Jump to content

Brown "beast"

animalutz

Postare recomandată

Vazut,vazut :( Pacat ca nu prea mi-am dat seama cine era posesorul,nu prea am putut sa mai stau prin zona ca a trebuit sa plec :P Next time

Take care!

img6101c.th.jpgimg6100.th.jpg

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• animalutz

78

• Circoloco

8

• TIR

6

• Adrian_S

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...

Nu pui mai multe poze cu masina si jantele? (daca se poate fara sa fie modificate)

Sunt in cautare de jante pentru masina mea si cele care le ai tu sunt frumoase.

Masina arata excelent!

Link către comentariu

Pai mi-am schimbat rotile de vara, am trecut la niste MSW 22 pe 17". O sa pun poze. Momentan masina e in service. :) :))

Modificat de animalutz
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Hai sa vedem ...

Jante MSW 22 17' x 7J, anvelope Goodyear Eagle F1 Assymetric, frane fata OEM MKV GTI 312mm.

Astept acum cu nerabdare sa primesc un colet cu un set de difuzoare noi pentru sezonul 2010. :P

post-15522-1273058446_thumb.jpg

post-15522-1273058513_thumb.jpg

Link către comentariu

Alea vechi patesc ca se intorc de unde le-am luat. :P Am facut un upgrade cu piesa + diferenta. :)

Difuzoarele noi sunt un set de mid-bass Micro Precision Z Series, handcrafted in Germany. :D

post-15522-1273059142_thumb.jpg

Link către comentariu

muy bonito...

ai planuri si pentru z tweeter sau altceva?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Probabil urmatorul upgrade, pe partea de tweeter va fi Micro Precision Seria 7, 7.28 MKIII.

Modificat de animalutz
Link către comentariu
  • 1 month later...

Momentan masina asteapta sa intre in lucru pe partea de audio, se vor schimba subwooferul, tweeterele si mare parte din montaj. Playerul s-a transformat din Alpine CDA-9835R in Alpine DVA-9965.

De asemenea, un look la interior, a plecat lemnul, a venit Brushed Aluminium, multam colegu' Calin. :icon_thumright:

post-15522-1277198093_thumb.jpg

Modificat de animalutz
Link către comentariu

Dap, e mult mai ok asa. Sincer, pare mai luminos interiorul, mai aerisit. Plus ca acuma playere-le parca sunt de acolo. O sa fac astfel incat sa nu mai fie rama adaptaroare neagra, sa fie tot Brushed-Aluminum, vad eu cum. :)

Link către comentariu

O vopsesti .... cand mai ajung la CP o sa-ti arat cum mi-am vospit eu elementele gri-aluminiu. Fiind plastic va iesi f bine :)

Link către comentariu

Da, la vopsea ma gandeam si eu, numai ca as vrea sa aiba aceeasi textura ca si trim-urile. Gasim solutia optima, nu ne grabim. :)

Link către comentariu

arata bine cu aluminiu in loc de lemn.

imi place f mult cum vin tweetere-le in usi,le-am remarcat la o intalnire.

ar da bine volanul in 2 culori cu un grem la fel ca bordul-scaunele.

Link către comentariu

Iti dau eu folie imitatie aluminiu (cu textura-fibre longitudinale). Cred ca maine seara daca ajung pe la CP ca am scapat de examene pana sapt viitoare :D. Te anunt maine pe PM daca aterizez si iti aduc una bucata. Dar sa stii ca trebuie intinsa cu uscatorul de par pentru ca sta prost la capitolul adeziv ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ne-am apucat de refacut instalatia audio. Ne pregatim pentru Finala Europeana EMMA. :( Pana atunci, nu inseamna ca nu ne plimbam, si iata si dovada! :P

post-15522-1279020422_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nimic nou la masinuta?Am vazut-o azi prin meleagurile din zona mea :))))

Si mi s-a parut ca era o domnisoara la volan :) Prin Crevedia.Am dreptate?

Numa bine!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!