Jump to content

Noul Polo Classic(sedan).

Vlad MHL
 Share

Postare recomandată

Asta seara, am vazut pe strada Putzul lui Zamfir(in Dorobanti), noul Polo Classic sau sedan, cum vreti sa ii spuneti. Frumusica masina.

Eu nu am auzit nimic de vreo lansare a acestuia. O fi fost adus din-afara. Voi stiti ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca e adusa totusi de afara!

Prima data cand am vazut Polo sedan a fost in vara asta intr-un autohouse specializat pe VW. Oricum, e draguta masinuta!

Link către comentariu

Si eu vad una in Timisoara de vreo 4 luni incoace....interesant

Modificat de tzucul
Link către comentariu

Noul Polo sedan a fost lansat inca de anul trecut in Germania iar la noi se spunea ca o sa vina in toamna anului trecut.Masina e produsa in Brazilia si cea mai puternica versiune este cea de 1.4 de 100PS si 2.0 115PS iar la ekipari lipseste highlin-ul,deci mai slaba decat versiunea in doua volume. Ce e ciudat este faptul ca masina nu mai apare pe VW.de iar la noi deabea acum apare pe strada??????? Iar la polo luna aceasta apare faceliftul pe care este deskis si un topic. iata cum arata masina anul trecut la un propietar din Mexic. cam reusita este....

Link către comentariu

• Administrator

e super masina in 3 volume. Sper sa se vanda si pe piata noastra.

Link către comentariu

Super masina , ma gandesc pentru mama una ar fi ideala , are cineva idee cat costa ? :blink:

Link către comentariu

Arata foarte bine, mult mai bine decat fabia sedan, pare mai masiva si spatele construit special pentru ea, nu derivat dintr-o alta caroserie cu ajustari (clio symbol). Totusi sa nu uitam ca aspectul este ajutat de culoare, jante, suspensii si cleaning.

cam asa arata in realitate:

http://www.polo9n.com/images/gastpolo1666.jpg

http://www.polo9n.com/images/gastpolo1664.jpg

Link către comentariu

Super masina , ma gandesc pentru mama una ar fi ideala , are cineva idee cat costa ? :D

<{POST_SNAPBACK}>

Aproximativ acelesi preturi ca la polo in 2volume numai ca are taxe extracomunitare

Link către comentariu

sweet! Stie cineva ce jante sunt puse pe masina?

Link către comentariu

Aproximativ acelesi preturi ca la polo in 2volume numai ca are taxe extracomunitare

<{POST_SNAPBACK}>

Asta cu taxele nu imi mai place .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!