Jump to content

Golf IV - Continut kit distributie

capusel
 Share

Postare recomandată

Salut baieti.De curand am achizitionat un glof 4 variant ,fabricatie 08.2003 din germania.M-am lamurit cu uleiul si filtrele de pe acest forum dar pana sa cunosc un "meserias" va rog sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa contina kitul de distributie si eventual ce marci de astfel de kituri merita cumparate.Motorul este 1,9 tdi-pd,74 kw,AXR.Va multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citeste si topicul acesta. Din ce stiu eu, ai o rola de ghidaj, o rola intinzatoare, cureaua si pompa de apa. Bafta!

Link către comentariu

Nu stiu la ce te referi... un kit de distributie contine cureaua si rolele. Insa, in plus fata de kit, mai trebuie sa schimbi intinzatorul, pompa de apa si cureaua de accesorii.

Link către comentariu

Bamse, el cand a zis kit-ul de distributie s-a referit la tot ce trebuie schimbat. Si clar, nu poti sa schimbi cureaua si rolele fara pompa de apa si fara intinzator. Am dreptate? Si cureaua de accesori nu are nicio legatura cu schimbatul distributiei. Eu de examplu am schimbat-o peste o luna dupa ce am schimbat distributia. A durat maxim o ora. Se da roata jos si scutul, si apoi e simplu. Scuzati OFF-TOPICUL :))

Link către comentariu

Kit-ul de distributie inseamna role si curea, atat. Intr-adevar, nu trebuie sa schimbi doar astea. Se poate insa poti avea probleme. Cat despre accesorii, de obicei se schimba odata cu distributia.

Bafta :))

Link către comentariu

Insa, in plus fata de kit, mai trebuie sa schimbi intinzatorul,

Care intinzator tata ? :Driver:

Din cate stiam una din role e intinzatoare ! Iar aia vine in kitu de distributie ! Gresesc ?

Link către comentariu

Kit distributie 1.9tdi non PD (ex. alh)= 2 role mici+ 1rola mare+ rola intinzatoare +curea dintata +optional pompa de apa daca e nevoie

Kit accesorii= curea + intinzator doar daca e nevoie

LE jorjel a fost mai rapid ca mine

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Fiule, nu stiu ce motor are, sunt o gramada de motoare cu sau fara intinzator. Eu am pus raul in fata si am spus ca trebuie si intinzator. Am gresit?

Link către comentariu

Scrie mai sus ca are AXR. 101cp

Link către comentariu

Salut! Am si eu un golf IV 1.6 105CP cod motor BCB si am ~ 91000 Km.Ce parere aveti trebuie sa ii schimb distributia?Masina e adusa din Germania si avea 89000Km cand am luat-o.

Link către comentariu

Greseala mea.......nefiind conoscator ,n-am stiut diferenta intre kit distributie si accesorii.De fapt la fel cum si voi a-ti intuit ma refeream la tot ce trebuie schimbat,pentru ca mi-a zis cineva ca-mi aduce din germania tot kitul si la primire sa stiu si eu ce sa verific,sa nu am lipsa din ele,cu sau fara rea vointa.Masina are 120000 km si eu cred ca e distributia originala.E obligatoriu sa schimb si pompa de apa? Si care este cureaua de accesorii de care mentiona Bamse ?

Link către comentariu

Da ! Schimba si pompa de apa ! Vezi ca in Germania daca duci pompa de apa veche primesti un discount semnificativ la cea noua (in jur de vreo 30 de euro)

Link către comentariu

Cureaua de accesorii este cea care angreneaza alternatorul, compresorul, etc.

Pompa de apa schimb-o neaparat, este ca o rola, daca se blocheaza ... la revedere. Eu zic sa ceri pret in Germania si sa ceri pret si la un dealer in RO. Multi clienti de la noi prefera sa ia piese din DE de la asa zisi "cunoscatori" si platesc mai mult decat daca le-ar lua de la noi. Nu te costa nimic sa ceri o oferta. Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!