Jump to content

Leul Meu Negru

Amun

Postare recomandată

Mult timp mi-a luat sa fac altceva decat sa dorm si sa-mi conduc leul :Driver: , dar in sfarsit am ajuns sa-i fac si o mica biografie aici. Trebuie spus ca sunt incepator, am o mare bucurie de a conduce, imi place extrem de mult leul (mai mult chiar ca fratele leu2), si nu am de gand sa-i fac cine stie ce modificari prea curand, decat sa am grija de el si sa ma deplasez.

Nascut in aprilie 2006, trecut in posesia subsemnatului in februarie anul curent, dupa minutioase cautari si indelungi asteptari, cu ajutorul catorva forumisti care m-au ajutat sa iau decizia ideala. A fost prima masina pe care am vazut-o, eventual nu mi-am putut lua gandul de la ea. :rolleyes:

ce are:

o culoare neagra impecabila (mai ales dupa un detailing facut la expert :D )

pachetul electric (geamuri si oglinzi electrice/incalzite, reglaj faruri)

ABS, EPC, 4 pungi aer

mp3 player stock Siemens, 8 boxe

scaune sport fata

climatronic

ce s-a adaugat:

de catre vechiul proprietar o frumoasa evacuare Borla

de catre mine o alarma Maat Extreme2 (cu montaj la Seleniu - nefiind in totalitate multumit de lucrare)

L-am luat pe la 23700 de km, acum are peste 26; l-am innoit la revizia recent facuta la Alto cu stergatoare originale (un moft, dar vroiam sa fie ca noua), capacele ventil Seat (surprinzator inca le am la roti dupa 2 saptamani, ma intreb cat dureaza pana raman fara ele), capacel spalator hayon (se va vedea in poze ca era rupt) si i-am facut si un detailing exterior (cum spuneam mai sus) care inca am dubii ca a fost facut cum trebuie (poate cunoscatorii o sa-mi spuna daca observa ceva ciudat in poze)

Consumul, am stat putin cu ochii pe el la inceput, am facut si cateva masurari plin la plin (a iesit pe la 10.9 - 11.3 in oras si 7.7 la drum lung) dar acum doar ma uit pe la computerul de bord, care am observat ca are o eroare acceptabila.

Inainte de revizie am descoperit ca am mecanismul de rabatare bancheta 2/3 stricat, la Alto mi s-a spus ca pentru reparatie trebuie inlocuita bancheta cu totul deoarece nu se poate desface/lucra la mecanism (deci 1600 lei, cu alte cuvinte: "pas"); este cineva priceput in asa ceva, sau cunoasteti pe cineva care m-ar putea ajuta macar cu cateva ponturi? Momentan am un teribilism de a face masina "ca noua", nu stiu nici macar daca am sa folosesc vreodata acea bancheta.

Contrar la ce am spus in primele randuri (daca urmatoarele sunt "modificari"), este posibil sa-i adaug o cotiera, niste jante frumoase de 17 cu noile anvelope (cand astea all-season isi duc varsta), un chit xenon, si poate alte lucruri frumoase si de bun simt care mi le aduce timpul la nas.

91951522ct0.th.jpg

63691976vj9.th.jpg

56003724pg7.th.jpg

la urmatoarea poza cu greu se poate observa "botezul" prin care am trecut cu el (o mica zgarietura coltul stanga spate, deasupra barei protectie) - masina pe care am avariat-o in parcare insa a necesitat indreptarea aripii :huh: . Sper sa continui fara nici un incident in trafic, desi sunt destui tembeli (dar mai ales aiurite) pe strazi in Bucuresti :icon_thumright:

56856389ni5.th.jpg

29491786bf9.th.jpg

58093107ry8.th.jpg

86328899wm7.th.jpg

63681560gp6.th.jpg

34019301fr2.th.jpg

10qd1.th.jpg

Mai jos pozele facute imediat dupa infrumusetarea exterioara:

82385461lf0.th.jpg

52886577uz9.th.jpg

16629735yj7.th.jpg

in timp ce faceam pozele astea m-au intrebat doua persoane (in mod individual) daca este de vanzare masina :D

11971003op8.th.jpg

71562307kj8.th.jpg

in mod clar se vede zgarietura in poza de mai jos, din pacate expertii nu au reusit sa faca nimic prin polish :(:

28371660ve0.th.jpg

Din cate vad este practic imposibil de observat din poze, poate chiar si de un ochi antrenat, sau poate sunt eu paranoic dupa ceea ce am vazut in reflectorul de la o spalatorie noaptea: dupa acest detailing mi se pare capota usor granulata (de parca are acum un strat minuscul de praf, dar care luceste), oare asa trebuie sa arate sealantul pus de ei? Problema este ca nu observ acelasi lucru la restul caroseriei...

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea sau pozele multiple, sper sa primesc sugestii frumoase de la voi.

Ne vedem pe strazi! :)

PS: daca exista curiozitati pentru pretul de achizitie, va rog cautati pe forum

Modificat de Amun
Link către comentariu

neata...frumos Leul :P se vede ca e nou ;)

sunt curios cum suna evacuarea aia :rolleyes:

si sincer nu vad ce poti sa-i faci....folie pt ca vine vara si mai opreste soarele si eventual sa schimbi stergatorul spate(sincer nu imi place cum se aseaza cu masinuta)

in rest...tu sti mai bine.

De la mine: sanatate, sa adunati cat mai multi km si sa va bucurati unul de celalalt

salut, Gabi :Driver:

Link către comentariu

Super faina masina. Sa o stapanesti sanatos! Sunt si eu de acord ca un pic de folie i-ar da un cu totul alt look. Ar face-o si mai agresiva decat este :) Drumuri bune si fara incidente!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!