Jump to content

Der Neue Passat

champion

Postare recomandată

B6. Passat B6. Nascut nov 2006. Momentan 45.000 km. Partener de drum de nadejde. 140 CP, 2.0 TDI. Culoare Brown Pearl Effect. Piele/ piele intoarsa. Climatronic. Sistem bluetooth pt telefon cu tastatura integrata in bord si comenzi vocale. Xenon.Sistem bi-xenon adaptive cu iluminare dinamica in curbe. Jaluzele pentru geamuri laterale spate si luneta actionata electric.

post-13082-1208159734_thumb.jpg

post-13082-1208159741_thumb.jpg

post-13082-1208159956_thumb.jpg

post-13082-1208160010_thumb.jpg

Modificat de champion
Link către comentariu

@Alexdias mersi la fel.

Poze cu placutele de sustinere a numerelor inscriptionate vwforum.

Scuzati praful. O sa fac poze si cu ea curata.

post-13082-1208162564_thumb.jpg

post-13082-1208162668_thumb.jpg

Modificat de champion
Link către comentariu
Velocity_Warrior

Frumos exemplar si fioros in acelasi timp :hainoroc:

Lasa praful ca orice i-ai face tot nu scapi de el, la noi in Galati e crima cu praful asta mai ales ca avem si furnalele la nasul nostru.

Unde ti-ai inscriptionat suporturile de numere ? Sau is facute de tine ?

Respecte !

Link către comentariu

Poze de ieri.

post-13082-1208335466_thumb.jpg

Modificat de champion
Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !!! e super masina cand o sa o schimb pe a mea garantat un Passat o sa imi iau dar pe negru :icon_thumright: .Pune si poze cu interiorul.

Link către comentariu

Salut,

O sa pun poze si cu interiorul, mai ales cu optiunea de bluetooth pt telefon, cu tastatura integrate in bord. Recunosc ca nu am vazut pe forum asa ceva. E o minunatie. :) .

Si jaluzelele sunt foarte practice, prietenii stiu de ce.

Link către comentariu

Dm76ro are optiunea cu bluetooth pentru telefon si cu tastatura in bord. Arata intr-adevar foarte bine, nu stiu cum e utilitatea acestui gadget.

Link către comentariu

N-am stiut, mersi ca mi-ai spus. Chiar am cautat un topic al lui aici, dar nu am gasit.

La care gadget te referi, teastatura sau optiunea bluetooth?

Primul avantaj la care ma gandesc este ca nu mai trebuie sa scoti telefonul din geanta/ buzunar, etc, totul se poate face vocal, pe tastatura sau pe comenzile de pe volan. Masina preia automat functiile telefonului.

Dar arata si bine, ai dreptate.

Link către comentariu

cum?? vorbiti de mine?? :D

Intr-adevar, utilitatea acestei optiuni este maxima, folosind de fapt masina ca pe un mare telefon, telefonul normal fiind in buzunar si functionand ca un emitator de sim.

Nu ai gasit topic despre el, pentru ca cine nu are nu intreaba, iar cine are nu are probleme cu el. :lol:

daca vrei manualul lui in romaneste, da-mi un pm sa vedem cum facem :salut:

Link către comentariu

Sa traiasca dm76ro. Vorbeam de tine, dar nu de rau. :D

Stai sa vad daca inteleg: are manual separat de cel din cartea de service? Ca acolo am gasit functiile lui si modul de functionare. O singura nelamurire am, daca ai putea sa ma ajuti. Cum setez butoanele de deasupra oglinzii retrovizoare sa faca ceea ce au fost concepute sa faca (sa sune la service/ informatii)? Cum introduc numerele in memorie pentru ca atunci cand le actionez sa functioneze?

Ma refer la acestea:

post-13082-1208462734_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu e separat, e un capitol la sfarsitul caietului masinii. Nici eu nu am reusit sa setez cele 2 taste, cea de service si cea de informatii. Nu a stiut nimeni sa imi spuna cum se face, nu mai spun de cei de la Porsche... :) Oricum, banuiesc ca se pot seta, ca doar nu or merge doar in Europa de Vest (acolo am facut o proba si au mers).

Bafta maxima, si daca aflii ceva, anunta-ma si pe mine. :D

Link către comentariu

@dm76ro, o sa te anunt. Saptamana viitoare ma duc sa-i fac revizia si o sa intreb din nou.

In poza de mai sus se poate vedea si o alta extra-optiune, pe care am uitat sa o mentionez in descriere: oglinda retrovizoare anti-orbire. Din nou, de mare folos noaptea.

Modificat de champion
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o conduci cu placere! :lol:

Pot spune ca a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult Noul Passat.

Link către comentariu

@crysty_ctc, mersi pentru urari; ti-l recomand. este o masina care impune respect. :Driver:

@rZv, la optiunea "pregatire premium" (parca), exista deasupra oglinzii retrovizoare 3 butoane care au urmatoarele functii: apelare vocala, formare numar service/ platforma (in caz de urgenta) si formare numar informatii porsche. In cazul ultimelor doua trebuie setate numerele de telefon.

In alta ordine de idei, meet Barry - from Bee Movie, partenerul meu de drum care ma insoteste peste tot.

post-13082-1208713179_thumb.jpg

Link către comentariu

NIce to meet u BArry "Don't worry,bee movie!!" :lol: Frumoasa masina,s-o conduci cu placere! cat consuma in oras(aglomeratie,etc)? Numai Bine! :P

Link către comentariu

Salut,

Nu i-am facut niciodata un consum in oras/ afara, dar iti pot spune ca eu fac zilnic bucuresti - ploiesti, si merg destul de mult prin bucuresti. Pe calculatorul de bord imi arata un consum mediu de 7.1% pe ultimii aproximativ 5000 km. Pe DN1 viteza 80km/h (in localitate) si 110 km/h (afara), si merg destul de batraneste, nu prea ma arunc in ea.

Vor aparea si poze cu interiorul.. soon.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Poze cu interiorul si cu sistemul bluetooth cu tastatura integrata in bord...

post-13082-1209895755_thumb.jpg

post-13082-1209895815_thumb.jpg

post-13082-1209896067_thumb.jpg

post-13082-1209896137_thumb.jpg

post-13082-1209896289_thumb.jpg

Modificat de champion
Link către comentariu
  • 1 month later...

Fresh pictures!

post-13082-1213784354_thumb.jpg

post-13082-1213784522_thumb.jpg

post-13082-1213784605_thumb.jpg

Modificat de champion
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!