Jump to content

Asta E Golfu Meu 5 - Video

airfire

Postare recomandată

Foarte frumoasa. Clean look si cu mult bun gust. Jantele si suspensiile fac toti banii. De efect contrastele alb-negru (ma zgarie un pic culoarea alba a grilelor de pe spoilerul fata... in rest :blink: ).

Bafta.

Link către comentariu

Am o impresie vaga ca am intalnit bijuteria ta alba la service-ul Dlui Petru ieri si azi.

Nu ca as stii vreun MK-V cu excentricitati la modificari, dar al tau unul e facut din pasiune si chiar are un impact vizual. Filmarea este sublima, mai ales in combinatie cu piesa lui Andain :Driver:

Link către comentariu

Mi-ai luat-o inainte cu achizitionarea bijuteriei albe, chiar cu cateva zile dupa ce ai cumparat-o de la topcars pipera, am gasit anuntul pe site la ei si am sunat si mi-au spus ca tocmai ce se vanduse, dar asta e am gasit alta bijuterie dar de data asta neagra :Driver:

Bafta si multi km fara evenimente, ceva planuri de modificare in viitor?

Link către comentariu
Am o impresie vaga ca am intalnit bijuteria ta alba la service-ul Dlui Petru ieri si azi.

Nu ca as stii vreun MK-V cu excentricitati la modificari, dar al tau unul e facut din pasiune si chiar are un impact vizual. Filmarea este sublima, mai ales in combinatie cu piesa lui Andain :angry:

FlorinD, chiar era la service-ul lui Petru. Am avut de rezolvat niste chestii la masina si auzisem de pe forum cum ca ar fi locul potrivit. Si chiar a fost... recomand... www.i-auto.ro

Link către comentariu

Da, vazusem ca avea o "bubitza" pe portiera din dreapta-spate. S-a rezolvat cu succes ? Ca si eu tocmai am luat masina ieri de la Petru ( vopsitul unei aripi spate ) si sunt multumit de cum au potrivit nuanta vopselei.

Cu bine !

Link către comentariu
Bi xenon este de fapt becul becul h4 care are 2 filamente :) Ala e bi-xenon.

nu exista xenon cu 2 filamente , este un singur filament cu un electromagnet care plimba o oglinda ...., poate fi bixenon adica 2 becuri separate unul pe faza lunga si unul pe faza scurta nu neaparat pe h4

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!