Jump to content

Pierdere De Putere Dupa Schimb Garnitura De Chiulasa

orpheus
 Share

Postare recomandată

Salutari la toata lumea,

Am schimbat de curand garnitura de chiulasa la passat-ul meu (motor 2000cmc, benzina, 2E din 1993). Dupa aceasta operatie puterea motorului nu mai este aceeasi. Nu este o diferenta enorma, insa este o diferenta (demaraj - lenesa, viteza maxima - inainte de chestia asta la 180 km/h mai avea resurse de putere acum la 160 km/h moare, se comporta ca si cum nu s-ar alimenta cum trebuie). Pe langa lipsa asta de putere, a inceput sa consume mai mult (aprox. +3l/100km), pierd lichid racire. Lichidul de racire se pierde in mers, pentru ca a stat o perioada buna "pe bara" si nu am observat pierderi. Dupa ce merg cam o ora in afara orasului sau 20 min. in oras se aprinde becul de temperatura. Sincer eu nu prea cred becul respectiv, pentru ca am si niste probleme cu bordul (nu indica temperatura, cateodata nu indica corect nivelul benzinei, se intampla sa nu se aprinda becul de baterie cand pun contactul, cateodata cand aprind farurile se aprinde becul de faza lunga si pica restul de chestii - semanlizari, turometru, lumini bord etc.), dar am observat totusi ca se creaza presiune in vasul de expansiune (e normal?).

Vreo idee/parere despre problema mea?

De asemenea poate stiti vreun bord de vanzare cu kilometrajul pana la 240km/h si capacitatea rezervorului de 70l.

Multumiri,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la ce cota este noua ta garnitura, le R1, R2 , R3, daca nu stii exact poti verifica , in partea dreapta a motorului ,cum stai cu fata le el iti ramane o parte din garnitura afara , si te uiti acolo cate gauri are

in cea ce priveste problema , este posibil ca de unde ai comandat garnitura , sa tio fi adus la cota mai mare , si prin urmare camera de ardere este mai mare decat e normal. Benzina iti intr

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!