Jump to content

Tuning 2.0 Tfsi - 200 Cp-stock

herea_costin
 Share

Postare recomandată

evident ca un cai este mai permisiv ,permisiv inseamna ca permite un flux mai mare de aer si de praf...fie el si cu ulei praful tot intra nu va faceti griji la asptectul asta.am vazut mult prea multe turbine sparte(inclusiv mie mi s-a spart) si motoare desfacute dupa cai sau filtru sport cum aratau ...cel putin daca locuiesti intr-o zona c mult praf nu renteaza.Undeva pe vwvortex cred ca am vazut un test de restrictivitate la filtrul original de 1.8 turbo si pe undeva pe la 450 de cai devenea cu adevarat restrictiv....de altfel era facuta comparatia intre filtrul original si green...s-au desfacut ambele filtre ala original avea cam 20 de m lungime ,green la jumatate este destul de clar care filtreaza mai bine praful nu? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5TORM

21

• fuscobal

16

• Bogdan_wrc

15

• dan i

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu nu am zis ca nu se castiga sau ca nu sunt bune, doar ca necesita o bataie de cap in plus cu spalatul, care da , nu este SF, dar e o grija in plus pe care dupa o anumita "uzura" psihica in astfel de indeletniciri in decursul timpul, nu mai ai chef sa le faci (vb de mine aici). Da, cine are timp si chef de spalat filtre la 3-5000 km , poate merita, desi , repet, poate nu in Bucuresti. Dar asa cum si eu am avut aceste placeri (modificatul) acum ceva vreme, toata lumea pasionata trece prin aceleasi etape si e normal. Sfatul meu, exclusiv pt dani este sa nu-si puna CAI. Atat!

Link către comentariu

Confirm ce spune BGR32, tipu de MTM mi-a tinut ditai polologhia ca nu recomanda CAI-urile , mai ales ptr ca intra f usor apa prin ele. De 2 ori am vrut sa imi pun ceva gen Forge (care are chiar disclaimer pe site in aceasta privinta) sau Evoms si n-a vrut. Mi-a pus asta: http://www.itgairfilters.com/content.asp?section=profilter si cu asta basta. NU se spala ci doar se sufla cu aer comprimat, extrem de usor de intretinut.

Link către comentariu

mai era o firma care producea filtre sport si filtra tot ce este peste 1 micron dar imi scapa acum numele.

Link către comentariu

• 1 year later...

Stie cineva de unde pot cumpara un heat shield pentru un CAI montat pe FSI? Sau eventual cum se poate confectiona unul, daca cineva a facut deja asta?

Link către comentariu

Am facut ceva masuratori de intake air mass pe masina mea cu EVOMS in diferite conditii (mai curat sau mai putin curat). In toate cazurile graficele aratau aproximativ identic cu un varf de aprox. 270g/s. Concluzionez ca si murdar, filtrul meu functioneaza destul de bine. De asemenea, dupa ce-l spal, nu simt mare diferenta la pedala de acceleratie. In ce priveste praful care intra in turbina, si asta depinde de la un filtru la altul. EVOMS retine foarte multa mizerie (csand il spal, iese numai noroi din el astfel incat dau de 3 ori cu solutie de curatat la fiecare spalare). Am verificat MAF-ul si turbina si ambele-s foarte curate. Eu deja merg cu EVOMS de peste 3 ani pe stage 2 si 3 si n-am avut nici cea mai mica problema pana acum !

Link către comentariu

Deci poti sa faci si tu un articol in care sa spui ca admisiile "cold air" pentru TFSI nu sunt daunatoare :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!