Jump to content

Passat 1.9 Tdi 2003

alexman

Postare recomandată

in cateva cuvinte:

-101 cp

-140.000 de km reali

-ESP, ABS

-Pilot automat

-instalatie xenon+angel eyes+eleron+pleoape+folie omologata

-climatronic etc

Masina o am din 2005 ( a fost adusa din germania).Pana acum am facut cu ea 45.000 de km si nu am avut nici o problema majora.Dar 1000 de cuvinte nu fac cat o poza asa ca v-o prezint mai jos :offtopic:

post-24899-1208453434_thumb.jpg

post-24899-1208453462_thumb.jpg

post-24899-1208453485_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut! S-o stapanesti sanatos! :icon_thumright:

Cum ai montat angel eyes-urile? Ai dat sticla jos? S-a ars pana acum vreunul? Se aburesc farurile?

Si eleronul de unde l-ai luat si cat te-a costat?

Mersi!

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

arata bine cu angel eyes si cu eleronul(modelul imi place pt ca e finut,discret)

km cat mai multi si fara evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

Cu neoanele in far "a la bavarezi" arata mai bine decat ma asteptam. Sa inteleg ca are un volan mai special ? pare cu insertie de lemn in poza aia. Apropo de poze... mai asteptam :icon_thumright:

Link către comentariu

Dau bine farurile :icon_thumright: fain de tot

Puteai totusi sa pui o poza si cu turometrul la viteza de 200 :offtopic: Am aceeasi configuratie 1.9 TDI 74kw cu 5 trepte la cutie si sunt obisnuit cu urletu motorului la peste 150 :|

Link către comentariu

sa raspund pe rand...angel eyes-urile le-am montat la un atelier de tuning din c-ta.pt detalii prv me.Le am de cateva luni si iti pot spune ca nu s-a aburit nimic.

2.Mie nu mi se pare chiar asa de zgomotoasa la 150:D..si la 200 aveam in jur 4500, mentionez ca am mers cu ea 210(incarcata cu bagaje pt vacanta si 4 oameni maturi in ea)

Link către comentariu

frumoasa masina! s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente !

Mi se pare ciudat ca ai mers cu ea atat :| Eu inainte am avut tot passat 1.9 TDI 101 CP (AVB) si imi era limitata la 193 km/h :| si 4000 rpm. Acolo mi se intepenea. Dupa ce am resoftat-o si i-am pus box (adica avea aprox 146 CP) am putut merge cu ea pe autostrata 200 si mai mergea un pic..dar repet, dupa resoftare si box !

(Box-ul i-a scos limitarea de viteza)

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic..poate a ta nu era tdi-pd.Batranica mea nu e limitata la 4000 rpm, chiar se duce la 4500-4600(atat i-am dat maxim..ma durea sufletul deja)ma gandesc la vara sa o marit..cam cat as putea sa iau pe ea?:P eu zic ca 12000 e deja suficient :rolleyes:

Link către comentariu

desi e foarte frumoasa :rolleyes: la mai mult sa nu speri..Eu din pacate am pierdut 2000 euro la ea..

cat despre motor, era la fel cu al tau :Driver: 101 CP, 74 kw TDI-PD (cod motor AVB, exact ca al tau :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!