Jump to content

Poate uleiul uzat sa creasca consumul?

d_andrei
 Share

Postare recomandată

Salut!

Spuneti-mi daca uleiul uzat (aprox 11.ooo km) este/poate fi o cauza a unui consum crescut la oras? Si care e logica... :)

wabbit: Editeaza te rog titlul postului, asa incat sa aiba o oarecare legatura cu continutul

Modificat de s_c
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca editezi titlul postului cum te-a rugat wabbit, poate iti raspunde cineva!

Link către comentariu

nu sunt de azi de ieri cu un monitor in fata si o tastatura in brate, dar daca mi-ati spune cum sa editez titlul postului, v-as multumi mult de tot !

i-am trimis si lui wabbit un PM in care il; rugam sa-l editeze el ca eu nu pot.

Link către comentariu

nu sunt de azi de ieri cu un monitor in fata si o tastatura in brate, dar daca mi-ati spune cum sa editez titlul postului, v-as multumi mult de tot !

i-am trimis si lui wabbit un PM in care il; rugam sa-l editeze el ca eu nu pot.

<{POST_SNAPBACK}>

Am editat eu. Probabil ar fi trebuit sa-i trimiti mai prompt PM lui wabbit.

Link către comentariu

Bun,acu trecem peste "problemele organizatorice"...

Chiar nu stie nimeni daca un ulei uzat duce la un consum crescut de combustibil ?

Link către comentariu

De ce nu elimini uleiul uzat cu unul proaspat?

Oricum la 11.000 km ar trebui sa-l cam schimbi.

Avand in vedere vremea destul de rece din aceasta perioada, cred ca un consum cam cu 1.5-2 l /100 km in plus nu e o problema mare.

Link către comentariu

aaa...da nu era ptr mine "problema", eu am schimbat recent uleiul, dar sunt curios daca uleiul uzat chiar influenteaza sau nu consumul

Link către comentariu

Daca stam stramb si judecam drept... uleiul uzat este mai fluid, si deci ar trebui sa fie pompat cu un lucru mecanic mai mic. Dar nu cred ca 1-2 k km in plus la ulei l-ar denatura intr-o masura asa de mare incat sa se poata pune problema unei modificari a consumului.

Link către comentariu

Uleiul uzat are alterata proprietatea de a unge=impuritati care trec de filtrul de ulei si o densitate mai mica ca a uleiului proaspat,se scurge mai usor(scade aderenta)

ungerea fiind mai slabuta pentru a invinge fortele de frecare e nevoie de o forta mai mare==>poate creste consumul dar foarte putin(sa zic 0.3l/100km )

NU MA PRICEP asa ca contraziceti-ma!

parca era ceva legat si de compresie dar nu sunt sigur

Modificat de crash
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!