Jump to content

Asta E Golfu Meu 5 - Video

airfire

Postare recomandată

Un filmulet facut duminica trecuta...

Modificat de airfire
Link către comentariu

Foarte frumos filmuletul, dar mai da si tu detalii despre dotari, cand si cat ai dat pe ea, etc

Multi km fara evenimente si s-o conduci sanatos :rolleyes:

Modificat de Auras
Link către comentariu

Model SportLine, culoare candy-white, jante 18", faruri bi-xenon, motor 1.9 TDI dus la 140 de cai, abs, esp, geamuri si oglinzi electrice, climatronic cu 2 zone, scaune sport, computer de bord, 10 airbaguri, cotiera, volan piele, cd-player, statie Alpine, subwoofer JBL.

Am luat-o acum 2 luni si a costat cu totu' 12900 EUR la ~70.000 de kilometri parcursi. Masina este adusa din Germania. Cam atat...

Modificat de airfire
Link către comentariu

Ai luat-o cumva de la unul de la Pitesti ca exact acum 2 luni gasisem un golf exact ca asta doar ca avea jante pe 17 si am fost foarte aproape sa-l iau, dar din cauza ca nu a lasat la bani vreo 200E nu l-am luat, parca si acum imi pare un pic rau pentru culoarea aia alba, era prea tare, ce-ti mai trebuie un pic de folie neagra pe geamuri :rolleyes:

Link către comentariu

Nope, e luata din Bucuresti de la un dealer de auto rulate. Si apropo de folie, a avut folie pe geamurile din spate + luneta dar am dat-o jos pentru ca aia de la RAR au facut figuri. Ma rog, dupa ce am dat-o jos tot a trebuit sa dau spaga caci aveam jante de 18" si evident nu sunt trecute in carte. Stiu ca nu e ortodox, dar imi plac prea mult :rolleyes:.

Modificat de airfire
Link către comentariu

Pretul e excelent iar look-ul masinii este deosebit. Foarte frumoasa , imi place la nebunie :Driver:

Link către comentariu

Stopurile sunt inchise la culoare... da. Cand avea si geamurile fumurii dadea destul de bine contrastul dintre alb si toate elementele negre. Thanx all pentru aprecieri.

Link către comentariu
  • Administrator

Vad ca xenonul este AM... ce tip de faruri ai?

Masina arata bine, clean... bv!

Pune-i iar folie omologata spate si luneta macar... :Driver:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Mi se pare mie sau e de la un dealer din zona metrou aurel vlaicu? Am admirat un golf acolo si seamana mult. Sa o stapanesti sanatos. Folia trebuie pusa neaparat :Driver:

Modificat de bogdanalex83
Link către comentariu

Frumoasa masina, mai putin grilele vopsite, nu imi plac deloc. In rest, multi km fara probleme!!!

P.S. tu ai xenon de fabrica? Daca da, vezi ca nu e bi-xenon.

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina. Mi se pare mie sau e de la un dealer din zona metrou aurel vlaicu? Am admirat un golf acolo si seamana mult. Sa o stapanesti sanatos. Folia trebuie pusa neaparat :Driver:

Exact aia e, si dealerul este TopCars Pipera.

Cat despre xenon, nu sunt expert, dar nu cred ca sunt puse din fabrica :P. Si am zis bi-xenon pentru ca asa "am inteles" si eu de la dealer.

Modificat de airfire
Link către comentariu
  • Administrator

s-ar putea sa fie doar farurile de fabrica puse afterwards... insa instalatia e clar minim 6000k iar masina n-a avut standard pt ca nu prea vad spalatoarele de faruri

Link către comentariu
Vad ca xenonul este AM... ce tip de faruri ai?

Masina arata bine, clean... bv!

Pune-i iar folie omologata spate si luneta macar... :D

Scuzati-mi lipsa de experienta. Vroiam sa aflu si eu... ce inseamna xenon AM? Lamureste-ma si pe mine dudu.

Link către comentariu

Sony Handycam HC45E MiniDV. Editat cu Sony Vegas 7. Thanx!

Modificat de airfire
Link către comentariu

AM este after market..

Masina este foarte frumoasa, dar 9cum a spus si Bamse), grilele alea din fata, nu arata deloc bine in alb. Cred ca negre ar da MULT mai bine :D !

Link către comentariu

Salut , faina rau masina , xenon am inseamna after market (pus de proprietar nu ca dotare de serie a masinii), inca o remarca bi xenon inseamna ca are xenon si pe faza scurta si pe faza lunga si atunci iti dai seama daca ai bi xenon sau nu .

Ps: masina arata bine , de cine e facut softu ?

Link către comentariu

nu e far original bi xenon pt ca nu are spalator si nici autoleveling

Dar oricum da bine pe masina :rolleyes:

E foarte faina alba :)

Cred ca ar fi bine sa revii la folia omologata RAR (preferabil Llumar)

Link către comentariu

Am vb azi cu TadaSus si maine imi pun sticker vw forum si... urmeaza sa o refoliez :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!