Jump to content

Un Cosmar!

andolis49
 Share

Postare recomandată

Curand, dupa cum spun cei din UE, e posibil sa se scoata din circulatie masinile noneuro. E posibil asa ceva? Ce ne facem atunci daca le vin asemenea idei? Deja ma gandesc daca pot sa montez un catalizator ceva, nu stiu, pe masina numai sa o pastrez. Exista si alte posibilitati de a salva Golfanele noastre?

Modificat de iulian andor
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu sper sa ramana o simpla fabulatie dea lor, sau daca e sa se concretizeze ceva, sa avem ceva optiuni pt a le putea pastra, tu iulian o treci la masina clasica azi maine :icon_thumright:

Link către comentariu

Mi-se pare o aberatie. Pai sa ma oblige pe mine care inca mai platesc la banca pentru masinuta asta a mea. Cred ca din lipsa de ocupatie le vin idei d'astea "geniale". :icon_thumright:

Link către comentariu

O discutie mai ampla a inceput si aici.

UE nu va scoate din circulatie auto non-euro, ci nu va mai permite inmatricularea lor.

Asta inseamna ca vor continua sa circule si cei care vor sa si le caseze vor folosi un program gen 'Rabla'.

Link către comentariu

Tariceanu s-a apucat acuma sa se umfle in pene iara.. cum a facut si cu taxa auto.. E doar o aberatie de care vom scapa la urmatoarele alegeri ( probabil si de taxa de inmatriculare ). E drept ca se vor scoate in UE masinile non-euro, programul la ei e inceput de mult timp, dar ei se bazeaza doar pe nivelul de noxe nu de ce scrie in carte, si astfel exista kit-uri de conversie euro1, euro2 pe care ti le poti instala pe masina.. In schimb bunul nostru prim-ministru ne-a asigurat ca, casarea masinilor non-euro se va face din banii statului :ceuameni:

Link către comentariu

o duc la rable daca imi dau alt Golf 1 sau 2 nou!! De unde ma pot informa despre car chituri pentru schimbarea noxelor?

Link către comentariu

Eu zica sa va linistiti ... este imposibil asa ceva!

Germania care e cel mai concludent exemplu are suficiente astfel masini, nu stiu daca au facut conversia la euro x, dar sunt.

Ideea este alta, nu te mai lasa sa o vinzi, daca te prinde legea ca si propietar nu te mai lasa sa o radiezi pt vanzare ci doar pt casare.

Daca ai o masina buna, din pasiune, nu ai de ce sa o casezi.

Link către comentariu

cum sa faca cretinu asa ceva!!!?? ca are si el Citroen DS, Citroen 2CV

nu sunt sanatosi astia

da, am masini vechi, platesc taxe pt ele, sa ma lase in pace :) :)

Link către comentariu

Mah voi sunteti imposibili.... nu are legatura tariceanu sau vrun handicapat de politician de la noi .. e vb de normele EU care se vor impune din 2011 si noi trebuie sa ne conformam si da este vb de inmatricularea lor. deci pompati bani in ELE ca se intampla nimic.... si daca sunteti pasionati adevarati nu trebuie sa va temeti..

A si taxa de inmatriculare.... STIATI ca este aceasta taxa in 90% din tarile EU? deci nu suntem noi buricu'.

Link către comentariu

ca sa nu mai vorbim ca romania din start s-a gandit ceara o derogare la acest termen de 2011 intrucat marea majoritate a parcului auto are "TOIAG".

Apropo pt cei cu mk1...la cat devine patrimoniu? la 30 de ani dupa ce a fost ultimul model produs?

Link către comentariu

da, dupa 30 ani devine vehicul istoric numai sa fie 100% original...

Link către comentariu

poi da cum sa fie altfel ..sau la ce te referi cand zici original?

Link către comentariu

adica toate piesele sa fie originale pentru modelul respectiv, adica sa nu ai componente de la alte tipuri de masini. Pentru un raspuns mai exact intreaba la broscari.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

astia cu poluarea lor vrea sa nu mai inmatriculezi o masina non euro, dar crezi ca nu se vor gasi solutii?

pentru masinile inca in circulatie vor continua sa mearga.

pacat ca nu am bani ca imi cumparam un golf 2 din africa de sud, nou nout.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!