Jump to content

Audi A3 8l 1.9tdi Alh

bluewave

Postare recomandată

• 3 weeks later...
Publicat (modificat)

e un verde cameleon ...

:) am cumparat-o cu etrierii galbeni si nu-mi prea plac.... ce culoare se preteaza in ton cu masina?

o sa pun niste poze mai mari ....

post-3887-1209843805_thumb.jpg

post-3887-1209843823_thumb.jpg

post-3887-1209843850_thumb.jpg

Modificat de bluewave
Link către comentariu
Student Satisfacut

Culoarea aceasta este dupa aprerea mea cea mai speciala si mai reusita pentru acest model de audi.

Daca ar fi fost sa imi configurez audiul meu as fi dat si 1000euro in plus pt culoarea asta.

Legat de etrierii , eu zic negru sau orice nu ar atrage atentia.

Si daca ar fi a mea as face cumva sa ii pun jante originale audi.

Cat a costat? cati km? ai rezolvat cu inchiderea?

Link către comentariu

da am rezolvat cu inchiderea, am gasit un a4 trosnit (are acelasi cod de pompa de aer), chiar azi, am sters er si gata e ca noua.

caut jante , doar ca vreau 16 sau 17 ... e cam greu ca prinderea e 5x100

dar cu jantele intervine o pb. am cauciucurile de pe masina f bune doar ca sunt pe 15 si de vara... si nu vreau sa-mi bat joc de ele ...

eu vreau sa pastrez jantele astea pt iarna + cauciucuri si de vara incaltari noi pe 16...

poate si un polish pe acesta vopsea ca se cam cunosc rotocoalele de la spalatorie...

Link către comentariu

Referitor la jante eu zic sa iei minim pe 16, chiar pe 17 ca mai sus trebuie sa umbli si pe la suspensie si cauciucurile costa foarte mult si cu cauciucurile tale pe 15 care zici ca-s aproape noi, cel mai bine le vinzi si mai pui diferenta si iti iei cauciucuri pentru noile jante

Daca o sa pui jante pe 15 o sa se vada foarte urat si nu ai rezolvat nimic :icon_thumright:

Link către comentariu

asta si caut ceva 16 pe original (5x100) , de preferinta cele cu multe spite (ca de a8)

Link către comentariu
Vitezomanul

Felicitari pt achizitie si sa te duca pe drumuri bune!

Te intrebase cineva mai sus: Cat a costat? cati km? ai rezolvat cu inchiderea?...chiar sunt si eu curios.

Link către comentariu

am scris mai sus... s-a potrivit pompa de la a4 (acelasi an... s-a folosit acest sistem conform etka 1999-2001)

m-a costat 9500 in ianuarie atunci avea 118000km ( reali verificati cu vag7 din dotare) acum a ajuns la 123000

sunt al 2 le-a proprietar... prima data a fost pe o firama leasing, omu a trecut-o pe numele lui si a mai tinut-o 4 ani ....

sper sa nu mai am pb cu ea.... ca sunt destul de costisitoare ca si piese...

ex: acea pompa de inchidere care are si sistemul de inchidere centralizata, inclusiv comanda pe geamuri pe el costa pe original 19mil... (second a ajuns 150e)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!