Jump to content

Brown "beast"

animalutz

Postare recomandată

Ca tot va amenint eu cu pozele de vreo 2 saptamani , ma tin de cuvant si pun poze calde si proaspete . Scuzati proiectoarele care au fost "tunate" de catre niste unii la mine in fata casei . :icon_thumright:

nK5kI3WsJR.DSC_0007_thumb.JPG

RiBkXt1Qeh.DSC_0068_thumb.JPG

sNkVHnh3_w.DSC_0008_thumb.JPG

9VnorNZ5se.DSC_0350_thumb.JPG

Q-I12yCmpl.DSC_0346_thumb.JPG

DxrT5o4mfY.DSC_0357_thumb.JPG

n6vqy_6_QM.DSC_0369_thumb.JPG

8kTxHzRK4f.DSC_0392_thumb.JPG

43ISVmPtzm.DSC_0379_thumb.JPG

TK8WZZvIfA.DSC_0373_thumb.JPG

iQU2fXxwSD.DSC_0381_thumb.JPG

ikYqVKZDMv.DSC_0387_thumb.JPG

ogAH6Ph3sW.DSC_0390_thumb.JPG

Sunt poze facute si la instalarea mid-bass-ului , si la un photo-session mic si la 4TuningDays 2009 . Enjoy

Modificat de animalutz
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• animalutz

78

• Circoloco

8

• TIR

6

• Adrian_S

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ah , am uitat sa mentionez ca am imbracat o parte din volan in alcantara si ca probabil voi imbraca si ornamentele de bord tot in alcantara . ;)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dupa lungi dezbateri cu mine , m-am hotarat sa-mi comand arcuri , sa cobor putin masina si sa recastig kilogramele adaugate odata cu instalatia audio ( cam 100 kg in portbagaj ) . Asa ca , mi-am comandat arcuri Eibach Pro-Kit ( -30 mm ) . Au venit acum cateva zile si astazi le montej chiar acuma . Am uitat sa fac poze "inainte si dupa" , dar oricum , am o vaga impresie ca diferenta va fi sesizabila . Odata cu schimbarea arcurilor ma indrapt si spre amortizoare , probabil vor fi Eibach Pro-Damper . Vom vedea ce va fi . Dupa ce termina baietii de montat , fac poze si le pun rapid pe forum .

Link către comentariu

Man te felicit din tot sufletul pt pasiunea ta! Ai o masina foarte tare dpdv al SQ-ului. Pasiunea si dedicarea ta se vad de foarte departe..... Iti doresc la cat mai multe "cupitze" castigate, si ma bucur ca ti-ai mai schimbat si optiunile, si aici ma refer la jantele pe 17, cu toate ca eu as si mers pe 18' si pe cu totul alt model, dar gusturile nu se discuta + suspensia!

Ai facut o alegere buna, si iti doresc mult succes.

Poate la vreo intalnire vw forum voi avea si eu ocazia sa invat ceva de la tine

:))

Link către comentariu

Multam frumos domnu' . Am apucat si-am aruncat si eu un ochi pe thread-ul tau si mi-a placut ce-am vazut acolo . Legat de jante , astea au picat cu o super oferta si le-am luat , urmand sa le gasesc o utilizare pe una din masinile familiei ( vw & audi ) si conjunctura a facut ca ele sa ajunga tot la mine . Dar nu-mi pare rau , intrucat mie imi plac . :D . Intre timp , am montat si arcurile , am tras si cateva poze mai "artistice" , maine sper sa le urc si sa le postez .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Sistemul audio este in modificari momentan ... :icon_thumright: . Pana atunci , pozele promise acum muuult muuult timp... :Driver:

h0xkGEC-K2.DSC_0001_thumb.jpg

GAR-2mk8s9.DSC_0009_thumb.jpg

O3XKpMvgko.DSC_0012_thumb.jpg

jLTYSGZRi1.DSC_0019_thumb.jpg

Link către comentariu

Observ ca ti-ai pus leduri albe pe pozitie. Nu ai avut probleme cu eroarea de bec ars? Imi poti da cateva detalii, ce fel de leduri ai folosit?

Link către comentariu

Nu sunt led-uri pe pozitii . Sune becuri neon . Exista un fel de "pacalici" care se pune pe firul de alimentare a becului, ca nu se modifice rezistenta si sa apara eroarea de bec ars . :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina,colegu! Felicitari pentru premiile castigate!

:D safe

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

Multam frumos domnu adrian . :wacko:

O sa mai uploadez poze , iar maine ma apuc de montat amplificatorul nou . :blink:

Link către comentariu

Intamplator am ajuns pe topicul tau. Ce sa mai, un inginer domle :rolleyes: Poate data viitoare cand ne mai vedem prin Poli, nu mai sunt asa pe fuga si schimbam 2 vorbe.

Felicitari pentru timp/suflet/bani investit/i in masina :P

Link către comentariu

Cred ca mai degraba ne vedem la o intalnire vwforum ... Ca e mai complicat acuma prin Poli ... :) ... Da-mi un pm cu Id-u tau de mess daca e ! :D

Link către comentariu

Poti sa dai te rog ceva detalii despre acele becuri neon de pozitie? Merci!

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Sunt becuri care se pun direct in soclul original al becului de pozitie si care vin in set cu niste "pacalici" pentru calculatorul masinii ca sa nu ai eroarea de bec ars. Le gasesti aici !

L.E. : Acum fac cunostinta cu EL ! :icon_cool:

EL e un amplificator Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome . O adevarata bijuterie in domeniul car-audio, considerat unul din cele mai bune din lume . :salut: . Revin cu primele impresii ... :wub:

Modificat de animalutz
Link către comentariu

Si iata primele poze cu noul aspect al portbagajului . Placa pe care sunt prinse amplificatorul si condensatorul si care acopera incinta subwooferului este acuma imbracata in alcantara . :(

post-15522-1246125052_thumb.jpg

post-15522-1246125093_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru pasiune... mai mult de atat, nu stiu ce as putea sa spun :(

Link către comentariu

Multam frumos dragi colegi de forum. :rolleyes: Cine vrea o auditie , in Bucuresti , cu cel mai mare drag . :blah_:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Hai sa mai dam praful jos de pe thread-ul meu.

Intre timp, s-au intamplat urmatoarele : masina a stat 3 saptamani in service, inainte de asta s-au spart proiectoarele si dupa ce am luat-o din service ma bucur si eu de muzica mea, care in sfarsit a ajuns la forma aproximativ finala.

Link către comentariu

O masina eleganta, o masina cu care iti permiti a cobori intr-un costum elegant cu o eticheta care poarta un nume mare. O carte de vizita al bunului gust, asa vad eu masina asta! ;) Foarte frumoasa!

Link către comentariu

Multumesc frumos domnu' coleg. Ideea era sa pastrez alura de limuzina,fara "tunareala". :icon_thumright:

Link către comentariu

Si ca sa fim in aria de "dorobanti", unde se poarta Burberry sau cum s-o scrie, iata ce am gasit pe vwvortex. :D

In alta ordine de idei, sunt in cautare de jante BBS RX pe 17'.

post-15522-1252064075_thumb.jpg

Link către comentariu

Colegu ce sa mai zic masina e o adevarata bijuterie. Felicitari pt. premii, la cat mai multe posibile. :lol:

P.S

Intre cele doua cd-playere care zici ca merita mai mult :

http://www.alpineshop.ro/headunit/cd-mp3-p...w203ri-261.html -> Alpine CDE-W203Ri

http://www.alpineshop.ro/headunit/cd-mp3-p...-103bt-259.html -> Alpine CDE-103BT

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!