Jump to content

Masina Mea Passat B5.5 1.8t 2003

50ryn

Postare recomandată

Buna ziua dragi colegi,

M-am gandit ca daca tot am revenit la veche mea dragoste, Passat B.5.5 sa o prezint si aici.

Sunt la al treilea VW Passat si din 2005, acest tip de masina mi-a daruit numai placeri si satisfactii.

Masina in cauza este un Passat 1.8T,110kw, 2003, gri metal, cu 120.000 km (reali) cand am achizitionat-o de la o amica. Momentan masina are putin peste 130.000 si ma declar foarte multumit de prestatia masinii pana acum.Masina a avut mici probleme de genul : un rulment si o sonda lambda, ulterior rezolvate.

Dotari :

Varianta de echipare : Confortline

Scaune incalzite

Cruise control

Magazie cd

Comenzi volan

etc

Ca si planuri de viitor :

1.Geamuri fumurii

2.Jante pe 17

3.FMIC

4.Downpipe

5.DV - Forge

6.Resoftare

Pe langa masina in cauza mai am un 4x4 nou, pe benzina :) care imi submineaza drastic bugetul lunar si am vrut un B5.5, dar nu diesel ca am avut si 1.9 tdi de 130 cai si B6 2.0 tdi de 140 de cai.Asadar, la insistentle unor prieteni mai priceputi am ales 1.8T pentru fun factor.

Am atasat si cateva poze de pe telefon de calitate slaba, dar o sa mai revin cu unele ok. Astept orice recomandare din partea voastra.

Multumesc pentru gazduire si sper sa fac parte din comunitatea vwforum in totalitate pentru ca este numai de invatat de aici.

post-23277-1207265637_thumb.jpg

post-23277-1207265643_thumb.jpg

post-23277-1207265648_thumb.jpg

post-23277-1207265656_thumb.jpg

post-23277-1207265663_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

70

• Borisake

9

• B_U_T

5

• FLorin D

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

s-o stapanesti sanatos ! :) ne vedem pe Bulevarde :P :P

Multumesc, cu siguranta ne vom vedea :P .Chiar imi pare rau ca nu am stiut de forumul asta mai demult ca sunt vag lover de mic.

Link către comentariu

Fun factor ca fun factor, insa daca arunci o privire pe forum, vezi o pondere de 5 % a 1.8T pe B5.5. Asadar e si factor exclusivist :) . Dump valve-ul ar merge pus ca o cireasa pe varful tortului, pentru ca nu se preteaza sunetul pe o masina care arata standard (thii! se mai interpreteaza ca defectiune acel "Pvssst" unic). Asa cum sunt, faine jantele, se incadreaza bine in linia masinii.

Nu stiu compliment mai placut pt el, altul decat "Sunt la al treilea VW Passat"

Bun venit printre noi ! Numai bine !

Link către comentariu
Fun factor ca fun factor, insa daca arunci o privire pe forum, vezi o pondere de 5 % a 1.8T pe B5.5. Asadar e si factor exclusivist :) . Dump valve-ul ar merge pus ca o cireasa pe varful tortului, pentru ca nu se preteaza sunetul pe o masina care arata standard (thii! se mai interpreteaza ca defectiune acel "Pvssst" unic). Asa cum sunt, faine jantele, se incadreaza bine in linia masinii.

Nu stiu compliment mai placut pt el, altul decat "Sunt la al treilea VW Passat"

Bun venit printre noi ! Numai bine !

Florin,iti multumesc, am sa incerc sa mentin masina la un nivel discret, de bun simt cu sfaturile voastre. Intr-adevar, motorul 1.8T pe B5.5 este destul de "exclusivist" in peisajul vwforum si imi produce zambet si acum in varianta de 150 de cai.Targetul meu este unde aproape de 200 de cai.Initial am vrut sa o fac extrema insa imi place foarte mult cu merge si acum. Sper sa pot sa achizitionez in paralelel un evo sau un subaru, dar la B5.5 nu renunt ever.

Sanatate.

Link către comentariu

Frumusica masinutza :D Si pe mine m-a tentat motorul asta cand am vrut sa-mi iau masina :P dar totusi nu am putut sa renunt la cuplu :P asa ca am ales si eu un motor exclusivist..(2.0 TDI) :P Oricum e foarte frumoasa masina ! Sa ai grija de ea si s-o feresti de unii dobitoci din trafic :D

P.S.: Ce nick-uri asemanatoare avem :lol: :lol:

Modificat de 50rio
Link către comentariu
Frumusica masinutza :D Si pe mine m-a tentat motorul asta cand am vrut sa-mi iau masina :P dar totusi nu am putut sa renunt la cuplu :P asa ca am ales si eu un motor exclusivist..(2.0 TDI) :P Oricum e foarte frumoasa masina ! Sa ai grija de ea si s-o feresti de unii dobitoci din trafic :D

P.S.: Ce nick-uri asemanatoare avem :lol: :lol:

Da, misto faza cu nick-urile. Sa o stapanesti sanatos si tu pe a ta si chiar cred ca duci o lupta de convingere cu multi care nu stiu ca a fost 2.0tdi pe b5.5.

Succes.

Link către comentariu

da sunt sigur de asta ca sunt multi care zic: "Uite-l si pe taranu ala ca si-o scris pe masina 2.0 TDI" Dar asta e..oricum ma gandesc sa dau jos scrisu de pe spate, si in timp sa-i scot si sigla de "VW". Nu ca nu mi-ar placea, dar vreau sa fie "clean look" masina..

P.S.: Si la mine trebuia sa fie "50RIN" sau "50RYN" dar n-am avut noroc :lol: cica erau luate numerele..

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Grupuri propulsoare unul la un milion, nume asemanatoare, avatare "la tipar", sunteti gemenii forumului :lol: .

"Uite-l si pe taranu ala ca si-o scris pe masina 2.0 TDI" Dar asta e..
:lol:

50ryne, cand mai planuiesti ceva in paralel, cheama-ma si pe mine te rog, sa te lamuresc in favoarea Subaru-ului ("my sweet-heart"). Noroc !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

@ 50rio - Stiu sentimentul :lol:, am un jeep 4x4 cu un motor care nu s-a facut never pentru europa si toti ziceau ca-s nebun :D . Cat despre clean look sunt total de acord. Din pacate la numere nu am avut bafta nici eu , am avut 20ryn, 90ryn, dar nu 50ryn sau 50rin... ehhh, nu-i bai ... roata se se invarta :D

@ FlorinD - O fi clona mea 50rio :P, glumesc normal :P ... Cat despre evo si subaru o sa trebuiasca sa-ti impartasesc eu un mic secret de ce as opta pentru evo :lol: .

Link către comentariu

Update :

Masina a primit azi un schimb total de consumabile, inclusiv ulei Castrol RS.

In weekend e programata pentru folie.

Tot astazi s-a facut ultima verificare si scanare dupa erori pentru ca va primi cadou un soft nou si trebuie pus pe clean.

Va voi tine la curent si voi incerca si nite poze mai ok.

Ps. Intentionez sa schimb jantele de pe masini cu unele pe 17 asa ca, sunt deschis pentru schimburi.

Pe masina am : J16, 205/55/16 fata + spate.

Sanatate.

Link către comentariu

Sa o porti sanatos.

Ce mi-a sarit in ochi e consumul mediu afisat de CB, demn de un TDI condus cu grija, nicidecum de un 1.8T. Cum ai reusit performanta? :)

Link către comentariu

@Mihai.Nistor - Multumesc pentru aprecieri.

D'aia am si pus poza ca e foarte amuzanta :lol: ... Asta se intampla din cauza :

1.Rulam cu a V-a la ~1900 rpm

2.Era vale si nu acceleram

3.O sonda lambda defecta.

Masina mergea ca un Matiz, dar si consumul era de TDI. Se poate observa si CEL aprins.

Numai bine.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Update :

De ieri masina a primit cadou, multumita unui coleg forumist foarte bun, un set de jante originale ronal pe 17 cu cauciucuri 225/45/17 Khumo.

Las pozele sa vorbeasca de la sine.

In urmatoarea perioada sunt programate urmatoarele :

1.Folie

2.Chip

O seara frumoasa.

post-23277-1210104672_thumb.jpg

post-23277-1210104681_thumb.jpg

post-23277-1210104689_thumb.jpg

post-23277-1210104698_thumb.jpg

post-23277-1210104705_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, dar pot sa te rog ceva, sa nu ii pui folie ca faci tiganie din masina, arata perfect asa. Oricum passat e o masina clasica :soare:

Link către comentariu

Da,sa stii ca m-am tot codit de folie...sa pun,sa nu pun, oricum daca puneam erau cu siguranta foarte discrete...

Link către comentariu

:icon_thumright: Sorin vin foarte bine! Sa le stapanesti sanatos si fara probleme! Semnat: colegul forumist.

Link către comentariu

:icon_thumright: Florin (om de nota 10), sa auzim numai de bine...

Link către comentariu

A, chiar de pe SUPERBul lui florin le ai ;) . Am vazut de cateva ori pe Passat jante de la modelul ala de Skoda. Sunt de marimi generoase intotdeauna, efect garantat. Kumho... :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

frumoasa. frumoase jante. acelasi model ca si standard dar marimea le face super. sa ne anunti cu chipu ce ai facut.

Link către comentariu

super masina...si jantele la fel...sa o stapanesti sanatos si sa te plimbi multi km la bordu ei si de acum inainte

zimi si mie ce ai facut cu folia ca si eu vreau sa pun pe a mea.ma intereseaza pretu si daca le faci omologate.si unde le faci ;) :screwy: ?

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Iti multumesc pentru urari.

Referitor la chip, am luat legatura cu Voinea, insa, stau in cumpana, daca sa fac chip si s-o las asa, sau :

1.FMIC

2.Downpipe

3.Chip

Totul se decide luna asta. Sa vedem...

@ady09 - Multumesc omule pentru urari, in legatura cu folia, spre rusinea mea, inca nu am ajuns la shop sa o rezolv.

Cand ma voi urni, cu siguranta locul va fi "Expery Detailing" in Bucuresti. Vezi ca e si un coleg pe forum care face programari si chiar si unele reduceri pentru membrii.

Cu siguranta voi posta si pozele cand e gata.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mic update :

Masina a suferit urmatoarele modificari hardware si software :

1.Alt intercoler

2.Downpipe

3.Resoftare

Urmeaza pe partea de exterior o folie discreta si e cam gata.

Link către comentariu
  • 1 month later...

La cele scrise mai sus s-au mai adaugat un filtru sport K&N si o finala Sebring.

La exterior s-a inlocuit un far si parbrizul, ambele noi, traiasca asigurarea :)

post-23277-1225492077_thumb.jpg

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Salut! Foarte frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. :)

Cat iti consuma? Eu am TDI si la pretul motorinei din tara parca as inclina si io spre un benzinar :)

Numai bine la toata lumea!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!