Jump to content

Skoda Octavia 2 Vrs 2.0 Tfsi - Candy White

herea_costin

Postare recomandată

Salutare tuturor.

S-a dat comanda de un vRS benzinar alb si in cel mult 2 luni sper sa ne vedem pe shtrasse.

Dar pana atunci am sa prezint si masina de acum. Octavia 2 - din semnatura, 1,6 MPI.

Modificari exterioare:

Grila fata Milotec.

Pleoape - au fost furate vin altele Milotec. - deci nu se pun

Grile spoiler Milotec - au incercat sa le fure si pe astea dar nu cred ca au resuit decat sa le rupa clemele. Pana la urma un element de plastic l-am pierdut pe drum. Sa-i f...

Eleron Milotec.

Bodykit Milotec - nemontat deci nu se pune.

Gata cu milotecii, am mai vopsit spoilerele de jos in culoarea masinii dar normal ca nu a tinut vopseaua (primesc sfaturi :rolleyes: ).

Astazi am dat la facut niste angeleyes.

Planuri de viitor

revopsit elementele de plastic la exterior.

Stopuri clare

Jante

Folie pe geamuri

Stalpii B colantati negru.

Nu cereti poze acum ca or sa vina singurele dupa ce vin farurile.

Modificat de herea_costin
Link către comentariu

Desigur, pentru mentinerea vopselei pe plasticele spoilerelor, e necesar ca in prealabil sa se aplice un chit special. Acesta e un liant ce se lipeste mai bine de plastic si permite mai departe lipirea mai buna a vopselei de el.

Succes cu vRS-ul de viitor, dar vad ca nici actuala nu e de dat inapoi. Pacat cu pleoapele alea. Ma intreb daca o fi tot vreun proprietar de Octavia cel care le-a fur-gasit.

Spor !

Link către comentariu

Pana una alta va arat o simulare photoshop cu vRS-ul.

Cam astea ar fi planurile mele cu noua mea shcoda.

La motor am sa umblu dupa ce se termina garantia ( sper sa ma pot abtine) si ma gasesc intre 2 variante diametral opuse dar in acelasi timp ffff dificile de luat pentru mine.

1. Eco Tuning de la SKN - adika creste performantele motorului foarte putin ( 10 cai si cuplu o valoare la fel de neglijabila ) dar scade consumul cu 20% in oras si cu 10% in afara. Asta bineinteles dupa spusele lor...

2. Tuning MTM stage 2. chip + evacuare eventual din partea mea si intake. Apoi dupa ce ma ia flama bine :) LSD ( diferential cu alunecare limitata ) Quaife + Kit turbo ATP FWD 2.0T FSI sau APR, ambreiaj Sachs, FMIC - Forge sau Neuspeed, evacuare completa Miltek, frane ( nu stiu ce brand), admisie aer ( iar nu stiu).

Astept sugestii. Deci economie pe considerentul ca: "putere este destula si oricum nu te dai cu lumea pe strada..."

sau Performanta pe considerentul ca: " E senzatie mare sa ai atata putere si e pacat daca motorul ala poate... "

PS. La planurile mele maretze ce parere aveti despre alegerea producatorilor si a pieselor. Mai trebuie ceva, aveti alte sugestii?

Kiturile turbo ATP aici http://www.atpturbo.com/Merchant2/merchant...gory_Code=VVWTK

sau aici APR http://www.goapr.com/VW/products/stage3_trans20t.html

post-13627-1207660577_thumb.jpg

Link către comentariu
Deci se cauta produsele milotec ??? :D

Hmmm din pacate sunt singurele. Iti dai seama ca nu le-am luat pentru ca am eu o fixatie ci pentru ca sunt SINGURII. A sa nu uitam autostyl care chiar sunt departe de a fi subtili in design :D

Link către comentariu

ai dreptate . dar nu stii ceva stopuri pt octavia pe led ? eu nu am gasit deocamdata

Link către comentariu

Georgik nu exista stopuri pe led pentru O2.Frumos proiect si parca orice masina pe alb ar fi un vis

Link către comentariu

Nu exista nici un fel de stop pentru O2. Doar unele clare la DXX de tot kakatul si super scumpe (ca defapt toate produsele lor).

Asa cum am promis uitati si pozele cu angel :P

37352083qg9.jpg

90618710hr6.jpg

82360183ks9.jpg

Sunt facute custom si implica dezlipirea geamului farului. Daca doreste cineva poate lua legatura cu "matza" la 0726016612. Este un pustiulica de treaba.

Au costat 80 ron :blink: :lol: :icon_cool: cu tot cu montaj bineinteles....

PS. Asta este cel ce-mi umple mochetele din masina de par alb, maron si negru. Il cheama TOMA si este un beagle cu o personalitate mai ceva ca a moderatorii de pe aici :P

tomals4.jpg

Link către comentariu

Costine, felicitari pentru pasiune. Iar farurile arata super.

Spune-mi si mie, te rog, lumina din jurul farurilor este tub de neon? Ca nu cred ca lumina vine din spate (sunt novice la lumini). Si presupun ca necesita si niste schimbari la sarme, printre care dezlegarea vechilor lumini de pozitii, ca altfel nu mai are efectul scontat.

M-ar tenta si pe mine sa umblu la ale mele (la Octavia ma refer, ca tocmai am schimbat becurile stoc cu niste Phillips Night Guide pe ambele faze), dar parca chestia cu deslipitul geamului nu prea imi place, masina fiind inca in garantie.

Dar efectul il are numai cu farurile stinse. Iar pe faza lunga nu cred ca se poate monta pentru ca oglinda e patrata.

p1020174hc0.jpg

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Inelele nu sunt neon ci sunt luminate cu leduri. Detalii tehnice despre cum s-a facut legatura cu ele nu iti pot da, pentru ca nu ma pricep, dar mai atasez niste poze cu farurile desfacute. Nu este deloc de speriat pentru ca dupa lipire sunt ca noi.

By 2sls9.jpg

1sen8.jpg

3smz5.jpg

PS. Pozele nu sunt facute de mine ci de "Matza" - fabricantul de angel eyes :hainoroc:

Link către comentariu

Trebuia sa fi facut si chestia aia dintre geam si far chenarul ala cromat sa il faci negru si altfel dadeau, pt ca se reflecta lumina in el si nu se vad de la distanta rotunde.

Link către comentariu
  • 1 month later...
herea_costin
Publicat (modificat)

GATA. Am primit telefon ... masina este la dealer si maine la 2 ma duc sa o ridic. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :rolleyes:

asadar octavia 2 vrs 2.0 tfsi, candy white, trapa, xenon, navigatie cu sound sistem, tempomat, maxidot, hill hold, jante 18, alarma senzor inclinatie, senzor ploaie, senzor lumini, oglinzi antiorbire, incalzire scaune etc. etc, fara senzori parcare si pregatire telefon.

Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun ! Sa te bucuri de masina si ea de tine ! Mori de nerabdare :rolleyes: pana maine dar nah ai sa vezi ca timpu trece repede :somnmare: Configuratia imi place foarte mult . Un pret DDP ?

Link către comentariu
herea_costin

Da e grea de tot asteptarea ... da si mai greu o sa fie rodajul. Aici am eu o problema mare. Stiu ce inseamna un rodaj facut bine si sincer este dureros mai ales cand stii ce motor ai.

Hai mai ghostman tu chiar ai nevoie de senzorii aia :wub: ? Vezi sa nu te increzi prea mult in ei ca o sa te infigi intr-un morcov dala de pe trotuar. Nu am vrut senzori pentru ca nu sunt 100% reliable si nu-mi aduc aminte sa fi lovit masina vreodata in spate la parcare. Cat despre pregatirea de telefon iar mi se pare o prostie avand in vedere dimensiunile fantastice ale holderului. La capitolul ce nu am mai pus pe ea mai sunt stergator luneta (este util in anumite situatii - dar avand deja o ocatavie fara, m-am obisnuit), nu stiu daca am facut cea mai fericita alegere cu jantele de 18- da nah le-am vrut mai mult pentru cauciucuri (pentru ca voi schimba jantele si macar acolo sa nu mai platesc si gumele), si cam atat.

Link către comentariu

nu e vb ca am nevoie neaparata de ei ... dar pt 300 de euro cred ca nici nu i mai simteai ... si vedeai dupa aia daca sunt utili sau nu :wub: in fine ... nu mai conteaza acum :D !

app comenzi pe volan ai pus ? stiu si de alea poti sa te lipsesti dar credema ca si merita banii :D

Link către comentariu
herea_costin

1. Senzorii de parcare fata spate costa 570 euro si nu sunt compatibili cu rns 510 - navigatia columbus (cel putin asa mi-a spus dealerul) - motiv in plus sa nu-i pun.

2. Comenzile pe volan nu sunt disponibile pe varianta de echipare RS. As fi vrut si eu sa am asa ceva pentru ca masina clar nu este o sportiva absoluta unde sa ma incurce eventualele butoane de pe volan, da ... nah asta e.

Link către comentariu

daca esti din Ploiesti, poate ajungi si tu pe la intalniri sa o vedem live.

sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Sa ne incanti privirile cu niste poze dupa ce ajungi si tu pe acasa :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu mai mult astept modificarile decat poze cu masina in stare originala :D

:offtopic: BigSmith Pune si tu 'with' in loc de 'whit' la semnatura , 'd

Link către comentariu
herea_costin

Buuun... Am ridicat masina de la dealer. Nu imi gasesc cuvintele sincer va marturisesc, pentru a va face sa imi intelegeti bucuria. Este vis masina. In comparatie cu octavia mea veche este o cu totul alta masina din toate punctele de vedere. Ma asteptam sa fie mishto dar nici in halul asta, daca imi permiteti exprimarea. Asadar este un vis. Nu stiu de ce draq am ezitat atat inainte sa o comand pentru ca sincer nu stiu ce alta masina m-ar fi imbracat la fel de bine.

Pe scurt un review foarte subiectiv:

PRO

Culoarea- nu o puteam alege mai bine.

Xenonul - mare inventie

Trapa - vis

Jante 18 - nu ma satur sa le privesc

DVD-MP3-Navigatie - principala atractie

Scaune - compromis ideal intre eleganta sportivitate si comfort

Interiorul - de nota 20 cu finisaje zic eu de mare calitate in proportie de 90%

Tinuta de drum - excelenta

Franele - super ok

Motor - nu are sens sa va povestesc nu?

Suspensiile - iar un compromis excelent

CONS

Difuzoarele zbarnaie destul de deranjant la volume ceva mai mari

Hartile navigatiei sunt incomplete si eronate (in ploiesti de ex. nu stie nimic in afara de bulevardul republicii)

Consum destul de mare (cel putin in rodaj) - 18 oras si 10 afara - mixt un 12 in 200 de km (precizez ca am mers exemplar)

Optiunea hill hold este cam degeaba

Zgomot mare de rulaj la viteze de peste 120 km/h

Pielea de pe cotiera este deja crapata

Poze cu masina abia scoasa din reprezentanta.

31660801ho2.jpg

31660801ho2.04c3aba985.jpg

95693903kj5.jpg

95693903kj5.b988e5b141.jpg

84640577yn1.jpg

84640577yn1.e640bf556b.jpg

40647170pk6.jpg

40647170pk6.b9bb2fb0b8.jpg

Link către comentariu
PRO

Culoarea- nu o puteam alege mai bine.

Exact! :rolleyes:

Felicitari! Acum sa te vedem, asteptam sa ii faci "lansarea"! :D

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

las-o sa se mai rodeze si se mai duce din zgomot si ce zici , sper ca ai facuta presiunea in toti nu?, dupa cate vad inaltatoarele de transport nu le-au uitat pe masina :)

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente .Senzorii se pot monta cu vreo 4 mil acum la dealer noi asa facem de obicei ii lasam sa ii punem noi.Cred ca e printre singurele chestii care costa mai putin dupa cumparare.

Bafta cu pregatitul...

Link către comentariu

imi place cum arata! s o stapanesti sanatos ... dar cu pielea crapata de pe cotiera eu cred ca ar trebui sa faci un pic scandal ... pe mine m ar enerva rau de tot chestia asta ... restul cred ca stiai si tu ca navigatia nu va fi completa etc.

Link către comentariu
herea_costin

Va multumesc pentru urari.

Senzori de parcare nu vreau. Presiunea in roti nu am verificat, dar asta am sa fac la prima iesire. Despre inaltatoare :) am verificat si eu la reprezenanta daca le-au scos. Am citit topicul unui consatean de al meu cu un s3 care a mers 500 km cu ele pe masina. Cu pielea de pe cotiera nu stiu daca am sa fac neaparat scandal. Intr-o prima faza le voi povesti amical ca trebuie schimbata... apoi mai vedem :D. Iar despre navigatie stiam ca nu este completa dar nici atat de varza. Apropo de asta, cine stie daca exista update-uri pentru harti? Si daca exista de unde pot fi luate?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!