Jump to content

Seat Leon 1.9 Tdi

cristi_sd

Postare recomandată

M-am hotarat sa va prezint si eu masinuta mea, asa ca: am un SEAT LEON SPIRIT 1.9 TDI PD, cod motor AXR, negru, luat in mai 2006 din ultimul transport pt Romania. Ce pot sa va zic, atunci aparuse si noul leon, dar pur si simplu m-am indragostit de modelul vechi de cand l-am vazut prima oara si eu nu aveam nici macar permis :offtopic:

Dot

Link către comentariu

Poze intalnire seat

Modificat de cristi_sd
Link către comentariu

Sa o stapaneti sanatos in continuare!

Ceva modificari pana acum, sau in viitor?

Cum se prezinta dupa aproape 2 ani?

Link către comentariu

Multi km. fara probleme. Am si eu o copie fidela :)

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Frumos...3 LEUTI negrii, aproape la fel, unul dupa altul si dintre ultimile loturi 2006.

Link către comentariu
Multi km. fara probleme. Am si eu o copie fidela :(

Merci mult Motanule. Pana acum nu am avut nici o problema cu ea.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos in continuare!

Ceva modificari pana acum, sau in viitor?

Cum se prezinta dupa aproape 2 ani?

Masina nu a beneficiat de multe modificari pana acum, dar de luna viitoare cand ma duc la revizia de 2 ani, vor fi cu siguranta mai multe:

* alarma gemini (cu inchidere geamuri, o surpriza si pt mine, nu stiam ca are si functia asta)

* head unit SONY GT700 D

* cotiera ARMSTER

* chiptuning by TCM ( nu ma intrebati cati cai am acum, ca nu stiu, nu am pus-o niciodata pe dyno, dar Dragos a zis ca in jur de 125CP)

* stopuri cu led

* folie Llumar transparenta 5% (deocamdata pe geamurile laterale spate+luneta)

* faruri cu angel eyes (abia le-am montat in weekend)

Urmeaza:

* arcuri Koni (trebuie sa-mi soseasca saptamana asta), care o s-o coboare cu 35mm (pt ca deocamdata sunt de parere ca o suspensie sport nu e potrivita pt gropile din Bucuresti)

* car-kit bluetooth (il am cumparat de cateva luni dar nu l-am instalat inca)

* kit xenon pt faza scurta H7 8000k (pe care l-am luat acum o luna cand nu luasem angel-eyes-urile si acum nu stiu daca mai merge, poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine)

* body-kit by RACEDESIGN ->http://www.rdx-racedesign.de/online-shop/popup_image.php?pID=355&imgID=0&XTCsid=db0c9a4e722fa38bb88a7f59c615a247

si -> http://www.rdx-racedesign.de/online-shop/p...88a7f59c615a247

am bara fata si bara spate si astept sa-mi vina grila fata si pragurile. Poate stie cineva un service bun sa-mi vopsesasca si sa-mi monteze si mie barile, ca weekendul trecut m-a mancat undeva si am dat bara fata jos. Am pus-o pe cea noua sa vad cum sta, dar nu este 100% la dimensiune, mai trebuie polizata pe alocuri si am crapat-o putin.

* ambreiaj sport+ soft race (~140CP dupa spusele lui Dragos)

* ceasuri indicatoare Boost si Temp. Ulei (suportul il am deja)

* folie si pe geamurile laterale fata

Link către comentariu

Foarte frumoasa.

O sa cam ai de munca la ea dar sunt sigur ca o sa iasa o bijuterie.

Eu am optat pentru culoare ALB.

Sotia a fost foarte incantata de cea din show room si asa s-a hotarat la "sedinta finala".

Ma bucur cand aud ca nu sunt probleme la masinile mai in varsta.Asta este de bine.

Toate bune si la cat mai multi km fara incidente si reparatii.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Noi poze mai recente :Driver:

Modificat de cristi_sd
Link către comentariu

si cu masina spalata

Modificat de cristi_sd
Link către comentariu
parerea mea ca mergea si pe fata niste folie mai deschisa
Ai dreptate, dar cum am spus si mai sus, urmeaza, numai ca nu stiu de care sa pun (autorizata RAR sau nu)

PS: mi-au sosit si arcurile, sper sa le montez sapt asta

Modificat de cristi_sd
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

Gata, am montat si arcurile, ce pot sa va spun, diferenta este f mare, le-am testat cu un drum la munte si parca nu mai e aceeasi masina, e mai precisa si nu mai se inclina atat de mult pe curbe si la viteze mari, dar la gropi si denivelari parca se rupe in doua, se cunoaste diferenta.

Poze si cu interiorul:

Modificat de cristi_sd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!