Jump to content

Skoda Octavia 2 Vrs 2.0 Tfsi - Candy White

herea_costin

Postare recomandată

Vreau sa-mi iau niste jante pe 18'' cat se poate de asemanatoare cu BBS RS-GT, dar la un pret decent. Am gasit http://www.1010tires.com/wheel.asp?wheelmo...;wheelbrand=ADR

Stie cineva unde pot gasi la noi in romanica asa ceva? sau poate cineva sa aduca jantele astea? SAU imi recomanda cineva ceva asemanator?

Link către comentariu

fff frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

PS dc nu faci chiar tu comanda??

Link către comentariu

am incercat. Romania nu este listata la shiping.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si culoarea , imi place mult .

Eu am fost pe punctul de a-mi comanda jantele astea , poate iti plac , preturile sunt decente . O sa-ti las un nr de tel ca sa iei legatura cu baiatu ce le aduce.

Jantele sunt productie italia si le poti vedea pe site-ul www.tftuning.com modelul hollywood

0741 659 117 - Bogdan , e din arad.

post-10660-1213958912_thumb.jpg

post-10660-1213958919_thumb.jpg

Link către comentariu

da evoluton, le stiu. Cred ca omul asta din arad este cel cu ejate.ro Pretul este decent dar greutatea lor ma da inapoi. totusi ar fi o solutie ... dar ultima. Multumesc oricum.

Link către comentariu

am facut rost de harta pentru europa de vest pentru rns 510 (columbus nah...). Am testat-o si merge. Daca sunt doritori ... o sheruiesc cu placere.

Pe 13 plec in grecia - mai precis in skiathos. Aveti recomandari pentru mine? drumuri, benzinarii, politie etc? Nu am mai iesit cu masina spre bulgaria si respectiv grecia, daia orice ajutor este mai mult decat bine venit. Merci

Link către comentariu
AudiPerformance

Vin si eu cu o intrebare tampita asa ca nu aruncati cu pietre va rog!

Am observat ca si masina ta sta "cracanata" pe spate.. mai precis rotile nu "calca" corect. O fi o problema generala? Mie imi toceste cauciucurile spate pe interior si ma enerveaza la culme chestia asta... Asa trebuie sa fie geometria la O2?

Foarte frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Cristi, merci ca mi-a ascuns postul, dar era o gluma legata de faptul ca tot mi-a zis ca vine sa isi prezinte masina la o intalnire in Ploiesti si nu a venit.... si ne-am mai auzit la telefon si eram curios sa vad masina....

hai sa nu mai fim asa seriosi.... ca nu e arie tehnica....

Link către comentariu

:icon_thumright: Bogdan... daca as fi moderator (nu se poate insa ca nu intrunesc criteriile legate de fair-play... poate in alta viata) te-as ascunde pe tine cu totu' ca si asa esti o persoana offtopic. In rest ce sa zic... revenind la topic pot spune ca masina e superb(a), desi e octavia. :rolleyes:

Sa nu uit... herea_costin cat te-a costat masinuta si care a fost timpul de la comanda pana la livrare?

Modificat de Mariuz
Link către comentariu

mariuze, daca nu te-as cunoaste as crede ca vrei o sticla de whisky :icon_thumright: dar mai bine mai apas pedala din semantura ta.

ca sa inauguram toate skodele.

Hai costine, cand vii sa ne arati masina live?

Link către comentariu

salutari..f frumoasa masinutza...cati mai multzi km de acum incolo...o singura intrebare am..cat te-a costat cu totul? Ms!

Link către comentariu

Pai.

Nu am sesizat sa fie cracanata de spate si nici nu vad vreo urma de uzura inegala. Bineh am si 1700 de km facuti.

Masina a costat aprox. 23 de mii CIP.

Cu masina ne vedem ori la o intalnire daca vrea cineva DVD-ul cu hartile pentru europa de vest, ori in bucuresti la o cafea ( cand vrei tu - io am un program super flexibil ) sau in ploiesti ceea ce e putin probabil.

Domnu' Moderator - scuze pentru intrebarea la locul nepotrivit. De aria calatrii nici nu stiam ca exista.

Dictatorii - jos cenzuraaa :D

Link către comentariu

ete ca apuc si eu sa vad masina :D

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu

Din pricina unui topic de pe un alt forum, unde respectabilii nostri tuneri se cearta ca la usa cortului ... as incerca sa-i ocolesc. Asta pana la proba contrarie. Asadar sunt oficial in cautare de putere. Momentan numai soft.

MTM = suna bine, au luat numai note mari la scoala, dar au niste preturi de ma ia cu lesin. Asta ma face sa trag cu ochiu' si la altii si descoper ca sunt pierdut rau de tot. Se vorbeste de cine modifica cele mai multe mape, de tot felul de gageturi prin obd... ooof .... io cu cine votez?

HELP: americani gen REVO, APR etc? europeni? sau autohtoni? Imi poate da sau face si mie cineva un top al tunerilor de TFSI-uri? Daca se poate mai putin pe criterii de loialitate sau simpatie.

Precizez ca ma intereseaza o putere distribuita cat mai liniar, asa e mai civilizat de cirulat cu masina si nu un varf de putere de 270 sa zicem cu care sa ma laud in targ.

Va multumesc anticipat pentru posturile ce vor urma (sper). :icon_thumright:

PS. Este adevarata povestea cu tuningul prin obd, cum ca unele nu pot fi detectate de catre dealer? Parca nu as vrea sa-mi pierd garantia si mi-e teama un pic de acel "Doamne fereste".

Modificat de herea_costin
Link către comentariu

voinea iti poate spune daca se poate face ne-detectabila. dar sa stii ca aia la dealer cauta dupa soft daca ai probleme majore.

eu iti recomand pe cineva care sa iti faca cum vrei tu, nu standard. am mai avut noi o discutie...si probabil cand vad masina, ca sunt curios..o sa mai stamd e vorba, de MTM, ABT..etc

Link către comentariu
doru_constantiniu

Daca nu ai facut deja, ti-as recomanda sa lasi stalpii din fata albi, arata mai bine, zic eu.

Link către comentariu

Nu spun asta pentru ca am facut softul la respectiva persoana/firma, ci pentru ca omul tocmai si-a vandut Ed30 Pirelli Edition, pe care presupun ca la invatat cu sfintenie - www.mrctuning.com . Pentru contact poti vorbi cu Voinea. Si, daca vrei review-uri poti vorbi cu mai multi posesori de 2.0TSFI (atat GTI-uri, RS-uri cat si S3-uri) pe care ii gasesti pe forum. Spor!

Modificat de Zyx
Link către comentariu
herea_costin

Nu ca as fi trecut de faza cu chipatul dar ma gandesc serios si la niste suspensii destepte. Si uite ce am gasit pana acum.

1. bilstein ridecontrol.

bilsteinridecontrollp4.jpg

2.patec iss coilovers.

patecisscoilovers2lh5.png patecisscoiloversxc5.png

Ambele sar de 2000 euro si sunt raritati absolute pe piata din romania. Mai aveti voi si alte sugestii?

PS. Din domeniul SF va propun Bose suspensions. Astia pe langa echipamente audio s-au apucat de ceva vreme si de suspensii auto. Ia fiti atenti aici

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ne-am intors din concediu... Am fost plecati in grecia si anume: Incalzirea la Mamaia 2 zile (concert fatboyslim), Skiathos 8 zile, Volos - Muntele Pilon 1 zi, Salonic 3 zile, Kasandra 1 zi, Sithonia 3 zile, Muntele Athos o coaziera scurta.

Masina s-a comportat cel putin ciudat. In treaptele 3-4-5 cand accelerez mai puternic un pic se simte o smucitura destul de puternica la vreo 1 secunda dupa ce ii dau talpa. A inceput sa scartaie rau haionul. Geamul soferului face zgomot cand se deschide si inchide ( un clanc cand ajunge in pozitia maxim jos si respectiv sus). Boxa dreapta fata a inceput sa zbarnaie. NAVIGATIA - este o porcarie. M-am abtinut serios sa nu o sparg. Deci in primul rand nu stie grecia absolut deloc, adika in salonic stia centrul orasului si atat restul numai drumurile mari europene si autostrazi dar nici alea toate. Dupa salonic pauza pana in halkidiki. Apoi iesirile pe autostrazi sunt gresite si te trezesti ca nu te scoate bine si mai mergi vreo 20 km pana la prima iesire.... etc, deci un mare zero. Mai mult m-a incurcat Praf praf praf.

Cu toate astea a fost un concediu super reusit si recomand pe aceasta cale cu toata caldura insula Skiathos. Merita sa stai acolo cel putin 10 zile daca esti cu masina. Ai ce vedea, este un colt de paradis.

Io cu ochelari de cocalar :) la culoarea masinii, ce mai ... in spate skiathos orasul.

img01182il8.jpg

img01182il8.dd5a8d0ba4.jpg

afythos img0369ss1.jpg

img0369ss1.33958f5c74.jpg

skiathos img0687aw3.jpg

img0687aw3.14dbc468c3.jpg img0702vf6.jpg

img0702vf6.e415ed87e8.jpg

Ma rog am poze garla ... dar pentru astea 4 am stat o juma de ora sa le urc pe site. Poate alta data.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!