Jump to content

My New Car

alexdias

Postare recomandată

In cateva cuvinte:

KM: 135000;

4 airbag-uri;

74 kw+ 20 tuning;

ABS, SRS;

RADIO/CD mp3 Clarion, statie+subwoofer;

Instalatie XENON;

Folie Omologata;

Jante 16 + jante /cauciucuri iarna (noi);

4 geamuri electrice;

oglinzi electrice heliomate;

CLIMATRONIC;

COMPUTER DE BORD;

PILOT AUTOMAT;

Masina arata impecabil fara zgarieturi si lovituri (nici macar o indoitura mica nu are) :D

In interior arata mai mult decat impecabila, super intretinuta.

Masina apartinea unui tip care lucra in Politie (mai multe detalii nu pot da) :).

Super maniac cu masina. Are un carnetel cu tot ce a schimbat la ea (data, locul si pers care a facut schimbarea) :)

In masina nu s-a fumat deloc...pana acum...nu pot sa nu fumez la volan :)

Masina trage super bine. Am fost la service si diagnoza. PERFECTA.

Am nevoie de sticker alb/gri (exterior) daca are cineva in plus sa-mi dea un semn si e din Buc evident :)

Poze cu interior in 2,3 zile :)

Si cateva poze:

post-12742-1207995364_thumb.jpg

post-12742-1207995374_thumb.jpg

post-12742-1207995382_thumb.jpg

post-12742-1207995389_thumb.jpg

Modificat de alexdias
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!! Cat mai multi km fara probleme

Arata foarte bine masinuta! :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Vad are bandourile cromate, de la Highline , pe bara fata. Poate in viitor continui linia si pe lateral si bara spate

Link către comentariu

Pe buna dreptate ca arata ingrijit. Imi place mult cum arata. Ma mir totusi cum e compartimentul motor aproape ca nou. Nu pierde pic de ulei pe la garnitura aia ? La al meu pe dreapta plasticului de pe blocul motor mereu e plin de praf imbibat in ulei.

Buna achizitie, dar apropo de asta, poti da pretul ei aproximativ ?

Link către comentariu

Aaron@: Evident ca o sa le schimb si pe cele din spate. :) Nu stiu de ce a pus si 4 motion ca nu e...deh maniac :)

Florin@: Tot ce i s-a parut suspect a schimbat. Tot ce era murdar a sters...nu trecea 2 zile si o spala iar. Deh serviciul il cam obliga ca masina sa fie perfecta din toate punctele de vedere. Un pret final ( nu stiu daca am voie sa zic) a fost de 10.500 E.

Link către comentariu

Ma gandesc la scaune incalzite si bandourile de la highline.

Are cip tuning. Sunt deschis la idei. :)

post-12742-1207999561_thumb.jpg

Modificat de alexdias
Link către comentariu

Incearca sa ii faci in Photoshop (eventual in Paint) o simulare de plafon negru. Ma refer la aplicarea unei folii de culoare neagra pe plafon, care sa dea impresia de continuitate luneta-parbriz. Cum ti se pare sugestia ? eu chiar am de gand sa fac asta pe viitor... :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari pt masina... am vazut ca o dadea tot pe forum...cu 11500 euro atat de mult a lasat?oricum felicitari la eventualele updaturi

Link către comentariu

Multam. :sbine:

Omul pleaca din tara si se grabea oarecum :tomato:

Link către comentariu

Felicitari, e superba masinuta, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Clar trebuie schimbate bandourile laterale si cel de pe spate, ai sa vezi ca schimba total tot look'ul masini, o mica sugestie, scoate 4motion, passat si tdi de pe portbagaj, ar da mai bine cu un clean look, parerea mea :tomato:

Link către comentariu

Tnx a lot :tomato:

- 4motion sigur il scot ca nu e :sbine:

- cu TDI-ul nu stiu daca se ia la fel de bine ca la Leon..sper sa nu ramana urme :D

Ma ajuta careva cu un stiker alb/gri ?:)

Modificat de alexdias
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!