Jump to content

Passat 1.9 Tdi 2004

crysty_cyc

Postare recomandată

Dupa mult timp petreceut pe acest forum, am prins curajul sa prezint si eu masina.

Este un Passat din 2004, Highline, motor 1,9 TDI 131 cp, cod motor AVF, cutie manuala 6+1

Dotari: scaune fata incalzite si cu reglaj lombar, climatronic, oglinzi cu semnalizari incorporate, ESP, geamuri electrice spate, computer de bord mic, radio-cd DELTA cu 8 incinte acustice, putina piele etc.

Acum are 68.000 km. Masina a fost cumparata de noua, dar eu o conduc de un an si vreo 2 luni, de cand am luat carnetul si am facut cu ea aprox. 24.000 km. Pana sa iau eu carnetul masina statea cu saptamanile prin garaj, deoarece tata avea alta masina.

In august anul trecut i-am pus folie autorizata pe geamurile fata, spate si luneta.

Cand masina avea vreo 9 luni, a fost lovita, a intrat un camion in ea, avariind capota portbagaj, bara si stopul stanga. Si in octombrie anul trecut a mai avut un mic accident: o domnisoara cu un Golf 5 nu mi-a dat a iesit de pe o strada laterala, nu a dat prioritate si am zgariat putin bara si farul de pe stanga a fost rupt din suport.

In rest masina e ingrijita, tin foarte mult la ea, nu o forjez, nu pot sa-mi bat joc de ea.

O sa pun cateva poze, din iarna asta, pana o sa fac unele de primavara. :salut:

dsc08378ip8.jpg

dsc08380ps2.jpg

dsc08381wt1.jpg

dsc08384sv2.jpg

dsc08389vz9.jpg

dsc08390sq1.jpg

dsc08397gt5.jpg

dsc08391xk0.jpg

dsc08405sf0.jpg

dsc08406gj3.jpg

dsc08412mu0.jpg

dsc08415qc1.jpg

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

nu pot spune decat ca imi place.i-ar sta bine daca i-ai pune niste geamuri fumurii :salut:

app..n-am avut niciodata ocazia sa merg cu un tdi de 131 de cai..cum trage in comparatie cu cel de 101 ?

Link către comentariu

Are geamuri fumurii, de fapt folie. Am pus-o la Constanta.

Am uitat ceva important. Astazi a primit un.......

17042008bz8.jpg

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

foarte frumoasa masina :D s-o conduci sanatos si sa ai grija in continuare de ea :) mai ales de pielea aia, ca e foarte pretentioasa din pacate :(

P.S.: de cat sunt foliile pe fata, respectiv spate ?

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Mersi mult 50rio. Si tu sa ai grija de noul Rio. :D

Folia pe fata are transparenta 70% si pe spate+luneta 5%.

Stiu ca e mare diferenta intre geamurile din fata si cele din spate, dar asa mi s-a pus mie pata atunci.

Link către comentariu

Dementiala masina :) Cat mai multi km fara incidente si sa te bucuri de ea...ca vorba aia...e Passat B5.5 :( Prietenii stiu de ce zic asta :)

Link către comentariu

Ne place, ne place. Culoare superba si interior-exterior impecabile; nici nu mai erau necesar de precizat micile incidente. Asta masina de cumparat la mana a doua, de la cineva care stie cum trebuie ingrijita.

Observ ca ai luat destul de din vreme carnetul. Sa nu mai zic de numarul de km parcursi considerabil de mare ^_^ , dar nah, asa e cand ai in ce...

Sal`tare !

Link către comentariu

Imi pare bine ca va place masina.

@FLorin D - Carnetul l-am luat la 2 sapt dupa ce am facut 18 ani. Era visul meu de foarte mult timp. Am invatat sa conduc de la o varsta destul de mica, si pot spune ca masinile sunt o pasiune pentru mine. Tin foarte mult la masini, atat la Passat, cat si la masina tatalui, un "mic" tanc, chiar daca umblu mai rar cu el.

Ca planuri de viitor, jante de aliaj, cateva accesorii de la VOTEX, Xenon faza scurta, Cruise-Control, si cam atat. Astea la vara, dupa ce termin cu Bac-ul si cu admieterea.

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!