Jump to content

Masinuta Mea

jjayy81

Postare recomandată

Skoda Fabia I Combi

achizitionata in dec. 2007

1,4 TDI 70 CP

ABS, ASR, geamuri el. fata, scaune incalzite fata, geamuri fumurii spate, proiectoare ceata, AC climatic, oglinzi reglabile electric si incalzite, telecomanda tip briceag cu alarma OEM,Gri satin metalizat. (cred ca n-am uitat nimic)

7600 KM

Consum mediu 5%

Record consum extern: 3,8%

Record consum urban: 5,1%

Record negativ consum urban: 7,1%

Viteza maxima atinsa (pana acum cel putin) 160 Kmh

poze la: http://community.webshots.com/album/563096756ZLQtQf

Pana acum o singura problema : izolatia usi spate - rezolvata in service

aaa. era sa si uit... si 2 zgarieturi de aprox 40 cm pe capota - scoase aproape complet la polish... in rest nimic... si sper sa nici nu fie :vaidecapulmeu:

:offtopic: ce dragutza e :lol:

Link către comentariu

Cat de repede poze si cu interiorul... dar pana atunci.. eu incerc de 1 saptamana sa dau de cei de la Autotex pentru o oferta de pret pentru huse la comanda .. dar nu prea am succes (email).. am hotarat sa incerc si telefonic.. daca asa nu reusesc...

Nu stiu daca ati fost careva la ei sa va faceti huse, dar pe topicul cu huse nu am vazut nici o poza.. daca aveti careva poze cu huse facute la comanda ( nu conteaza cine le-a facut atata vreme cat stau bine si sunt din stofa de calitate) v-as fi recunoscator pt. un link la ele..

Aha.. si am uitat totusi ceva: am si pachet drumuri grele :vaidecapulmeu:

Modificat de jjayy81
Link către comentariu

Fabiuta 1 este cea mai vesela, spre deosebire de Roomster si urmatoarele, care au farurile parca ar fi ochi de caracatita.

Felicitari de achizitie si sa te bucuri de ea cat mai multi Km.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salutare tuturor,

Am revenit - ce-i drept dupa un an si ceva.. dar cu vesti noi:

Masinuta e bine sanatoasa - fara nici un incident neplacut pana acum (in afara de acele zgarieturi de care v-am zis la inceput).

Avem 41500 km la ora actuala fara nici o problema mecanica (sa speram ca nici nu o sa fie)

consumuri:

mediu 4,6 %

Record consum extern : 3.6% Cluj-BM medie 54 km/h

Record negativ consum urban : 9,6 % Cluj-N (vreo 4 km numai cu v. I-a si a II-a)

Urmeaza in 26.06 plecarea in concediu - o incursiune pana prin Finlanda - Suedia - posibil un trip pana la Rovaniemi ..

Cluj-Tampere - 2100 km si Tampere - Rovniemi ~ 800 km si apoi back...

O sa depasesc clar cei 45000 la care ar trebui sa fac revizia.. dar asta e.. la asa drum lung nu ar trebui sa fie probleme..

:Driver:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut din nou, numai ca de data asta nu de bine...

53000 km la bord .. iar acum 1 luna si ceva am avut un accident :( ..

In drum spre lucru un destept a intrat in mine.. partea stanga spate ( stop, aripa, haion, bara) ..

Mister era asigurat la ARDAF.. dupa indelungi negocieri cu ei am ramas la ideea ca imi voi face masina in reprezentanta ( fiind inca in garantie etc..siguranta ca mergi la niste profesionisti)..

Toate bune .. numai ca inca nu mi-am luat masina din service..

Tinichigeria a iesit perfect, dar ( intotdeuna este un dar) astia nu imi nimeresc culoarea nicicum..

Azi dimineata am fost sa o vad dupa a treia vopsire si era mai rau ca cea precedenta.. deci nu pusca deloc.. :(

revin zilele urmatoare cu niste poze de dupa accident si acum dupa a 4-a vopsire, pentru ca nu mai am nervi acum sa le scot de pe aparat..

:(

doamne fereste sa ajungi in service ( cu orice fel de problema)

:lol:

Link către comentariu

frumusica foc masina

si eu am patit o faza asemanatoare, un bun prieten mi-a condus masina si mi-a bagat-o intr-un copac

a avut daune doar la caroserie fata, restul nimic

am dus-o la o reprezentanta bosch si mi-au nimerit culoarea exacta exacta

mare bafta am avut :) noroc in continuare cu fabia

Link către comentariu
  • 2 years later...

Salutare tuturor,

Am revenit cu un feedback daca tot ma dau pe forum azi..

Avem 105300 km la bord.. toate bune si frumoase.. nici un incident de la ultimul...(nu am mai revenit nici cu poze..)

De cand nu am mai postat am schimbat numai placutele fata la 90000 km.. sabotii pe spate inca sunt cei originali (am cumparat si sabotii sapt trecuta cand am facut revizia dar de fapt nu trebuiau schimbati.. mai au "carne" pe ei cat astia aftermarket..) si am mai schimbat bucsele brate (cele mari) de pe fata..

Ma dadeam pe forum azi cautand rezolvare la fluieratul aerotermei pe treapta 1 cand e rece motorul...

Apropo.. de postul anterior in care ziceam ca, caroseria a iesit perfect... pe dracu'... dupa 6 luni mi s-a umflat vopseaaua.... am facut scandal - au refacut-o pe gratis...

Acum ma gandesc ca in vara sa ma duc la ceva cunostinte sa o rezolv ca lumea...

mama lor de profesionisti de reprezentanta...

frumos...ce sa zic... mai revin si cu alte peripetii dupa ce rezolv fluieratul de la aeroterma.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!