Jump to content

Masina Mea Passat B5.5 1.8t 2003

50ryn

Postare recomandată

Frumos ii sta cu folie :icon_thumright:

In ceea ce priveste stickerul, eu il am pe mijloc, in partea de sus a lunetei si se vede bine doar daca stai langa masina. Asa ca nu te sfatuiesc sa-l pui in partea de sus a lunetei pentru ca e destul de inclinata si nu e prea vizibil.

:Driver: safe

Link către comentariu
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

70

• Borisake

9

• B_U_T

5

• FLorin D

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

...kitt xenon Philips H7 cu autoleveling???????????? Cum ii faci autoleveling, atata timp cat nu are din fabrica; sunt cam multe de facut. Ii sta foarte bine cu folia aia neagra asa vreau sa o fac si eu, mai ai vizibilitate 5%? Si vb cu Spankyro, are de vanzare suporti de numar cu vwforum.ro.

Link către comentariu

Da, cu autoleveling.Se monteaza pe bascula un senzor + inca niste dracii. Si eu sunt la fel de sceptic.Am facut programare, o sa vad la fata locului.

Am vizibilitate foarte buna inca.Pe fata este maximul legal, iar pe sapte este pen-ultimul level de inchidere maxima. Garantie 7 ani, dovada fata + spate autorizata RAR, folie Llumar asa cum aminteam mai sus, iar montajul s-a executat la Brasov. Cost total cu reducere 470Ron.

Link către comentariu

:icon_thumright: :D :lol: Adica ne-am gasit trei tizi si eu sunt Mihai Sorin si Tomulescu. hihihiihihhih

Link către comentariu

As veni cu cea mai mare placere si o data si o data tot am sa vin sa ne cunoastem cat mai multi dar plec in week-end la munte. Dar promit ca o sa vin cat mai curand.

Link către comentariu
As veni cu cea mai mare placere si o data si o data tot am sa vin sa ne cunoastem cat mai multi dar plec in week-end la munte. Dar promit ca o sa vin cat mai curand.

Pai astazi este joi!!!!

Link către comentariu

Da :(, o sa revin si cu o poza cu agregatu' ca sa nu fim chiar offtopic de tot :D, tot asa in zapadaaaa

Link către comentariu

Dap, spart geamul, furat una bucata detector din torpedoul inchis, rupt clama si sustras detector :)

Asta e tara unde traim, 8 masini sparte in aceeasi noapte.

Link către comentariu

Vad ca aveai navigatia pusa sus... sper ca nu ti-au luat nimica. Geamu se repara el...

Ups am postat deodata. Cel mai bine e sa lasi topedoul deschis ca sa nu til rupa si le ala...

Modificat de eto_ro
Link către comentariu

E suportul de la navigatie intr-adevar care vine dat jos si bagam sub scaun every-day, dar aparatul este si GSM si nu-l las niciodata in masina.Detectorul fusese folosit recent si am uitat sa-l iau. Nu sunt suparat, sunt dezamagit putin de tara asta,atat.

Ps. Folia si-a facut treaba foarte bine, ramanad foarte putine cioburi de curatat.

Link către comentariu
E suportul de la navigatie intr-adevar care vine dat jos si bagam sub scaun every-day, dar aparatul este si GSM si nu-l las niciodata in masina.Detectorul fusese folosit recent si am uitat sa-l iau. Nu sunt suparat, sunt dezamagit putin de tara asta,atat.

Ps. Folia si-a facut treaba foarte bine, ramanad foarte putine cioburi de curatat.

Foarte multe masini s-au spart in ultima vreme, din cauza suportului de navigatie, sau de detector , lasat pe parbriz ...... daca se uita hotul si vede ca mai ai si torpedoul inchis, e clar ca ai ceva important inauntru (am patit-o si eu la fel cand aveam o skoda octavia, numai ca mie mi-au fortat portbagajul, si mi-au furat casetofonul - fatza era in torpedoul inchis :P ), mai bine lasi masina deschisa .... eu folosesc un detector de radar cordless (fara fir), si il tin sus la parasor .... nici nu se vede, se incarca de la soare, si cel mai important e mic, si intr-o secunda il iau de sus si il bag in buzunar, cand plec din masina ...

Hai ca am deviat, SFAT : nu mai lasati suport de navigatie / detector pe parbriz, e ca si cum i-ai atrage atentia hotului, credeti ca hotii nu stiu ca toti iau detectorul sau navigatia, si le baga in torpedou sau sub scaun ??? :Driver:

Modificat de razvand
Link către comentariu

dezamagitor, dar nu ai ce face.... la un prieten io fortat usa la un opel astra si i-au furat boxele din spate cu tot cu placajul acela de la portbagaj :mad:

Link către comentariu

@ Razvan - Mersi de sfat. O sa-mi cumpar o alarma cu flacari :mad: si curent

@roby, nu mi-ai dat pm cu adresa de mail.Am un FMIC pentru tine daca te coafeaza. Nasoala faza cu prietenul cu opelul.Din pacate societatea se indreapta catre o panta descendenta din punctul meu de vedere.

Referitor la geam e deja montat pe masina unul nou si urmeaza a fi foliat si el cost operatiune 150ron inclusiv montaj. Am mers pe varianta asta ca sa scutesc timpul pierdut pe la casco plus ca weekend-ul asta nu eram in Buc.

Link către comentariu

Nasol incident. Am avut si eu parte de asa ceva acum vreun an de zile doar ca, grabit fiind (oare de ce :D ) hotul a deschis torpedoul, nu a gasit detectorul (care era in spatiul de sub radio-cd) si a fugit. Am ramas doar cu paguba gemului spart. De atunci m-am invatat minte si nu mai las ventuzele lipite pe parbriz. Asa cred ca ar trebui sa faci si tu :)

Multa bafta!

Link către comentariu

Sorin imi pare nespus de rau si eu am patit-o acum jumatate de an la superb. Atunci mi-au furat portofelul cu acte si bani pe care il uitasem in torpedou. Tot asa au vazut ventuze in geam, dar detectorul nu au mai apucat sa fure. Te inteleg ce simti si imi pare foarte rau. Sa auzim de lucruri mai bune pe viitor!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!