Jump to content

Se Poate Pune Maxidot Pe Fabia?

FABIAn RuSu
 Share

Postare recomandată

Am vazut afisajul de Maxi-Dot la un BLT din 2006. Nu stiu daca era standard sau aftermarket

Cunoaste cineva detalii ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu maxidot-ul venea montat si pe echiparea elegance. Eu am vazut pe o fabie (modelul de dinainte de facelift) cu 1,9TDi. Deci cauta daca are cineva de vanzare un dashboard cu maxidot, nu inainte insa de a te documenta mai amplu cu privire la conectorii dashboard-ului (sa nu difere, desi nu cred). Cheers!

Link către comentariu

Se potriveste doar dashboard de Fabia cu maxi-dot sau si de pe alt model VAG?

Link către comentariu

Desi sunt construite de aceeasi firma (Siemens VDO), ma indoiesc. Si nici fizic nu cred ca se potrivesc unul in locul celuilalt. Oricum, daca tot ai intentia de a-ti pune dash cu maxidot, te rog sa iti continui topicul cu detalii tehnice in momentul in care le ai. Am sa fac si eu, in limita timpului disponibil, un mic research.

Cheers!

Link către comentariu

Se gasesc la cehi dashboarduri de fabia cu maxi-dot in jur de 150-170 euro

Link către comentariu

Fabia a avut maxidot, in dotarea Elegance, cel putin pe anumite piete, sau disponibil la comanda. In RO nu prea s-au inghesuit sa dea liber la toate optionalele.............., insa pe ultimii metri cand mai puteai comanda Fabia a fost din nou disponibila aceasta optiune.

Ideea este ca exista ceasuri de bord cu display-ul montat. Daca se moate monta ulterior, nu stiu, am intrebat la un dealer Skoda (NU e vb de Avia) si au spus ca nu se poate, dar nu as pune mare baza pe aceasta informatie, macar as mai verifica-o cu surse autorizate.

Link către comentariu

• 1 month later...

Tipul de aici si-a pus maxidot pe o fabia vRS. Iar aici au la vanzare ceasuri de bord cu maxidot de vRS si normale. 150 euro nu mi se pare o suma mare, dar pe langa dashboard cu maxidot mai e nevoie si de altceva? De ex. cablu intre cdplayer (original) si dashboard pt. afisarea informatiilor pe display. Plus ca tipul se mai plange pe acolo de niste probleme iar kilometrajul nu mai este cel real. :D In cazul asta mai merita tot efortul ?? :(

Link către comentariu

Fabian vezi ca problema s-a mai discutat si pe alte topic-uri, dar fara nici un rezultat. Concluzia tuturor a fost ca e prea scump ...

Iar varianta cu cehul este cam pur teoretica, de fapt ti-am mai spus eu de ce.

Link către comentariu

Care este faza cu cehul, vreau sa stiu si eu.

Link către comentariu

FABIAn RuSu

e destul de scump transportul, asta e faza

tocmai de asta ne asociem pe celalalt topic, ca sa iesim mai bine si, eventual sa comandam si altceva :P

Link către comentariu

Nu doar transportul este mai scump. Comanda se onoreaza destul de greu, plus ca unele piese sau sunt second-hand sau piese noi dar cu mici defecte.

Asta din ce am citit pe alte topic-uri. Nu stiu cat de adevarata este informatia ...

Link către comentariu

• 1 month later...

Daca stie cineva codul bordului cu maxidot pentru Fabia1 il rog sa-l puna aici.

Link către comentariu

Ce cod motor ai maria-ta?

Link către comentariu

Astea sunt datele masinii mele:

Skoda Fabia 1.2 HTP, 12V, 47KW, (64 CP), fabricata in septembrie 2006

Tip: 6Y/STBMEX01/Fabia (motor tip BME)

Serie: TMBCY46Y274069785

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 6 years later...

M-ar interesa si pe mine daca se poate si la ce pret ajunge sa pun computer de bord, maneta si ceasuri la o Fabia 2, oct 2008 astfel incat sa se afiseze consum combustibil, temperatura, usi deschse, etc. Multumesc

Link către comentariu

o scanare a masinii, ai ?

trebuie alte ceasuri, grup de manete si calc coloana - trebuie verificat asta.

Link către comentariu

da, la o diagnoza... scanarea totala - sa vedem modulele - calculatorul de coloana.

Link către comentariu

din pacate, nu am asa ceva.... incerca pe la dezmembrari - oricum, ceasurile pot sa fie un jurul al 120-150 euro - SH. 

Link către comentariu

da, la o diagnoza... scanarea totala - sa vedem modulele - calculatorul de coloana.

Asta cand Fabia 2 o avea calc de coloana de volan. CA doar e la fel cu POLO.

Link către comentariu

este aceeasi treaba,.Se pot pune amandoua, dar nu stiu cum faci cu scrierea cheilor in IMMO.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!