Jump to content

Altea - Ce Ati Modifica?

bbusiness
 Share

Postare recomandată

Salut,

Daca as fi fost designer-ul masinii as fi modificat urmatoarele:

1. As fi facut un buton de comanda pentru dublu/simplu climatronic. Adica sa nu fie necesar sa modific in ambele parti temperatura ori de cate ori am nevoie la sofer. Si acest buton ar decupla cele doua clime si astfel ai putea sa le reglezi si separat atunci cand exista un pasager in dreapta.

2. As fi facut pentru clima buton rotativ (gen volum) (mult mai simplu de utilizat si mai rapid).

3. As fi urcat stopul de mars arrier (la altea XL e remediata problema)

4. Pentru variantele de top(cum e si a mea) as fi pus o suflanta in cotiera pentru pasagerii din spate.

5. As fi montat o protectie din plastic detasabila/rabatabila pentru separarea habitaclului de portbagaj atunci cand e lasata cotiera jos.

Voi ce parere aveti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu punctul 1 sunt total de acord, nu doar pentru Altea ci si pentru Leon si oricare alta masina cu climatronic. Pana acum nu am vazut pe nici un climatronic un astfel de buton/optiune ... ar fi foarte util.

Link către comentariu

La Seat-urile dotate clima bizonala daca tineti apasat pe butonul AUTO (de la clima) mai mult de 5 secunde, atunci cand vreti sa modificati temperatura de la sagetile soferului, se va modifica in paralel si cea de la pasager. Functia se reseteaza daca pasagerul isi modifica temperatura de la sagetile lui.

Link către comentariu

Merci de info, abia astept sa vad cum functioneaza

Link către comentariu

Eu as fi facut capacul de la rezervorul de combustibil sa se incuie odata cu inchiderea centralizata (cum e la Leon 1P), mi se pare aiurea sa bag cheia in busonul rezervorului. Sau eventual as fi pus un buton pentru descuierea capacului...

As fi montat lumina in torpedou, eventual as fi pus ca optional climatizare in torpedou. Fiind un fan de led-uri si luminite de interior, as fi oferit (probabil ca optional) un "pachet de lumini interioare", asemanator cu cel de la Audi, cu led-uri in buzunarele fetelor de usi, in zona suportului de pahar si in zona manerelor interioare de la usi.

Ideea e ca as modifica elemente de design interior, exteriorul mi se pare super reusit.

Link către comentariu

La Seat-urile dotate clima bizonala daca tineti apasat pe butonul AUTO (de la clima) mai mult de 5 secunde, atunci cand vreti sa modificati temperatura de la sagetile soferului, se va modifica in paralel si cea de la pasager. Functia se reseteaza daca pasagerul isi modifica temperatura de la sagetile lui.

Aceasta optiune se regaseste la toate modelele VAG, nu numai la SEAT.

Link către comentariu

Mersi Daniel. Trebuia sa imi fi dat seama ca o varianta exista :lol:

Link către comentariu

• 2 months later...

Desi titlul suna putin altfel va arat ce am mai modificat(schimbat) eu si bine inteles ca se poate modifica si la Toledo,Leon poate si Ibiza(Cordoba) :scratch: .Cu masca de plastic de la baterie arata mult mai elegant fata de "bucata aia de panza",parerea mea. ;)

post-5905-1213787273_thumb.jpgpost-5905-1213787353_thumb.jpg

Link către comentariu

;) la ibiza pana in facelift vine deja cu acea cutie pt baterie :scratch:

Link către comentariu

Insemna ca au inceput faceliftul cu o dieta(economisire) :P .Tipic SEAT... ;) Scuze de :scratch:

Link către comentariu

Zorro Classic

La XL:

1. Scut plastic motor

2. Cotiera! Este extrem de incomoda. Oare se poate regla fata-spate si sus-jos?

3. Guri aerisire pentru spate (combinat cu comanda independenta a temperaturii, contra cost).

4. Suspensiile. Motorul 1.8 se livreaza numai cu suspensii sport. XL este o masina de familie, totusi.

5. Hayonul! Este extrem de incomod de manipulat (sotia mea nu reuseste sa-l inchida niciodata). Eventual (contra cost) comanda electrica.

Link către comentariu

Eu as fi dispus sa platesc ca optionale un sistem audio hi-fi, scaune cu reglaj electric si memorie si eventual oglinzi cu memorie...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!