Jump to content

Golf 4 1.4 16v ( B85 D I Z )

B_85_DIZ

Postare recomandată

Cumparata anul trecut din Romania , abia adusa din Germania , 68000 km atunci , acum 77000 .

pret cu tot cu taxa de inmatriculare ... 9000 euro

este vorba despre un golf 4 din anul 2002

DETALII : 1.4 16 v , 75 cp

model edition / culoare negru

4 airbaguri

volan 4 spite

jantele de fabrica

inchidere centralizata , abs, esp , 4 geamuri electrice , ac , cb

schimbarile pe care le-am facut :

geamuri ionizate

manere usi nichelate

muzica

grila fata nichelata

pleaope culoarea masinii

etriere vopsite (rosu)

becuri far philips blue vision

proiectoare gen audi :Driver:

urmeaza : jante 16 , eleron ... si din ce se discuta pe aici mai trag idei :P ( nu vreau toba sport )

post-15552-1208122989_thumb.jpg

Link către comentariu

Grila ta imi aminteste de ce aveam eu pe Golf :frigbaitata:. Sa o pastrezi, ca da tare bine cromul ala acolo.

Link către comentariu

eu zic ca arata bine grila cromata fata de unele fara semn,mai ales ca e culoare inchisa in rest masina arata bine

sa ai parte de cati mai multi km fara probleme

Link către comentariu

felicitari de masina...sa o stapanesti sanatos fara incidente:)

de unde ai stikeru cu vwforum?:icon_thumleft:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. E foarte frumoasa, insa sfatul meu este sa ai grija de ea, sa n-o fortezi la liniute aberante si sa n-o calci peste 120, nu fiindca n-ar duce, ci fiindca motorul benzinar de 1.4 de pe Golf IV e foarte fragil si crapa usor. Din experienta proprie si din cele impartasite de alti cunoscuti care au avut probleme cu acest tip de motor. In rest, daca e corect exploatata si nu tragi de ea ca de un Lambo, n-ai treaba.

Respekt si :Driver: safe.

Link către comentariu

liniute nu face , ca e prea micut motorul , in rest pe autostrada mai mult de 140 nu merg, o singura data am mers cu 180 , sa vad cat merge maxim , si atat . va multumesc tuturor pentru sfaturi si urari , si mai astept si altele :icon_thumright:

Link către comentariu
90G_O_L

de la intanliri :D

imi zici si mie cand mai mergi la int sa merg si eu ca nici nu stiu unde sunt exact;)

Link către comentariu
imi zici si mie cand mai mergi la int sa merg si eu ca nici nu stiu unde sunt exact;)

te poate ajuta colegii . nici eu nu am mai fost din toamna . nu prea mai pot cu serviciul . din cate stiam la polivalenta joi la ora 19 , si in fiecare seara la 21:00 la piata contitutiei in rondou , si duminica la 11:00 la polivalenta . acum verifica si tu la "intanliri".

Link către comentariu

Cand te hotarasti pentru eleron sa ma anunti ca te ajut sa iti iei la pret foarte bun :icon_thumright:

Link către comentariu
Cand te hotarasti pentru eleron sa ma anunti ca te ajut sa iti iei la pret foarte bun :)

la ce pret este eleronul ? sa stiu ce bani strang :) multumesc frumos :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!