le face in Bucuresti, dar asa cum ai spus si tu si prietenii mei este mult mai bine la Pitesti.

Asa ca in curand voi face un drum pana acolo.Cand sunt gata postez pozele.

Salutare.

<{POST_SNAPBACK}>

.......si bine faci.Astazi am fost si eu la PITESTI si am intrebat pt. golfuletzul meu.... stupoare......1.6oo.ooo LEI VECHI toata masina :D L-am mai intrebat o data pe omu' si vazand k nu cred,ma dus la un tabel unde erau toate tipurile de masini si m-a pus in fata faptului implinit...

VW GOLF 2 - 1.600.000 lei sau 160.....Cum vine asta fratilor?? Pe Cascadelor iti cer 200 E si aici......NO COMMENT :D

Link către comentariu

.......si bine faci.Astazi am fost si eu la PITESTI si am intrebat pt. golfuletzul meu.... stupoare......1.6oo.ooo LEI VECHI toata masina :D L-am mai intrebat o data pe omu' si vazand k nu cred,ma dus la un tabel
Modificat de zvan
Link către comentariu

Daca vrei folie am eu un baiat care pune cu 100 E (folie+manopera) toata masina. Are mai multe modele din care-ti alegi si lucreaza SUPER ingrijit tipu'.

Link către comentariu

Eu mi-asi pune folie din mai multe motive:

E mai ieftin

E un Proces reversibil

ai o protectie in plus la efractie

Link către comentariu

intr-adevar din unele motive e mai bine cu folie dar daca o luam pe partea cealalta, in primul rand, oricat de omologata ar fi aceasta folie daca iesi din judet garantez eu k orice politist te opreste se leaga de folie si il doare fix in spatele garii de autorizatia aia.in cazul meu mi s-a promis ca se rezolva cu autorizatia rar dar cand parasesc judetul nu se mai baga nimeni si din aceasta cauza optez pt geamuri ionizate,chiar daca pt a mea ajunge in jur de 1.600.000 + plus motorina din iasi pana in pitesti. fiecare cu alegerile lui dar eu as sfatui lumea sa le ionizeze.astept totusi si alte parere pt k eu nu stiu care sunt treburile si dezavantajele

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine pentru skoda fabia. Unde putem merge la pitesti?

Link către comentariu

Iti recomand: http://www.cara-folie.ro/

Folia e de calitate si o monteaza f.bine.

Eu am pus folie pe spate la VW si sint foarte multumit. Pacat ca nu pot ajunge la intilnirea de luna asta ca sa imi vazi masina sa iti faci o impresie. Pentru 3.700.000lei cred ca merita si fac lucrul cu garantie 5 ani plus ca primesti omologarea RAR pentru ea sa nu ai probleme cu politia.

Link către comentariu

Eu am pus folie pe spate la VW si sint foarte multumit. Pacat ca nu pot ajunge la intilnirea de luna asta ca sa imi vazi masina sa iti faci o impresie. Pentru 3.700.000lei cred ca merita si fac lucrul cu garantie 5 ani plus ca primesti omologarea RAR pentru ea sa nu ai probleme cu politia.

<{POST_SNAPBACK}>

Subscriu...eu am 62% pe toata masina cu autorizatie spate si luneta,pe fatza nu am dar nu am avut niciodata probleme cu politia...deoarece e destul de deschisa si se vede ok din afara in masina.Sa stii ca probleme cu vizibilitatea nu ai...iar cei de la cara protekt fac o treaba excelenta ...chiar daca iti dau geamurile jos dar merita :P

Modificat de im570rm
Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu mi-am ionizat toate geamurile (fata+spate+luneta) cu 300.000 lei vechi/ bucata la Lancram in judetul Alba. pentru ca sa evit probleme cu politia cele de pe fata le-am facut degrade (adik la baza geamului langa oglinda sunt albe la fel ca parbrizul iar la stalp sunt iomizate 80% la fel ca cele de pe spate si luneta) si am primit si omologare rar pentru ele (o hartie + un stcker pe geam; omologarea a costat separat 200.000 lei vechi). tipii de acolo mi-au spus k nu o sa am probleme cu politia atata timp cat car hartia aia la mine. personal n-am incercat inca fiindca masina este la reparat si nici n-am inca permis (abia peste 2 luni). :)

Link către comentariu

Gata,am facut-o si pe asta,adica mi-am pus si folie,luneta si geamurile spate la http://www.cara-folie.ro/ A mai crescut pretul,e 5.900.000 ROL,dar merita.

De afara nu se vede in masina,iar din masina,aproape ca nu-ti dai seama ca e ceva pe geam.Cine a fost la Cheia,a vazut :)

Link către comentariu

ionizare sau folie ? ce sa aleg? si unde ??

<{POST_SNAPBACK}>

Cred ca trebuie sa te gindesti la 2 aspecte :

1.Garantia la folie este 5 (cinci) ani. La ionizare....

2.Daca nu mai vrei,dai folia jos,geamurile ionizate...le arunci si pui altele :D

Ce zici,care-i mai convenabil ? ;)

O sa pun si poze,dar cred ca e mai simplu sa ne vedem la intilnirea saptaminala sa o vezi "live"

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare!!

Eu sunt din Pitesti daca vrei ceva informatzii despre cum,unde,numere de teleon te pot ajuta cu mare placere.

Daca te intereseaza sa-ti modifici bari,fibra de sticla,etc,am prieten foarte bun a carui firma se ocupa cu asa ceva.

ps:nu e reclama dar incerc sa ajut cumva oamenii pasionati.

Bafta si numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!