Jump to content

Brown "beast"

animalutz

Postare recomandată

In primu rand, multumesc dragi colegi de forum.

Daca ma intrebi pe mine, eu as alege modelul de 1 din, cel cu fata detasabila. Nu stii pe unde iti parchezi masina si daca se hotaraste vreunu sa te lase fara geam, sa nu te lase si fara player. Acuma, eu am propria mea experienta cu geamuri sparte, deci eu as pune ceva ce e cat mai putin atractiv. Ca performante, sunt cam acelasi lucru, mai ales ca la alpine poti sa-ti iei adaptoare pentru aproape orice iti trece tie prin cap.

Deci, daca e sa ma intrebi pe mine, l-as alege pe al 2-lea, din motiv ca traim in romania!

Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• animalutz

78

• Circoloco

8

• TIR

6

• Adrian_S

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi de sfat :lol: sa sti ca ai dreptate mai ales ca avand in vedere ca mi-au furat capecele de 2 ori , presupun ca mi l-ar lua imediat (mentionez ca nu am alarma) :D

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

Eu aveam alarma si mi-au spart masina, in conditiile in care fata de la Cd-player nu era in masina, suportul de la detector nu era in parbriz si tot asa. Si lu taicamiu i-au spart masina de vreo 3 ori in acelasi an, fara sa aiba nici macar Cd-playeru schimbat. Deci, da, traim in Rromania!

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut "colega"

ai o supermasinutza,discreta la exterior si o bestie in interior

probabil daca dadeai drumul la boxe si deschideai geamul te observam pe plevnei..cand m-a luat "capul de creta" :D

vreau si eu o auditie,am sa ma inscriu pe lista de asteptare poate poate.. :hainoroc:

cheers

b.

Link către comentariu

Multam frumos domnu'. Vino la intalniri seara si te fac o auditie cu placere. :D

Link către comentariu

vii astazi colega?:)

s-ar putea sa apar si eu

cheers

b.

Multam frumos domnu'. Vino la intalniri seara si te fac o auditie cu placere. ;)
Link către comentariu
  • 1 month later...

E criminal sunetul,o claritate exceptionala. Am avut si eu parte aseara de o auditie, imi vibrau si unghiile. :eek:

Sa o stapanesti sanatos si sa ne Auzim cu bine. :rr:

Link către comentariu

Multam frumos domnu/'. M bucur ca ti-a placut sonorizarea. :emthup: Intre timp, iata ceva dragut, AICI.

Link către comentariu

Galagioasa masina. Imi doresc si eu o auditie :(. Sistemul audio si video, pentru ca vad ca ai si DVD sunt :D. Sunt curios de costuri. Daca este ok ai putea posta :D

Link către comentariu

Sincer, prefer sa nu divulg costurile. Cred ca se poate aranja cu auditia in curand... Intrucat ma paste un drum la Const-Angeles. :)

Link către comentariu

Credeam ca numai constantenii zic asa :D. Eu sunt in bucuresti pana pe 20 decembrie asa ca poate ne vedem la o intalnire, ma anunti cand esti prezent :)

Link către comentariu

Deobicei, sunt dupa 21 in parcare la Junior. Cam in fiecare seara. :rolleyes:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare...

Super sound-ul ...am avut placerea de a auzi sound-ul la intalnirea aniversara!

Frumoasa si pe exterior!

La cati mai multi decibeli si km!

Numai bine!

Link către comentariu

Multam pentru aprecieri.

Hai sa vin cu update-uri pentru sezonul ce urmeaza. :)

Frane : GTI

Soft: ? - urmeaza

volant + carcasa cutie de viteze + ambreiaj : luni le schimb

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hai sa vin cu update-urile de rigoare.

volant + ambreiaj + carcasa schimbate. Plus cateva operatii la cutia de viteze pentru eliminarea jocului.

Soft-ul a fost facut, pe undeva la 170 cp cu 390 nm, multumesc Voinea. Masina trage superb acuma, nu se mai simt acele kilograme in plus din portbagaj.

Am comandat toate piesele necesare montarii optiunii de Auto-Hold, au venit, maine o sa le ridic de la Nurvil.

Franele sunt chiar acuma in spatele meu, vor fi montate cel mai probabil saptamana viitoare.

Modificat de animalutz
Link către comentariu

cat te-a dus in EUR partea de sunet?

in rest ce sa mai zic, felicitari, si eu m-as baga la asa ceva daca as dispune de lichizi :vaidecapulmeu: pana una alta ne multumim cu ce aveam :(

Link către comentariu

Partea de audio... A fost destul de mult. Chiar prea mult, privind acuma retrospectiv. :)

Franele sunt unele de GTI, 312 mm diametru la discuri. Cand montez franele, montez si Auto-Hold-ul.

Link către comentariu

Acum cateva zile ne-am intalnit in trafic la intersectia Floreasca cu Stefan cel Mare. Mi-au sarit in ochi pozitiile care sunt de mare efect in farul bi-xenon, desi cam tarziu pt a mai putea "reactiona" in vreun fel fata de posesor :D. Te salut aici si sa o stapanesti sanatos :D

Link către comentariu

Multam frumos domnu'.

Data viitoare, da un claxon, flash, o rosie pe geam, ceva. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Bun, un 4TuningDays a venit, a fost, s-a terminat, un loc 2 la Campionatul National de Car-Audio, SQ League, Audiofili 5 canale am luat, estem multumiti. Urmeaza ca zilele astea sa trec inapoi la roatele de vara. Cauciurile s-au infatisat si ele, 4 bucati Goodyear F1 Assymetric 225/45/R17. :)

Link către comentariu

Bravo Animalutzule, tre' sa dai un chico!

PS: mai lasa saptamana asta gumele de iarna... nu se stie niciodata (la cat de capricioasa e vremea).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!