Jump to content

Am Montat Corect Injectoarele?


sebi_bc
 Share

Postare recomandată

mi-am cautat de munca si am curatat injectoarele si binenteles in harnicia mea le-am scos pe toate !!! :) si apoi eu cred ca le-am pus corect!! dupa cum imi aratau si firele de la distribuitor dar ca sa fiu sigur vreau parerea voastra!! parca de atunci merge motorul c-am neregulat!! parca merge ca o drujba ! in 3 pistoane

daca (ipotetic vorbim) am pus injectoarele gresit cum se manifesta?

le-am pus ca si in imagine!!

poate fi cauza si din cauza benzinei proaste?

post-15218-1207756223_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din cate stiu eu, nu conteaza ordinea de montare pe corpul de injectie mecanica. Injectoarele pulverizeaza continuu in poarta supapei (in functie de turatie), iar amestecul se face in momentul deschiderii supapei impreuna cu carburantul care se strange acolo.

1. daca ai mers neregulat se prea poate ca unul din injectoare sa nu fi vrut sa fie curatat sau s-a infundat dupa ce l-ai pus in functiune.

2. din cate stiam eu acest tip de injectoare nu se curata.

Apropo, pistonul 1 este cel de la distributie....

Modificat de catalos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are importanta ordinea injectoarelor. E posibil sa ai garniturile proaste si sa traga aer fals daca nu le-ai schimbat.

Cum anume ai curatat injectoarele?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am scos injectoarele si le-am sters cu o cirpa si le-am pulverizat cu spray de curatat carburatoare (daca conteaza o sa va spun mai exact !) deci doar ca le-am sters inclusiv partea prin care pulverizeaza (nu le-am desfacut de pe furtunele ce vin de la distribuitor),inelele le-am schimbat si cele mari si alea mici din capatul injectorului si au intrat bine fara sa se miste in motor!!

masina a stat vreo 2 saptamini si la pornire a inceput cu mersul asta neregulat si inainte a mers perfect! si de aceea am umblat la injectoare am bagat aditiv de curatare injectoare in benzina si ii dau turatii mari,dar asta fac acum de 2 zile si nu pre are rezultat (si daca are e prea mic) motorul merge si in sarcina neregulat ca o mitraliera,parca atunci cind il duc la 3500 de ture parca ar merge mai ok!

mecanicul zice sa o mai las o zi doua poate isi da drumul ......

motorul stiu ca e perfect dar si setarile de amestec sunt bune ,nu stiu ce s-ar putea deregla ,sau numai simplu fapt ca am umblat la injectoare ? ce e de facut ,ca sincer nu prea as vrea sa umblu la motor numai aiurea!!

si la mecanici din cite am vaz eu le e c-am fica de injectia mecanica!!!

pareri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai e cunoscut faptul ca acest tip de injectoare nu se pot curata eficient...

daca doar la ele ai umblat, logic ca ele sant cauza.eu unul mi-as cauta alte injectoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca sa verifici injectoarele le scoti pe toate din nou afara, scoti cauciucul de deasupra talerului si ridici usor de taler in sus. Vezi daca deschid toate odata si daca pulverizeaza uniform, eventual masori si debitul sa vezi ce diferente sunt intre ele.

Trebuie sa faci pompa de benzina sa merga ca sa bage presiune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca scot injectoarele cum fac pompa sa bage ? e suficient sa dau la automat? (nu ma stiu! daca zic prostii nu rideti!)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dac ma gindesc bine cind am montat injectoarele mi sa parut ca la unul dintre ele avea carbunele acela(sau cum ii spune) din mijlocul injectorului mai in interior ca si restul....

carbunele acela (miezul )este fix sau mobil si se misca fata spate in functie de cum ii dai benzina?

acum incerc sa ma mai documentez si apoi cred ca le scot iar afara

nu ma grabesc sa le schimb caci prea dintr-o data sau bulit cred ca am facut eu ceva gresit si incerc sa aflu ce... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

faci exact ce tia spus codres dar cu contactul pus sau faci "starp" la releul de la pompa de benzina din tabloul de sigurante

:P bafta! aaaa eventula daca nu merg toate cum trebuie cel care stropeste inloc sa pulverizeze il lovesti cu un corp metalic(cheie fixa sau orice altceva)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tin sa va anunt ca fiara a revenit la viata!!!! :icon_thumright: trage motorul de rupe acum ...parca e ca o fata mare....

am focut combinatie din tot ce mi-ati spus voi!! le-am scos injectoarele ,le-am lovit cu corp metalic ,le-am sters,am inlocuit oringurile de pe ele , m-am chinui de le-am pus ca lumea la locul lor(cu dalta sa fiu sigur ca au intrat)!!

sper in vara sa ne auzim sa vin cu o bere ...sau o palinca!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!