Jump to content

Se Poate Pune Maxidot Pe Fabia?

FABIAn RuSu
 Share

Postare recomandată

multumesc frumos de raspuns, nu ma pricep de aceea intreb. cu alte cuvinte....trebuie sa ma las pagubas....mai mult doream pt a sti consumul de benzina fara a folosi metoda alimentarii....si cat combustibili mai am disponibil....ok...multumesc inca odata pt raspuns

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din pacate, te va costa ceva, daca vrei BC... oricare varianta vrei, trebuie inlocuite ceasurile si grupul de manete.

Link către comentariu

Deja sunt confuz....deci se poate sau nu??? De la reprezentanta am inteles ca se poate. Pretul ar fi util de stiut, acel "ceva". Multumesc.

Link către comentariu

se poate... dar inlocuind ceasurile si grupul de manete... altfel, nu.

Link către comentariu

Problema nu este inlocuirea lor si de tras firele, ci adaptarea cheilor in IMMO, acest imobilizator se afla in ceasuri.

Link către comentariu

Cost?

aproximativ, in functie de cat sunt piesele - la dezmembrari.... in jurul la 600 - 800 lei, in varianta cu minidot.

Link către comentariu

e pretul numai pentru piese, la mana a doua

Link către comentariu

depinde... 200-300 lei.

Link către comentariu

Ca sa fac o recapitulare, 600-800 cu minidot ( pe acest tip de ceas ar aparea temperatura exterioara, ceas pt temp lichidului de racire, combustibil din rezervor si cati km mai am de mers pana la alimentare, consum de combustibil, semnalizarile obisnuite si martorii din bord) precum si maneta

Si manopera 200-300 lei si este functionala.

trebuie schimbate saunresoftate cheile??

Multumesc

Link către comentariu

manetele.. sunt impreuna.

da, trebuie adaptate ceasurile, scrise cipurile la chei, etc - aici este cea mai mare problema.... nu sa montezi ceasurile si sa tragi firele.

Link către comentariu

Am inteles. Daca ar fi sa ma hotarasc, pot apela, ati mai facut asa ceva? Multumesc.

Link către comentariu

NU cred ca a reusit cineva pe Fabia 2 sa imperecheze clustere SH cu ECU.

Link către comentariu

nu am incercat, trebuie sa vedem ce are pe masina intai. La modelul lui s-a complicat un pic problema... sigur nu este imposibil.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

din semnatura nu reiasa ca ar avea fabia 2...

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine daca se poate si la ce pret ajunge sa pun computer de bord, maneta si ceasuri la o Fabia 2, oct 2008 astfel incat sa se afiseze consum combustibil, temperatura, usi deschse, etc. Multumesc

PAi in semnatura nu, dar a scris exact ce vrea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!