Jump to content

Accelerare Cu Intreruperi

Gupidu
 Share

Postare recomandată

ciprianpaius

Mie imi cade pentru o secunda turatia spre 2-300 cand scot din viteza si franez (ma apropii de o intersectie) dupa care revine repede la loc.

Sa fie aceeasi cauza? EGR-ul?

Si inca ceva. Nu merge tot timpul la fel. Are momente cand motorul merge rotund si trage bine si momente cand e mai zgomotos si trage din greu (cu aceeasi benzina). Nu stiu de la ce poate fi. Am facut o diagnoza si nu apare nimic. Sa fie bobina, fisele, clapeta, distributia schimbata prost? Altceva?

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

petru.tomsa

aceeasi problema si la mine....

multi zic ca e clapeta de acceleratie, chiar si la reprezentanta au zis ca trebuie curatata...nu stiu exact...

please post here....

Link către comentariu

Incercati cu curatarea clapetei de acceleratie si a EGR-ului.

Link către comentariu

La mine ezitarile la plecare de pe loc/schimbare treapta/accelerare la turatii mici erau din cauza clapetei murdare. Curatarea (15 min) le-a remediat.

Link către comentariu

• 3 months later...

Imi puteti spune va rog cum curat clapeta de acceleratie ?

Scuze dar sunt inca in stadiul de citit al forumului si aici sunt printre cele mai interesante lucruri pe care le-am citit despre masini :rolleyes:

Si eu am problema asta si din cate am observat imi face asa numai cand este umed afara ploua/ninge. Nu am idee de la ce ar putea fi

Modificat de Evruts
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!