Jump to content

Aparatori Aripi

dinamita_ro
 Share

Postare recomandată

salut!

sunt nou pe aici..asa ca nu dati tare...... Am un golf pe benzina si as vrea sa pun pe aripile din fata si spate aparatori de plastic(cele care sunt pe curbura aripii, deasupra rotii, cumva in continuarea bandoului de pe portiere si cu care sunt dotate gofurile pe motorina). Stie cineva? se pot pune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am eu un set de vanzare - 400k toate 4 dar nu trimit cu posta/curier/etc...

Sunt in stare buna dar nu imi place cum vin pe masina (am si aripile cam mancate si nu le-am putut strange prea bine..)

Modificat de simplu
Link către comentariu

le vreau eu daca nu sunt stricate. urgent. ce inseamna 400 k?... si de unde esti daca nu trimiti prin posta?

P.S. completeaza-ti profilul :Driver:

Modificat de oana_1600tl
Link către comentariu

e din bucuresti , si parcheaza pe colt langa standul de ziare :(

Link către comentariu

Si eu sunt interesat de alea de spate ca pe fata am.

Link către comentariu

Eu am luat setul fata spate de la volksman.

Link către comentariu

intrebare: daca nu sunt montate din fabrica pe masina nu tin apa si mizerie sub ele? pt ca am vazut pe o masina dezmembrata care avusese din fabrica si mai era ceva intre ele ...o substanta . exista riscul ca sa-ti rugineasca pasajele rotilor in timp. Si inca ceva nu merg plasticele de la cele in 2 usu la cele in 4, nu?

Link către comentariu

intrebare: daca nu sunt montate din fabrica pe masina nu tin apa si mizerie sub ele? pt ca am vazut pe o masina dezmembrata care avusese din fabrica si mai era ceva intre ele ...o substanta . exista riscul ca sa-ti rugineasca pasajele rotilor in timp. Si inca ceva nu merg plasticele de la cele in 2 usu la cele in 4, nu?

As continua intrebarea...la golfurile in 5 usi....aripile din spate mai au un bandou scurt care ar inpiedica pozitionarea aparatorii, cum ati rezolvat aspectul acesta?

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut tuturor

de cateva zile caut o sectiune unde sa postez si eu - este vb de de aceste aparatori aripi, bosaje, ornamente, arcade sau mai nou, sprancene. Am masina din semnatura, am gasit niste RH-uri 7J cu greu si stiu ca asemenea plasticute ar da perfect pe masina.

Vis-a-vis de ce a semnalat bankaru g3, eu as "imbratisa" ideea de a le burdusi cu vaselina si apoi sa le pun; este posibil ca asta sa afecteze un pic vopseaua, dar decat rugina, as prefera mai bine asa.

Din ce am inteles de la cei mai priceputi si mai vechi in domeniu, nu ar merge decat de la G3 scurt cu 2 usi, a mea fiind tot cu 2 usi, doar cabrio.

So, daca are cineva, daca ma poate ajuta cineva trimitandu-ma pe undeva (nu ma trimiteti la naiba ca am fost acolo, nu sunt!) pt ele, as fi recunoscator. Acum stiu ca sunt si pretentios, dar as prefera pe cat posibil sa fie intr-o stare cat mai buna - fara rupturi, zgarieturi adanci, sparturi sau mai stiu eu ce. Si ultima rugaminte, sa fie originale si NU aftermarket; am inteles ca cele originale sunt dintr-un plastic moale si care se muleaza usor fara sa se rupa, in timp ce piesele aftermarket, sunt dintr-un plastic dur/casant.

Mersi pt citirea postului si bag berea la rece pt cel care ma va ajuta

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut.......din nou!

Se pare ca trebuie sa ma autocinstesc - nimeni nu a dorit berica de la mine si avand in vedere ca am rezolvat singur problema acelor ornamente, o voi bea tot eu, de unul singur, nah!

Le-am gasit la un nene la Arad/Pancota, m-au costat 80 toate 4 si au fost mai mult decat ok; cea din stg fata s-a asezat mai aiurea, in dreptul bandoului dupa aripa, in rest spatele si dr fata - PERFECT!

Am "impachetat" efectiv aripile cu vaselina, atat pe spate, cat si pe fata, apoi le-am prins in pop-nituri (ornamentele, nu aripile).

Mai departe......."succesuri tutulor"!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!