Jump to content

Bandou Cromat

lalaspit
 Share

Postare recomandată

salut!

pe partea dreapta spate am bandoul acela cromat rupt (asa am luat-o) ... sunt curios unde as putea gasi sa cumpar si daca este usor de schimbat???

multumesc frumos!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lalaspit, zici ca ma urmaresti, cum am o problema, cum ai si tu una :lol:

Si eu am acelasi bandou rupt si am aflat ca e vreo 200 ron. De schimbat se schimba foarte usor, are un sistem de cleme stil "clic-clac" adica se impinge pur si simplu in gaurile barii.

PS Eu am comandat piesa de vreo 10 zile, dar inca nu am nici o veste.

Link către comentariu

salut!

bandoul l-am procurat, am un prieten care face germania si mi l-a adus la 30 de euro!!!

ramane sa-l montez maine!!!

tu unde l-ai comandat?

Link către comentariu

Unde crezi?? La Porsche....

Oricum, bine ca le-am rezolvat (aproape) ;)

Bafta maxima!!

Link către comentariu

Am si eu bandoul de pe partea stanga spate rupt! 200 ron doar bandoul de pe o singura parte sau ambele?

Link către comentariu

salut!

al meu a fost 30 de euro ...unul.

cred ca si dm76ro tot despre unul vorbea!

Link către comentariu

Da, unul singur, lalaspit a intuit bine, ca de obicei :)

Bafta!

Link către comentariu

Aveti idee ce as putea pune pe grila fata sa arate ca la highline? Ma refer la dungile orizontale cromate. Nu as vrea sa aiba iz de targ aceasta treaba !!

Link către comentariu

Sincer, eu as schimba grila. Am incercat ceva de genul acesta si la fosta mea Octavia si problema e ca de aproape se vede ca e facatura si, pe de alta parte, gandeste-te ca grila respectiva va lua in bot tot praful si pietricelele intalnite in drum. Si cand circuli cu, sa zicem, peste 130 km/h, gradul de stres e foarte mare si nu orice material rezista. La mine nu a rezistat ceea ce am incercat. Iar daca vrei sa faci o cromare de calitate cred ca ajungi destul de aproape ca pret fata de o grila originala si, oricum, nu o sa arate ca aceea. Asa ca de ce sa te complici?

Link către comentariu

-am si eu bandou spate drreapta crapat...:) ne-am strans toti aici cu bandoul spate dreapta

-din cate am obs eu tre sa demontezi bara ca sa il poti inlocuii..

-daca l-a schimbat careva pana acuma sa spuna modalitatea.

Aveti idee ce as putea pune pe grila fata sa arate ca la highline? Ma refer la dungile orizontale cromate. Nu as vrea sa aiba iz de targ aceasta treaba !!

-mai bine o vopsesti pe toata neagra....eu asa am facut ( bine eu am si 2 grile fata una neagra si una e cromata, le mai schimb intre ele)

Link către comentariu

-am si eu bandou spate drreapta crapat...:) ne-am strans toti aici cu bandoul spate dreapta

-din cate am obs eu tre sa demontezi bara ca sa il poti inlocuii..

Nu trebuie. Bandoul e prins in niste clipsuri de plastic, niste cleme. E suficient sa-l rupi undeva, ca sa ai de ce trage, si apoi il iei din aproape in aproape si il desfaci, eventual taindu-l pe parcurs ce il scoti, ca sa-ti fie mai comod. Dupa ce il scoti noul bandou il plasezi pe pozitie si il mufezi in clipsurile corespunzatoare, unul cate unul. Eventual discuta cu lalaspit, ca el tocmai a facut aceasta procedura si o are mai proaspata in minte.

Link către comentariu

-il astept sa scrie in topicul asta poate vor mai multi sa stie , daca nu o sa il abordez cu un PM .

-oricum in mare m-ai lamurit tu

Link către comentariu

salut!

pe cel rupt l-am scos tragand de el din aproape in aproape, rupandu-l asa cum a spus si alxrro, am inceput sa trag de el de unde era rupt ...

cel nou se pune extrem de simplu, ''are un sistem de cleme stil clic-clac, adica se impinge pur si simplu in gaurile barii'' (dm76ro)...

spor la treaba!

Link către comentariu

• 6 months later...

Cam vechi topic-ul, stiu dar chiar util pt ce ma intereseaza pt mine so hai sa-l readuc in activitate

Question: Cine a incercat sa-si schimbe elementele cromate din jurul geamurilor laterale ?!

la mine acele elemente ( ca si bandoruile de pe usi si bara spate ) sunt din plastic negru si cum am citit pe-aici si am vazut ca alea de pe usi se schimba usor, nimeni n-a zis pe-aici o idee despre cele din jurul geamurilor :)

daca stie cineva vreun DIY sau vreun tutorial macar partial cum se pot inlocui cele de plastic cu altele cromate (care sunt disponibile de la gama ConfortLine in sus) sa-mi de-a de veste :)

Link către comentariu

e foarte complicat sa pui cromul in jurul geamului. trebuie schimbate si toate chederele, nu prea poti sa faci tu singur treaba, trebuie in service, costa manopera. Cromul din jurul geamurilor , de pe laterale si bara spate (adica kitul complet) costa in jur de 1000 de euro la reprezentanta.

Link către comentariu

eu vroiam doar in jurul geamurilor macar sa pun, iar alea de pe usi si de pe bara din spate sa le vopsesc in culoarea caroserie sau sa le las asa :D

ma mai gandesc daca merita investitia, sa aflu' niste preturi si vad, poate le rezolv cu casco :)

Link către comentariu

e foarte complicat sa pui cromul in jurul geamului. trebuie schimbate si toate chederele, nu prea poti sa faci tu singur treaba, trebuie in service, costa manopera. Cromul din jurul geamurilor , de pe laterale si bara spate (adica kitul complet) costa in jur de 1000 de euro la reprezentanta.

Eu am cerut mai demult o oferta de la Autoworld si toate ornamentele cromate mai putin cele de pe bara spate(am uitate de ele) costau undeva la 1000-1200 lei. Dar daca e asa cum zici tu decat sa dai 1000 euro pe crom mai bine pui ceva si iei un RNS 510.

Riddler: am gasit o firma de dezmembrari din Arad care cica imi vindea tot pachetul de crom la 150 euro (lispea doar un ornament, cel de la usa de la sofer). Singura chestie e ca nu stiu in ce stare se aflau si nu stiu cum arata daca puneam unul nou pe langa cele folosite.

Link către comentariu

misto daca ai gasit firma de dezmembrari, eu unu n-am avut noroc, pt ca prin zona Brasovului habar n-am de vreo una :icon_cool:

punele sa-ti trimita o poza cu respective ornamente si daca starea lor este destul de buna, atunci eu zic sa merita, le iei pe cele intacte la 150E, si ce-ti lipseste cumperi de la dealer... tot iesi mai ieftin :Driver:

lasa-mi pe PM si mie adresa/nr de telefon de la firma respectiva, poate fac si eu rost de volan din piele mai calumea sau macar de un comutator de lumini "ne-tocit" de utilizare :D

Link către comentariu

• 5 months later...
BOGDANXTREM

la mine se curata cromul de pe ornamentele de la geamurile usilor, stiti cumva solutii pentru remediere sau stopare ?

Link către comentariu

cel mai probabil ti se oxideaza de la solutia de spuma activa cu care speli masina. Asa am patit si eu si doar la cromul din jurul geamurilor. Solutia este Chrome Polish, se gaseste de cumparat in hypermarket-uri. Se aplica pe crom, si apoi o stergi cu o carpa moale. La mine a functionat foarte bine si e extrem de usor de aplicat si de remediat.

Link către comentariu

• 1 year later...

Poate imi spuneti si mie de unde se poate comanda un bandou cromat pentru stanga- spate? O adresa web, nr. tel., ceva... poate chiar si sh. Va multumesc.

Link către comentariu

Sunt in aceeasi situatie

Pe ebay nu am gasit nimic, poate ne ajuta cineva cu preturi de la reprezentanta si/sau dezmembrari daca se poate refolosi

Modificat de ARI
Link către comentariu

Am mai postat acel bandou cromat costa 160 de lei si se gaseste la orice magazin care aduce piese la comanda .

Link către comentariu

va recomand cu incredere, din inima sa intrati pe www.dez.ro si acolo veti gasi masini dezmbrate, de la care puteti achizitiona asa ceva;

sau pw www.google.ro si acolo scrie dezmebrari passat b6 sau passat 2006, 2007, etc

de altfel, sunt foarte multe persoane care deja comanda de la astfel de parcuri de dezmembrai auto piese.

mai ales, ca pe acest sait, daca " completezi un formular total FREE cu ceea ce ai nevoie " te suna o haita de oameni dornici de a face un ban.

sau o alta idee, fara o investie mai mult de max. 15 lei este sa va duceti la un magazin de pise auto, dar ceva de genul " celor de dacie, daewo etc " sau exact cum sunt cele din Vitam si sa cereti Banda Cromata.

cu putin interes din partea vostra, cu putina rabdare si putina indemanare " in spatele blocului, unde nu va vede nimeni si unde nu va faceti de rusine " deveniti propriul estetician

si crezi ca stie cineva ca e luat din " piata ". mai ales daca il ai pe cel vechi si pui peste el, pe acesta nou

Link către comentariu

• 11 years later...

Va salut,

La Passat B7 berlina/sedan, are cineva codul de piesa la bandoul cromat de pe capota spate/portbagaj? Al meu a inceput sa se exfolieze si as vrea sa il schimb. In dezmembrari nu gasesc deoarece se vinde cu intreaga capota.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!