Jump to content

Picior Cotiera Octavia

FABIAn RuSu
 Share

Postare recomandată

Piciorul cotierei OEM de Octavia 1 este identic sau nu cu cel de pe Golf IV ?

Daca cineva are si poze i-as fi recunoscator...

Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Da este identic. Toata cotiera OEM de la Octavia 1 este identica cu cea de Golf 4.

Poze gasesti in postul asta.

Bafta !

Modificat de last
Link către comentariu

Ma refer la piciorul metalic care se prinde pe sasiu (mounting for armrest) care nu se vede la exterior

Cel de Golf stiu exact cum arata, insa in SOTE cel de Octavia arata parca diferit

Stie cineva din ce material e facut?

La exterior stiu ca arata la fel.....

Link către comentariu

• Administrator

Te asigur ca este identic cu cel de Golf 4, intrucat am desfacut si montat asa ceva atat la Golf cat si la Octavia 1. :)

La ambele modele, piciorul despre care vorbesti este din aluminiu.

Modificat de last
Link către comentariu

Este din aluminiu, daca este original si costa undeva in jurul a 70 ron.

Daca cotiera este replica a celor originale, piesa respectiva este din fonta si se sparge daca vei strange prea mult juruburile.

Asa am patit eu.

Link către comentariu

Te asigur ca este identic cu cel de Golf 4, intrucat am desfacut si montat asa ceva atat la Golf cat si la Octavia 1. :D

La ambele modele, piciorul despre care vorbesti este din aluminiu.

OEMuri ai montat sau replici?

WNS> 65 ron e piciorul :D

stiam ca e din ceva material casant (conglomerat)rigid (fonta nu e tocmai usor de spart)

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Cotiera mea este o replica a celei originale si la montaj am spart acel picior cand am incercat sa strang bine suruburile. Am fost nevoit sa il comand pe original. Cel original e foarte rezistent iar cel replica este casant. Mie asa mi s-a parut ca era din fonta dar nu ma pricep la materiale, cred ca ia dreptate.

Link către comentariu

sunt identice ca si forma picioarele? (cel original si replica)

cotiera replica e suficient de fixa ?

ce te nemultumeste la ea fata de una originala?

Link către comentariu

Adrian Florea

Unde se poate da comanda pentru piciorul de cotiera?

Link către comentariu

Picioarele sunt identice ca forma, numai materialul difera.

E fixa si foarte rezistenta, numai ca datorita plasticului din care e facuta scartaie cand ma las cu greutate pe ea. Ceea ce nu s-ar intampla la una originala. Asta e singurul dezavantaj.

Unde se poate da comanda pentru piciorul de cotiera?

La orice dealer.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

unde as putea gasi(intreb la cei care au patit-o) pt. o cotiera O1 piesa aceea de plastic are blocheaza cotiera sa o deschizi ca sa pui/iei ceva din ea? La a mea era lipit unul din picioruse , cum am luat-o din germania si a picat unul din cele 2 picioruse de plastic care o blocheaza sa o deschizi

Multumesc anticipat

Link către comentariu

banuiesc ca te referi la butonul de deschidere al capacului cotierei - cod 3B0 868445

la reprezentanta e cateva zeci de ron...

Link către comentariu

Eu am cumparat de la Volksman, vezi pe forum, in urma cu un an. nu mai stiu cat a costat.

Link către comentariu

E fixa si foarte rezistenta, numai ca datorita plasticului din care e facuta scartaie cand ma las cu greutate pe ea. Ceea ce nu s-ar intampla la una originala. Asta e singurul dezavantaj.

am pus mana pe o cotiera originala si crede-ma ca si la asta dupa un timp scartaie capacul (dupa ce te lafai pe el zile si luni intregi...), in schimb imbinarile sunt mai solide, iar plasticele au alta calitate si finisajul e incomparabil...

piesa de la deschiderea capacului e 19 lei cu tot cu arc

cotiera originala de Octavia 1 este 1100 lei, iar cea originala de Fabia 2 este 480 lei; suprastructurile de plastic sunt perfect identice (au exact acelasi cod) insa difera totalmente sistemul de prindere in sasiu (deci piciorul metalic)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!