Jump to content

Inchidere centralizata

misu1lica
 Share

Postare recomandată

salutare stie cineva daca la seat cordoba cu inchidere vacuumatica exista buton de inchidere si pe interior si daca este unde ar trebui sa-l caut?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Alarma mea se armeaza numai cand vrea. De dezarmat se dezarmeaza mereu. Este una aftermarket. Ce imi puteti spune si mie. Nu cred ca este de la frig pentru ca si cand erau 10 grade se comporta asa...

Link către comentariu

Exista vreo solutie pentru a scapa de problema asta cu inchiderea centralizata pe timp de iarna? La mine cand o deschid trag de maner si de partea de sus a usii sa se dezlipeasca de keder dar nu mai pot sa o inchid decat daca tin de usa si apas cuiul. Si asa nu se inchide decat prima treapta si e nasol ca la denivelari usa nefiind inchisa bine bate in caroserie. Usa din dreapta daca o deschid nu se mai inchide deloc. Daca duc pe cineva il urc in spate altfel trebuie sa tina de usa pana se incalzeste in masina ceea ce ii destul de periculos. Usile din spate functioneaza perfect deci trebuie sa fie o solutie. Poate daca curat mecanismele de ichidere, le gresez rezolv ceva? Sau imi dau de lucru degeaba?

Link către comentariu

Eu am incercat toate solutiile de gresare/dezghetare posibile. Pana nu am dat jos broasca, am curatat-o si am imbibato in ulei de motor nu am rezolvat nimic. Acolo in mecanismul ei este adunat foarte mult praf, vaselina originala este uscata si in combinatie cu umiditate sau condens la rece se blocheaza mecanismele. Deci spor la desfacut, daca aveti un garaj ceva, daca nu aveti nu recomand pentru ca lucrarea este de durata si afara sunt cam multe grade sub minus. Eu am facut operatiunea asta doar la portiera soferului pe la 5-8 grade afara si nu a fost comod deloc.

Link către comentariu

ai incercat sa schimbi bateria telecomenzi?

Am incercat cu cealalta telecomanda. Fiind noua, nefolosita. La fel se comporta. Mi-a zis un coleg de la monitorizare, care monteaza si la case si la masini sa cumpar alta.

Modificat de phun
Link către comentariu

tot asa aveam si eu probleme iarna cu inchiderea usilor fata.Am cumparat un flacon de 50ml de la Nigrin(rezista pana la -50 grade) si am dat din abundenta in: butucii usilor,in locasul unde intra dintele din yala si am prelins pe pindoor pt a ajunge substanta in mecanism.Am pus si pe chederele de deasupra usii si n-am mai avut nicio problema,chiar si dimineata la -22grade am deschis normal

Link către comentariu

salut

as vrea sa imi montez singur o inkidere centralizata adik masina are din fabrica inkidere pneumatica dar ca vreu sai adaug o telecomanda si nu stiu unde sa montez centrala de la cheie mati putea ajuta ci vro skema,sau orce altceva

Link către comentariu

Citeste aici si vei gasi raspunsul

Link către comentariu

vezi ca in stanga la picioarele tale jos exista o mufa ca cea din link te legi la firele gri si verde ,alimentarea + o faci firul galben/rosu din dreapta spate a cutiei sigurantelor si masa o legi la caroserie ,restul sper ca te descurci. pune aici ce alarma/inchidere ai si te ajut cu placere

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut.am si eu o problema si va rog sa ma ajuttati.am un golf trei si nu imi merge inchiderea centralizata...sunt cu mufe din alea intre portiere si stalpii masinii si nu imi vine deloc curent in portietiere.si nu am in nici una doar la haion.poma de centralizata merge.ce ar putea fi?poate sa aiba pe tabloul electric ceva sigurante de care eu sa nu stiu?un raspuns va rog

Link către comentariu

Daca pompa de vacuum de la inchidere functioneaza atunci nu ai probleme electrice. Undeva ai neetanseitati pe circuitul de vacuum intre pompa si portiere. Trebuie sa pleci de la pompa catre portiere si sa verifici toate imbinarile. Ai un T chiar deasupra pompei, si dupa aia verifica la mufele alea intre stalpi si portiere unde in momentul cand mufezi se imbina furtunele. In mod normal daca ai neetanseitati pompa merge cam 30 sec. pana se opreste, in caz contrar doar 1-2 sec.

Link către comentariu

cel mai simplu sa montezi inchiderea o pui in spate uinde ai pompa de vacum acol ai si + si - si dac nu ma insel pe firu 10 si in spatele firuli 8 se leaga deschis inchis eu asa miam montat si la mine si la un pprieten si dac are semnalizare o legi pe stopul stanga ai 2 mufe una care intra si una care esa spre dreapta acol gasesi semnalizarile

Link către comentariu

daca gresesc cu ceva scuze sunt nou pe forum. am si eu o problema cu inchiderea centralizata, miam montat inchidere cu cheie briceag, mergea f bn, de jumatate de an cand dau sa deschid imi coboara geamurile de pe fata, cand inchid imi urca la loc. unde sa fie gresaela.

Link către comentariu

timpul de comanda e prea mare ,iti comanda confortul de la ridicare/coborare geamuri

Link către comentariu

mosulul ala al tau o avut un fir lateral ?

dac o avut si lai taiatt ai marit durata timpul de inchidere

asa am si eu dar cand lam avut p dacie lam taiayt acum cand lam pus pe golf lam lipit la loc

dac nu are fir lateral atunci trebuie sa aiba pini inauntru si sa itti arete pe manula cum sa iti micsorezi durata timpul de deschidere

unele alareme sau inchideri centtralizate sunt facutte stas ptr inchidere cu motorase nu cu vacum dar are si modalitati de reglare durata de deschidere

fa opoza cu modulu de inchidere centralizata are si fuctie de deschidere porbagaj?

Modificat de v@sy
Scrisul! Data urmatoare se vor lua masuri
Link către comentariu

da are este inchidere pt portbagaj dar asta nu o folosesc. modelul inchiderii este Thunder.

Link către comentariu

ma prietenas hai introplimbsare pana in sighisoara iti dau nr meu sima sun si ttio rezolv eu daca vrei si deschiderea porbagaj dar iti trebuie un motoros separat fara nu iti merge sa sti

nr meu 0746252475

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Tranitu ce motoras?Eu am luat unu(cu magnet parca),dar e slab,nu are puterea sa imi deschida portbagajul.Acum as vrea sa imi iau unul electric,poate o fi mai puternic(sper).

Am montat o inchidere(vezi poze).E plug & play pentru cei are au inchidere pe aer sau electrica.

Se gaseste pe ebay la 25 euro + transport.

post-97505-0-68611300-1332178204_thumb.j

post-97505-0-10861700-1332178207_thumb.j

Link către comentariu

Mie mi-a oxidat circuitul de la actionarea actuatoarelor (este ca un fel de modul) si nu am ce sa ii fac decat daca iau altul sau gasesc pe cineva sa imi refaca montajul ala.

Link către comentariu

salutare, am si eu un modul cu cheie briceag pe vento, si din cand in cand in special dimineata cand dau sa inchid nu se inchid usile face de 3ori din semnale se aprind proiectoarele(are follow me home) dar nu inchide, daca dau pe dezarmare si dupaia pe armare se inchide. Ce poate sa aiba ?

Link către comentariu

am observat ca atunci cand dau pe deschis se aude pompa in portbagaj, dupaia cand inchid merge fara probl.

Link către comentariu

Am reusit sa intru in ceata cu masina mea. Am rezolvat orice problema la ea dar asta mi-a pus capac si nu ii dau de capat. Cand deschid masina, se deschid doar portierele din dreapta, din stanga nici una. Chestia asta se intampla simultan la ambele portiere, cand nu se deschide una nici cealalta nu vrea si viceversa, cand se deschide una se deschide si cealalta. Am scos mufa din pompa de vacuum sa o deschid din cheie la sofer dar nu vrea sa se deschida, cand actionez inchiderea centralizata se ridica ambele pindoors-uri dar nu se deschid si portierele, cand bag presiune sau fac vacuum pe conducte coboara si urca pindoors-urile, fara sa se deschida. Pompa actioneaza numai o data fara sa lucreze mai mult decat trebuie. Ce anume imi blocheaza portierele simultan, si cand se deblocheaza, la fel, simultan o fac ?

Sincer sunt dat peste cap de chestia asta si nu reusesc sa inteleg, cu toate ca am sapat cam peste tot si nu am gasit explicatia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!