Jump to content

Suspensia Sport

unlike
 Share

Postare recomandată

va salut. Am nevoie si eu de cateva opinii in legatura cu suspensia sport a Seatului Leon . Este ea prea dura ( mai dura ca la o masina de acum 10 ani ;) ) ? Mai recomandat ar fi sa nu pun aceasta suspensie sau ea ajuta totusi mult ? Multumesc .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum ii spune si numele, suspensia sport este pentru un condus mai sportiv. Mai agresiv.

Oricum Leonul are o suspensie mult mai dura decat multe alte masini de pe la noi. Daca ai de mers prin hartoape, drumuri desfundate, suspensia sport nu este o optiune. Trebuie tinut cont de faptul ca la Leon nu exista pachetul de drumuri grele.

Ai o suspensie mai rigida decat altii (nu neaparat sport dar e mai dura) la Seat. Vrei confort prin gropi, te uiti la alte masini.

Link către comentariu

Daca vrei siguranta sporita in detrimentul confortului (adica stilul barca), suspensia sport este ok. Pot sa-ti spun din proprie experienta pentru ca eu am Cupra si am suspensia specifica acestei masini, ca feelingul este ca te afli intr-un kart, trebuie o atentie mai sporita la drumuri proaste sau linii de tramvai.Eu m-am obisnuit cu acest tip de suspensie si pot sa-ti spun ca acum cand ma urc intr-o masina cu suspensie normala, in afara de faptul ca ma ia ameteala, ma simt destul de nesigur cel putin pe curbe.

Link către comentariu

Sentimentul ca ma aflu la volanul unui Go Kart il am si eu ... (si nu am nici suspensie sport, nici motor sport) ... iar placerea e maxima :Driver:

Daca nu optezi pentru o motorizare puternica (unde supsensia sport vine oricum "by default"), sfatul meu e sa mergi pe suspensia de serie ... e suficent de sportiva. Sau cel mai bine ar fi sa faci un drive test (daca ai cum) cu ambele tipuri de suspensie si sa vezi diferenta. Eu am facut asa inainte de a da avansul pentru masina, si am decis ca suspensia sport este mult prea rigida pentru gustul meu si strazile din Romania ... dar asa cum a spus si Testosul, e o chestiune de obisnuinta.

Modificat de BC78ADI
Link către comentariu

Confirm ce zice Testosul suspensia sport este foarte dura, incomoda la drumuri proaste dar ca stabilitate in curbe nota 10.

Link către comentariu

Ok, thanks guys .. avand in vedere ca o sa merg mare parte prin oras si nu pot sa zic ca sunt gropi foarte multe, am mers pe suspensia sport ( adica var Sport a leonului ) .. abia astept sa-mi vina masinuta :Driver:

Link către comentariu

Cred ca ai facut cea mai buna alegere...nu o sa regreti.

Link către comentariu

Ca puncte nashpa - o sa inceapa mai repede sa scartaie din incheieturi (zic eu datorita faptului ca e mai rigida suspensia). Si se pare ca in aceleasi locuri. Un amic cu FR din Timi are exact aceleasi scartaieli ca si mine, si anume usa stanga spate. Are FR diesel si masina si-a luat-o noua din Germi cu 3 luni inaintea mea :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!