Jump to content

Masina Mea Passat B5.5 1.8t 2003

50ryn

Postare recomandată

@rik - Multumesc pentru urari.

Aici m-ai prins la faza cu consumul :) . Dupa ultimele modificari, masina consuma (intr-un stil decent de condus) undeva la 12-14% in Bucuresti si un 8-10% afara.

Insa placerea este alta fata de un TDI din punctul meu de vedere.

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

70

• Borisake

9

• B_U_T

5

• FLorin D

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

-> Un mic filmulet cu masina in actiune (80-120), vor mai veni si altele.

Si se pregateste cuminte pentru o surioara integrala de la o firma japoneza si de un GT28rs+injectoare si alte cateva chestii.Sunt in cautare.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Alte modificari la estetica nu ii faci, suspensii, bandouri vopsite in culoarea masinii, pe la interior ceva...etc.

Link către comentariu

Multumesc.

Singurele modificari care vor urma in paralel cu cele de la motor sunt: alt ambreiaj (de preferat sachs de 420nm) franele si suspensia asa cum ai zis si tu (ceva reglabil probabil in cazul suspensiei).

La interior o curatire buna (astept sugestii daca aveti vreun sfat) si ceva multimedia,de preferat un player 2din cu GPS si touch screen(la fel,astept pareri daca exista).

Mai nou a primit si o folie llumar fata-spate,poze cand face o baita.

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Ca suspensie iti recomand un kit Bilstein B12, nu iti trebuie reglabila, nu isi are rostul si crede-ma sunt super, arhi potrivite. Iti coboara garda la sol intre 25-40mm. Pretul per kit este undeva intre 750-850 euro.

http://www.bilstein.ro/b12.htm

Si ca frane, ceva discuri fata/spate cu striatii si gaurele pentru o mei buna ventilatie si evident un look de invidiat.

Link către comentariu

frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos !

intrebare: am vazut ca ai jante pe 17 " ! cum te imapci cu ele si cu drumurile de la noi ?

cum se comporta masina ? scutura ? e solicitata ? simti ceva la demaraj ?

multumesc

Link către comentariu

@Borisake -> Da,multumesc, este tentanta oferta,o sa ma gandesc.

@Red -> Multumesc la fel.Referitor la jante pot spune ca sunt foarte solide si nu am avut probleme pana acum,nu am joc la nimic, totul e ok.Intr-adevar,fata de cele pe 15,chiar si 16 uneori cam scutura pe gropi,dar in limite normale.

Jantele sunt echipate cu niste pneuri Khumo pe la jumatea vietii si fata de 15-16 ma ajuta mult mai bine la plecari mai in forta plus stabilitate sporita pe viraje. Oricum, uneori, in functie de suprafata, esp este in haos chiar si in a III-a.

Dar,in general sunt foarte multumit de masina si voi merge mai departe cu modificarile atat cat imi permite fierul.

Link către comentariu

Bravo, incepe sa prinda forma serioasa. Mai promisesei si ceva filmulete :)

Nu stiu daca este cazul pentru o suspensie coborata semnificativ. I-ar sta mai bine, evident, dar cer atentie in plus. Plusul de stablitate dat de anvelopele mai late e suficient.

in general sunt foarte multumit de masina si voi merge mai departe cu modificarile atat cat imi permite fierul.

E o oarecare flatare adusa B5.5-ului avand in vedere ca nu cred ca lasi necondus E220-ul :)

Link către comentariu

@Florin D -> Da,la faza cu suspensia ma gandeam si eu ca si asa uneori folosesc masina ca pe un plug si ating mereu cu ea si pana la urma voi merge pe recomandarea unui prieten si am sa modific putin amortizoarele mai sporty si eventual am sa cumpar doar niste arcuri.

Referitor la E, sta cuminte in garaj si iese doar cand e uscat perfect pe afara si va face in curand o rocada cu o japoneza rea.

Orice s-ar intampla la Passat nu renunt.

Link către comentariu

...pana la urma voi merge pe recomandarea unui prieten si am sa modific putin amortizoarele mai sporty si eventual am sa cumpar doar niste arcuri.

Exact asa am facut eu la masina mea. Am intarit amortizoarele si i-am bagat arcuri sport cu garda mai joasa -30mm.

PS: Si nu este asa un mare stres ca este mai coborata, pt ca find mai rigida nu mai apuca sa lanseze asa mult. Deci pana acum nu am avut probleme pe strada la gropi evident nici nu am dat in ele sa vad ce se intampla, dar o mica nemultumire o am cand trebuie sa o parchez pe trotuar, doar cu o parte a ei, atunci se intampla sa mai atinga.

post-7159-1234173017_thumb.jpg

Modificat de Borisake
Link către comentariu

@ Red -> Referitor la bandouri am vb cu un prieten care detine un atelier si mi-a spus ca plasticele alea nu sunt predispuse pentru a fi vopsite si ca se cojesc destul de repede...

@Borisake -> Arata foarte bine masina ta asa lasata si teoretic ai si dreptate. Jantele tale sunt pe 17, nu ? arcurile ce marca sunt ?

Link către comentariu

Da,arata bine.Si tu le-ai luat pe cele din link ? E bun pretul, dar nu cred ca mai gasesc asa pomana.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti BINE! si fara incidente

ca idee am si eu a4 1.8 turbo quattro sant super motoarele

Link către comentariu

Multumesc frumos cata. Da, pana acum nu m-a dezamagit. Sunt foarte bune motoarele daca ai grija de ele si mai ales conteaza sa pui ulei cat mai bun. Au cateva chichite, dar o data ce te lovesti de ele si le rezolvi totul e usor si doar te bucuri dupa.

Link către comentariu

Am fost in weekend la munte si la intoarcere m-am jucat putin cu masina pe DN1, dar fiind ceata si trafic nu prea am putut sa o urzic asa cum ii place ei si uleuilui Castrol RS :P

Masina face acum 1.1 - 1.2 over boost si 0.85 boost constant. Esp-ul este in haos, ambreiajul la fel...As vrea totusi un GT28 rs dar stiu ca implica mai multe chestii de schimbat (rampa injectoare,injectoare cu debit marit...) si un K04 ar fi o solutie de compromis pentru masina asta fwd si sunt curios daca vine vreuna bolt on.

-> 4 persoane in masina + bagaje. Modificat de 50ryn
Link către comentariu
Da,arata bine.Si tu le-ai luat pe cele din link ? E bun pretul, dar nu cred ca mai gasesc asa pomana.

Da pe cele din link, dar am inteles ca pretul lor sunt undeva la 100 si ceva de euroi 120-130 euro. Intra pe site la ei si vezi acolo.

post-7159-1234189399_thumb.jpg

post-7159-1234189415_thumb.jpg

Modificat de Borisake
Link către comentariu

eu am 1,4 overboost si sta constant, cand 1, cand 1.1 :blink:

faina maisna :blah:, putin cam grea :blink:

Link către comentariu

Fata de un Passat 1.9 tedy nu e grea fiind benzina are doar vreo 1350kg, dar fata de a ta, da, e grea.Oricum, eu dupa turbo upgrade si ambreiaj si ce mai tine de motor ma voi opri.Nu vreau sa devina masina un calvar, am vrut sa gasesc un compromis ideal intre fwd, confort si o masina rapida de maxim maxim 250 de cai.

@Roby - lasa-mi pe PM o adresa de mail unde sa-ti trimit poze cu intercooler-ul.

Link către comentariu

fiecare cu visele lui :), eu vreau sa trec muult mai sus, cand nu o sa fie masina de strada de circulat zi cu zi, o s aimi iau un lupa 3l :D

Link către comentariu

Pai stai :), ca si mie in cateva luni imi vine un Mitsu Evo 8 MR :D si atunci o sa vezi distractie. Ma refer doar la masina in cauza cand zic de 250 de cai maxim.

Link către comentariu

Pai si la mine e limitat, dar cat vrei sa traiesti :D ? Avem doar o viata si oricum speranta de viata a scazut mult odata cu criza asta.

Link către comentariu

Niste poze cu masinuta si folia llumar. Pare mai inchisa in poza dar este foarte ok din punctul meu de vedere. Trebuie sa gasesc un loc pentru sticker-ul vwforum.

post-23277-1234266492_thumb.jpg

post-23277-1234266500_thumb.jpg

post-23277-1234266507_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!