Jump to content

un super pret pentru un TDI

voinea
 Share

Postare recomandată

umbland pe mobile.de am gasit urmatorul anunt

http://www.mobile.de/SID397ajOOSU2BOtShNzp...11111120011386&

ce parere aveti ?

suna ingrozitor de bine... ma intreb cat de real e anuntul.... io am fost in germ si un prieten kiar vroia sa-si ia un golf IV TDI ( inchiriase unul si fusese super incantat de el) dar preturile erau cam in jur de 10000 euro... in nici un caz 4500!!!!

e putin strange..... poate are o "buba".... :12:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cam prea ieftin...

Link către comentariu

• Administrator

faza e ca pe la 5000-6000 gasesti avariat. Dar asta nu zice nimic de avarie ?! chiar are si poze fata/spate si profil

Link către comentariu

As fi chiar curios daca are carte de service. Este posibil sa fi avut un accident si sa nu mai aiba airbag-uri (nu sunt poze interior). Din cate am mai vazut pe alte site-uri asta ar fi un motiv de scadere la pret (numai computerul pt declansarea airbag-urilor costa cam 1000Euro + airbag-urile propriuzise).

Daca vreunul din voi leaga doua boabe de germana incercati sa-i scrieti vanzatorului sa-l intrebati, ca nu aveti nimic de pierdut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!