Jump to content

Cordoba 1.4 Mpi

adilabv

Postare recomandată

salutare. de astazi sunt fericitul(sper) posesor al unui seat cordoba din 2004. Motor 1.4 MPI/75 CP. n-are multe dotari dar pentru mine erau esentiale ABS si aer conditionat (are climatic-reglare manuala). masina are 42.000 Km si a fost adusa in tara in 2006 cand avea aprox 20.000Km.

acuma sa va zic si ce optiune mai aveam pt cam acelasi pret (8000 de euro)...

skoda octavia 1.6 /~100 CP (nu mai stiu exact cati cai are motorul de 1.6) cu computer de bord, scaune incalzite, bineinteles ABS, climatronic si... pachetul drumuri grele. masina e din 2003 dar... are 137.000 de Km (aproape cu 100.000 mai mult)

voi ce ziceti am facut bine sau nu? (va rog nu ma umiliti prea tare :icon_thumright:)

Link către comentariu

Acum depinde si de masina in ce stare e si daca e ultima varianta de Seat Cordoba-merge, cu toate ca eu as fi ales Skodita ca era mai puternica si mai dotata, dar acum faptul e consumat si conteaza sa fii tu multumit de ea.

Asteptam poze cu ea si eventual daca ai ceva planuri de viitor

Modificat de Auras
Link către comentariu

Revin cu niste poze. Calitatea nu e foarte buna pentru ca au fost facute cu telefonul in lipsa de altceva :). Numerele vor fi schimbate cat de curand. Acum incepe adevarata distractie ca trebuie sa o inmatriculez. Hehe maine sunt programat la RAR. :)

post-24800-1208363534_thumb.jpg

post-24800-1208363541_thumb.jpg

post-24800-1208363546_thumb.jpg

Link către comentariu

faptul e consumat, nu te mai intrebat cum ar fi fost daca...

bucura-te de masina pe care o ai, e frumoasa si o sa fii multumit de ea :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Domnu adilabv, ai mai facut ceva pe la masinuta?

Poate te-ai inspirat putin cu ce ai vazut la 4 tuning days

Ne vedem duminica

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Scuze dar numai azi am vazut postul tau. Inca n-am prins momentul sa mai pun cate ceva pe ea... Speram in viitor :D Deocamdata trebuie depasite niste vremuri tulburi din punct de vedere material si astia cum tot scumpesc benzina nu ma ajuta deloc :lol:

Modificat de adilabv
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!